O Keefe versus CNN díl třetí-DOPLNĚNO!A ještě jednou doplněno!


Ačkoli  jsem  před  malou  chvilkou  doplnil  dnešní hlavní  článek  Kosy  o  upozornění,  že  O Keefe chystá zveřejnit   třetí díl  skrytých  nahrávek papalášů  z CNN ohledně  zpravodajské  manipulace  v  kauze  Trump -Rusko, domníval jsem  se, že  to  bud e k dispozici  někdy  dnes  věčer a  tedy  cosi pro  zítřejší  Kosu.

Jenže  delkim právě  poslal  mailík,  že  UŽ  JE  TADY!

Už je  to tady!!!!

A  zdá se, že  to je  pěkná  nálož. Natočeným  není  nikdo  menší  než  Jimmy Carr, Associate Producer  CNN a  obsah?  V  absolutní  zkratce:

jen, že se to točí kolem toho, že se CNN nemůže dále vymlouvat na ojedinělé názory nějakeho zaměstnance, ale že si za těmi názory stoji 90 procent jejich kolegů…

A  ten se s  tím věru nemazlí….

Jsem  zvědav,  jak dlouho, těm  pomazaným , co  loví  Fake  News,  ruské trolly  a  dělají  „příkladnou  žurnalistiku“ ,  jejich  hluboké  mlčení  ještě  vydrží!

Tohle  už   je dokonale  absurdní.  Skandál už jede  čtyři  dny,  pod  kotlem s e  pořád  přitápí a mainstream????  NIC! Nula!

Problém  neexistuje!  Tak  jo,  neexistuje!  Alternativa se toho ráda chopí!

Delkime  díky moc!

DODATEK:

To  dnešní  třetí  video  začíná, podle  všeho, minimálně  v  USA  nabývat  charakteru  prerijního požáru,  hnaného větrem!  Už ho komunikují  všechna  velká  americká  media. Prostě  metoda  mrtvý brouk je v US  už  zjevně  neudržitelná. Viz  například  redakční  tvít Washington Postu 

Výstřižek

Nelenil jsem  a projel  český  internet, co  jako  český  mainstream. A  zodpovědně  říkám,  že  v  pátek  30.června 2017v  čase  17,05 -NIC.  Zatloukat, zatloukat  a  zatloukat. Všechno, co se nehodí  do krámu!  Paráda! Je  potřeba  nějaké  lepší  ilustrace  o  selhání  informačního  mainstreamu?  A  nemyslím jen  ČT, ČRo, Novu, Primu, Barrandov, soukromá  radia,  MfD, Lidovky, Právo,  Hospodářky,Aktuálně, a  podobné.  Ale stejnou  hru  hrají  i  ti co prý  provozují  žurnalistiku  -Padni komu  padni  viz  Echo24,  můj  oblíbený  Hlídací psí  orgáček  psáče Břeštana,  Šafrovo  Forum 24, Neovlivní Sabiny  Slonkové, atd. atd.

Všude  dokonalé  ticho. Mrtvolné  ticho řekl.  Mrtvolné pro  demokracii.

DODATEK 2

Díky  Borískovi a jeho  kontaktům /děkuji  překladatelce/  mi přišel  přeložený  výcuc  z  toho třetího  OKeefeho  videa.  Která  , jak  vidím  na  Youtube bylo  shlédnuto  do  tohoto okamžiku za pouhých  10 hodin od  uveřejnění  505 652 x… Neuvěřitelné  číslo.  A  mainstream  dál  mlčí. To nemá  chybu!!!! Přesto, že  to  třetí  video  je  opravdu  soda!  Ale  nebudu  zdržovat – tady  je  informační  sentence:

3. časť cyklu dokumentov od tvorcov projektu American Pravda je o televízii CNN.

Tento diel umožňuje nahliadnuť do myslenia redakcie CNN.

Prvou osobou, o ktorej je video, je JIMMY CARR, producent rannej relácie New Day. Na otázku, či je CNN nestranná, priznáva, že iba v teoretickej rovine. V jeho redakcii 90 % ľudí považuje Trumpa za klauna, až smiešne nekvalifikovaného na prácu prezidenta a že ho Amerika vlastne nezaujíma. Prezident je proste šibnutý. Kritizuje Trumpa, že nie jeho vôbec nezaujímajú republikánske hodnoty (producent „ručí“ za to, že Trump zaplatil za potraty svojich žien, nezaujíma ho téma homosex. manželstiev, a dokonca ani federálny rozpočet, ktorý navyšuje, hoci sľúbil, že to neurobí). Ďalej sa investigatívec pýta, či môžeme pochybovať o intelekte amerického voliča, producent Carr tvrdí, že americkí voliči sú skrátka sprostí ako bota.

Čo vraj štve Biely dom je poradkyňa prezidenta Kellyanne Conway (ktorá vyslovila frázu „alternative facts“, za čo si vyslúžila parádnu kritiku a ktorú vo februári CNN odmietla ďalej obsadzovať do politických talk show pre jej lapsusy, pozn. od Gabiky). Producent sa odvoláva na ľudí z vyšších postov, ktorých zaujíma sledovanosť, preto sa zaoberajú témami Ruska, ISIS, teror. útokmi v Londýne či streľbou v Chicagu – viac ich až tak nezaujíma.

Ďalšou osobou vo videu je VAN JONES, politický komentátor, ktorý tiež povie, že reči okolo prepojenia Ruska a prezident. volieb je jedna prázdna bublina.

Navyše, 30. marca počas spomínanej rannej relácie New Day, bola na CNN odvysielaná politická debata 6 Trumpových voličov, kde sa mali ukázať ich dojmy zo 60-dňového prezidentovania Trumpa. Surová neupravená 1,5-hodinová nahrávka panelovej diskusie (okresaná na reálne odvysielaných 8 minút) sa anonymne dostala do redakcie American Pravda a dosvedčuje, ako ňou manipulovali v redakcii CNN. VYNECHALI ARGUMENTY týkajúce sa volebného podvodu, keď jeden z diskutujúcich tvrdil, že Trump by zrejme dostal vyšší počet hlasov (v štáte New Hampshire). Na vlastné oči videl, že ľudí privážali autobusmi, no CNN ho svojím titulkom na obrazovke vykreslila ako konšpirátora, ktorý hlása nepodložené informácie. A práve v tomto momente CNN odstrihla zvyšok odpovede diskutujúceho, keď spomína Jamesa O’Keefa (investigatívny novinár z predošlého videa o CNN z dielne American Pravda), ako ten šiel v utajení do miestností, kde sa registrovalo na voľby, a keď chcel hlasovať pod nepravým menom, nik si nevyžiadal jeho občiansky preukaz. Diskutujúci bol tiež vraj pozorovateľom počas volieb v New Jersey a VŠ študentom tam prideľovali iné mená alebo sa používali nepravé hlasovacie lístky.

Tak  tohle  je  ta  správná, poctivá  superžurnalistika,  která pracuje jen s  ověřenými  informacemi  a Fake  News  se  ani  nedotkne???  Ta, která reprezentuje  naše  hodnoty?  Tohle  jsou  ti  hlídací  psi  demokracie????

Chudák  demokracie, ta  tedy  dostává  na  frak.

A  to  nemluvím o  českém/slovenském  mainstreamu!!!  Ten  i  v  téhle  naprosto neudržitelné  situaci  nereaguje  na  kauzu  vůbec.

Nevím  co  s  tím.  Jediné, co mne napadá  je  naprosto  přiblblý a  zoufalý  vtip:

Ptá se jeden  chlápek  druhého – čéčé,  nevíš  jakou  barvu  mají  komunisti?  A  ten mu odpoví  –  kámo,  zlatou!  Zlatou! To jsme  to dopracovali!

 

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.