Hrochovy denní ruské překlady – dnes o vraždě velitele Batmana a dalších souvislostech


pro https://vlkovobloguje.wordpress.com/ přeložil hroch

Otázky budování …

Opožděně, nicméně byla, vytvořena a zveřejněna oficiální verze vraždy polního velitele domobrany Alexandra Bednova (Batman) – ze zálohy:

„…Pracovníci zvláštních služeb LNR zničili u Luhanska během speciální operace pohlavára bandy s volacím znakem „Batman“ a zadrželi jeho společníky podezřelé ze spáchání zvlášť těžkých zločinů. Informovala o tom tisková služba Gen.prokuratury(GP) LNR…“

Oficiální zpráva, mírně řečeno, na dálku smrdí, protože když se oznamuje zničení a zadržení, je uveden jen seznam volacích znaků zabitých lidí, ale není dokonce ani počet „zadržených“. Informace o „zadržených“ vyšla nejspíš kvůli zachování dojmu jakési zákonnosti. Je top přece GP a ne nějaká banditská sebranka. U nás se nestřílí ze zálohy, ale provádí se „zadržení“. Ovšem, jak konkrétně provést zadržení pomocí „včelek“, o tu zkušenost se luhanská GP nepodělila…

Jestliže se procesy odstřelu, nebo v lepším případě, odstranění velitelů oddílů v Novorusku nazývají budováním armády a upevňováním jednotného velení, potom je to, popravdě řečeno, poněkud jinak.

Armáda – to je státní instituce. A nemůže existovat odděleně od státu. Nelze budovat armádu jako obrázek a přitom místo státu mít velmi chaotické seskupení jakýchsi pseudostruktur se široko daleko rozpuštěnými pravomocemi, které si ony samy také formulují.

Sama skutečnost, že za 8 měsíců existence DNR a LNR jejich vlády usilovně utíkají před vytvořením vlastní měny nebo jakési jejich náhražky, svědčí o tom, že se tam státností nikdo zabývat nechystá. Namísto budování ekonomiky tam probíhá loupež všeho, co ještě zůstalo nedokradené po éře  oligarchů. A tím také končí uvědomělá činnost těchto struktur. Kdo konkrétně tento proces řídí a proč se pečlivě vyžínají jakékoli pokusy o změnu existujícího stavu věcí, o tom se hovoří dlouho a usilovně, takže nemá smysl to opakovat.

Nikdo se nechystá žádnou armádu Novoruska nebo zvlášť LNR a DNR budovat. Jednoduše proto, že se nikdo nechystá budovat státy s takovými názvy. Spíše se naopak důsledně likvidují jakékoli pokusy takového druhu. Logicky z toho plyne, že : likvidace velitelů mají k deklarovanému jednotnému velení jen ten vztah, že na živu mohou zůstat jen ti, kdo s konečnou platností rozkradou území před jeho odevzdáním Kyjevu. Taktika spálené země.

Západ tomu procesu valně nebrání už proto, že po „eurointegraci“ musí být deiundistrializace Ukrajiny provedena tak jako tak. Donbas leží v základech pozůstatků ukrajinského průmyslu, a proto jeho likvidace jako průmyslového regionu definitivně rozvalí všechny ještě jakž-takž fungující průmyslové řetězce. V tomto smyslu jde vše podle plánu.

To, co se dnes na Donbasu děje, bude zakrátko provedeno i na zbytku Ukrajiny. Vláda Jaceňuka-Porošenka už přijala rozhodnutí, po kterých otázka vyčištění Ukrajiny od totalitárního dědictví bude jen otázkou času. Státní sektor ekonomiky se dokonce ani neprodává, nýbrž předává do správy zahraničních fondů a struktur, které ho, jak je jim vlastní, vyždímá do sucha, a prodají i prach, který po něm zůstane – spolu s kostmi těch, kdo se nepřizpůsobí trhu.

No, a v zájmu vyloučení byť minimálního rizika pro realizaci těchto plánů na „druhé“ straně fronty, také probíhá likvidace všech, kteří jim potenciálně mohou překážet svými škodlivými myšlenkami a ideály. Jak Kyjev, tak i Luhansk a Doněck jsou ve skutečnosti řízeny likvidačními komisemi. Ty sice pracují pro různé kapsy, a proto se navenek tváří nepřátelsky, ale ve skutečnosti jsou příslušníky jedné party, likvidující další ohnisko ruského světa.

El-murid _ 150102

Vlkův vstup:

na síti jsem našel pár fotografií, jak ona operace  na zadržení Batmana a jeho „banditů“ , provedená speciální jednotkou prokuratury DLR dopadla:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Další komentář si ušetřím….

Ostré novoroční vystoupení velitele kozáckého pluku …

Pavel Dremov – volací znak „Baťa“, velitel pluku Kozácké národní gardy. Vystoupil s tvrdou kritikou šéfa LNR Plotnického a jeho lidí. Obvinil je ze zlodějny a zneužívání postavení. Toto vystoupení je zajímavé m.j. v souvislosti se zprávami o zavraždění polního velitele LNR s volacím znakem „Batman“, kterým se věnuje v předchozím článku El-murid. Není tajemstvím, že Dremov je ostrým oponentem Plotnického, přinejmenším od podzimu min.roku.Ostatní – viz. malinko zkrácený překlad – slovní obraty hodné vypípání jsem v textu vytečkoval.J

Chceme se dnes obrátit na světovou veřejnost a osobně na Vladimíra Vadimíroviče Putina a říci, co se děje v tzv. LNR. Vaši prominenti, pane Plotnickij… kradou celé vlaky s uhlím. Já jsem jich osobně napočítal 164, ke všemu máme potvrzující dokumenty.

Každý z nás tady bojoval o jediné – aby se lidem žilo lépe. Tito lidé kolem mě vstoupili 6. dubna do budovy SBU, a řekli slovo Rusko. Chtěl bych se zeptat samotného Ruska, jak dlouho ještě nás budou nějací Plotničtí … okrádat? Řeknu vám, kdo je pan Plotnickij – je to prominent Natalie Korolevské1). Teď přicházejí do úřadu lidé pana Jefremova2) – bojovali jsme snad kvůli tomu, umírali kvůli tomu naši lidé („Basf“ a ostatní)?

Teď o těch tzv. humanitárních konvojích – k lidem se dostal jeden – vše ostatní bylo rozprodáno! Chtěl bych se zeptat, kdo povede k odpovědnosti pana Plotnického a ostatní? Jistě, mnozí namítnou, že byli zvoleni.. Já vám řeknu, jak proběhly tyto volby. Dost už bylo lží – my jsme přišli bojovat za svobodu a jsme svobodný lid.

Pan Plotnický, bratři, prohlásil, že kozáci jsou lidé vyvolávající chaos. Takže, vážený Igore Venediktoviči: Vy jste zloděj, zloděj důvěry lidu. Vy jste zavedl sociální kartičky, a dal jste na vědomí, že kdo nepřijde k volbám, nedostane penzi.

Takového vydírání se nedopustili ani ve fašistické Ukrajině. Jste horší než oni. My, 1. Kozácký pluk jm.Platova, žádáme vaši demisi! A za námi se zvedne celá Luhanská oblast, protože všichni vidí, jak se denně rozkrádá jejich nerostné bohatství, jak každý den kradete všechno možné. Vaši stoupenci, pánové z brigády, zabavují domy a byty a žijí v nich, protože „na to mají právo“. Proč nikdo z nás tady – nic neukradl?

Bojovali jsme v Severodoněcku, Pervomajsku, Lisičansku, my jsme pro Vás obsadili Frunze, osadu Doněckij, atd, atp. A kde jste byl Vy? Seděl jste v úřadu. Zeptejte se těch kolem mě, co získali – jen zmar a bolest. A teď se podívejme na Vás: Chtěl bych vědět, když jste vyjel do Brjadky, proč jste se neodvážil přijet k nám? My máme celé štosy dokumentů o tom, co jste nakradl. Vy s panem Valerou Bolotovem – naším „přítelem“, jste kradli a rozřezávali vagóny. A my jsme je v nebezpečí kradli vám a přiváželi sem do republiky, aby bylo na čem vozit uhlí. A vy si teď stěžujete, že není na čem vozit uhlí. Ale, proč to uhlí vůbec vyvážíte, kde jsou reálné sociální dávky? Kde je aspoň jeden užitečný zákon od Vašeho …. Parlamentu na … nás potřebujete. Vykládáte něco o kozácké republice. Ne my chceme LNR – ale bez Vás a Vám podobných, kteří se tam usadili!

Promiňte, ale jestli za půl roku pan Karjakin přivezl do dětského domova 35 dárků. Kouříš …. Ljošo! Čekáme tě ve Stachanově, celá velká rodina.

Panu Tambovovi (volací znak zmocněnce Kremlu) onlajn pozdrav! Vy víte o flešce, kterou mám v kapse. Pokud se komukoli z těch kolem mě cokoli v příštích dnech stane, dostanou tu flešku všechny servery. Potom ale bude úplně jiná hra. Všichni tito lidé se zvedli za Rusko – neubíjejte v nich tuto víru. Kdo vám dal právo rozhodovat za celou velkou zemi? Každý z nich, nebo většina, se narodili v SSSR, a na rozdíl od vás si ho pamatujeme. Vy jenom berete, kradete. Naučte se žít jako lidi, vždyť každý z vás jen sedí, něco krade, cosi řeší. Uvedu příklad:

„Luhanskteplovoz“ vypravila tři lokomotivy – adresa je město Rovno (UA). Kam jde uhlí? Taky tam – na západní Ukrajinu. Řekněte, co jde k nám! Mnozí zde jsou z města Lisičanska, mají tam rodiny, děti. Ale na ně nikdo nemyslel, že je třeba jim vrátit jejich bydlení. Vy umělci jste se sebrali a uzavřeli ….. mírovou smlouvu. Pro koho byla mírová? Zajeďte se podívat do Pervomajska, jak mírová ta smlouva byla!

A není třeba na nás křičet, že tu je kozáctvo, nebo nekozáctvo – to je o něčem jiném. Je to naše země, my jsme se tu narodili, žili, a dá-li Bůh i umřeme – ve vysokém věku.

My jsme povstali za svobodu. A ne za to, aby nám dávali sociální kartičky, laciné dárky. Laciných dárků nás prosím ušetřete. Je taková moudrost: Chceš-li nakrmit hladového, nedávej mu rybu, ale dej mu udici.

A proto Vás, Vladimíre Vladimíroviči, dejte nám udice a nekrmte nás rybou. Podívejte se, co se ve skutečnosti děje. Když jsme Vám říkali, že je pan Surkov (poradce prezidenta) zloděj, neslyšel jste nás. Ano, víme, že pan Surkov je Vaším chráněncem, ale to na věci nic nemění – na Manéžce (sídlo prezidentské kanceláře) jsou všichni stejní.

Tady? Prokurátorem oblasti je bývalý prokurátor oblasti. Náměstkyně ministra vnitra byla ještě před dvěma týdny byla asistenkou šéfa Antiteroristické operace Ukrajiny!! No a co? Kvůli čemu jsme my tady ztráceli kamarády?

My pro vás uděláme víc. Zítra natočíme přehlídku celého pluku a všech, kteří se přidají. Nás nepoleká, že nás zabijete. Nás zabíjejí už dlouho – z toho strach nemáme.

Takže, všecko nejlepší k Novému roku…!J

1) Korolevská Natalija – politická postava souč.Ukrajiny, bývalá poslankyně a ministryně, v byznysu ovládá více než desítku potravinářských podniků. Její manžel je poslancem Nejvyšší rady za blok Porošenka.

2) Jefremov Alexandr –bývalý polit.činitel, za prezidentství Janukovyče předseda frakce jeho Strany regionů v Nejvyšší radě. Ukrajina proti němu vede trestní stíhání za zneužití 100 mil.hřiven státních peněz. Žije v zahraničí.

Originální záznam: https://www.youtube.com/watch?v=T-eu-YPrLXA#t=136

Ostré novoroční vystoupení velitele kozáckého pluku …

Pavel Dremov – volací znak „Baťa“, velitel pluku Kozácké národní gardy. Vystoupil s tvrdou kritikou šéfa LNR Plotnického a jeho lidí. Obvinil je ze zlodějny a zneužívání postavení. Toto vystoupení je zajímavé m.j. v souvislosti se zprávami o zavraždění polního velitele LNR s volacím znakem „Batman“, kterým se věnuje v předchozím článku El-murid. Není tajemstvím, že Dremov je ostrým oponentem Plotnického, přinejmenším od podzimu min.roku.Ostatní – viz. malinko zkrácený překlad – slovní obraty hodné vypípání jsem v textu vytečkoval.J

Chceme se dnes obrátit na světovou veřejnost a osobně na Vladimíra Vadimíroviče Putina a říci, co se děje v tzv. LNR. Vaši prominenti, pan Plotnickij… kradou celé vlaky s uhlím. Já jsem jich osobně napočítal 164, ke všemu máme potvrzující dokumenty.

Každý z nás tady bojoval o jediné – aby se lidem žilo lépe. Tito lidé kolem mě vstoupili 6. dubna do budovy SBU, a řekli slovo Rusko. Chtěl bych se zeptat samotného Ruska, jak dlouho ještě budou nějací Plotničtí …nás okrádat? Řeknu vám, kdo je pan Plotnickij – je to prominent Natalie Korolevské1). Teď přicházejí do úřadu lidé pana Jefremova2) – bojovali jsme snad kvůli tomu, umírali kvůli tomu naši lidé („Basf“ a ostatní)?

Teď o těch tzv. humanitárních konvojích – k lidem se dostal jeden – vše ostatní bylo rozprodáno! Chtěl bych se zeptat, kdo povede k odpovědnosti pana Plotnického a ostatní? Jistě, mnozí namítnou, že byli zvoleni.. Já vám řeknu, jak proběhly tyto volby. Dost už bylo lží – my jsme přišli bojovat za svobodu a jsme svobodný lid.

Pan Plotnický, bratři, prohlásil, že kozáci jsou lidé vyvolávající chaos. Takže, vážený Igore Venediktoviči: Vy jste zloděj, zloděj důvěry lidu. Vy jste zavedl sociální kartičky, a dal jste na vědomí, že kdo nepřijde k volbám, nedostane penzi.

Takového vydírání se nedopustili ani ve fašistické Ukrajině. Jste horší než oni. My, 1. Kozácký pluk jm.Platova, žádáme vaši demisi! A za námi se zvedne celá Luhanská oblast, protože všichni vidí, jak se denně rozkrádá jejich nerostné bohatství, jak každý den kradete všechno možné. Vaši stoupenci, pánové z brigády zabavují domy a byty a žijí v nich, protože „na to mají právo“. Proč nikdo z nás tady – nic neukradl?

Bojovali jsme v Severodoněcku, Pervomajsku, Lisičansku, my jsme pro Vás obsadili Frunze, osadu Doněckij, atd, atp. A kde jste byl Vy? Seděl jste v úřadu. Zeptejte se těch kolem mě, co získali – jen zmar a bolest. A teď se podívejme na Vás: Chtěl bych vědět, když jste vyjel do Brjadky, proč jste se neodvážil přijet k nám? My máme celé štosy dokumentů o tom, co jste nakradl. Vy s panem Valerou Bolotovem – naším „přítelem“, jste kradli a rozřezávali vagóny. A my jsme je v nebezpečí kradli vám a přiváželi sem do republiky, aby bylo na čem vozit uhlí. A vy si teď stěžujete, že není na čem vozit uhlí. Ale, proč to uhlí vůbec vyvážíte, kde jsou reálné sociální dávky? Kde je aspoň jeden užitečný zákon od Vašeho …. Parlamentu na … nás potřebujete. Vykládáte něco o kozácké republice. Ne my chceme LNR – ale bez Vás a Vám podobných, kteří se tam usadili!

Promiňte, ale jestli za půl roku pan Karjakin přivezl do dětského domova 35 dárků. Kouříš …. Ljošo! Čekáme tě ve Stachanově, celá velká rodina.

Panu Tambovovi (volací znak zmocněnce Kremlu) onlajn pozdrav! Vy víte o flešce, kterou mám v kapse. Pokud se komukoli z těch kolem mě cokoli v příštích dnech stane, dostanou tu flešku všechny servery. Potom ale bude úplně jiná hra. Všichni tito lidé se zvedli za Rusko – neubíjejte v nich tuto víru. Kdo vám dal právo rozhodovat za celou velkou zemi? Každý z nich, nebo většina, se narodili v SSSR, a na rozdíl od vás si ho pamatujeme. Vy jenom berete, kradete. Naučte se žít jako lidi, vždyť každý z vás jen sedí, něco krade, cosi řeší. Uvedu příklad:

„Luhanskteplovoz“ vypravila tři lokomotivy – adresa je město Rovno (UA). Kam jde uhlí? Taky tam – na západní Ukrajinu. Řekněte, co jde k nám! Mnozí zde jsou z města Lisičanska, mají tam rodiny, děti. Ale na ně nikdo nemyslel, že je třeba jim vrátit jejich bydlení. Vy umělci jste se sebrali a uzavřeli ….. mírovou smlouvu. Pro koho byla mírová? Zajeďte se podívat do Pervomajska, jak mírová ta smlouva byla!

A není třeba na nás křičet, že tu je kozáctvo, nebo nekozáctvo – to je o něčem jiném. Je to naše země, my jsme se tu narodili, žili, a dá-li Bůh i umřeme – ve vysokém věku.

Myjsme povstali za svobodu. A ne za to, aby nám dávali sociální kartičky, laciné dárky. Laciných dárků nás prosím ušetřete. Je taková moudrost: Chceš-li nakrmit hladového, nedávej mu rybu, ale dej mu udici.

A proto Vás, Vladimíre Vladimíroviči, dejte nám udice a nekrmte nás rybou. Podívejte se, co se ve skutečnosti děje. Když jsme Vám říkali, že je pan Surkov (poradce prezidenta) zloděj, neslyšel jste nás. Ano, víme, že pan Surkov je Vaším chráněncem, ale to na věci nic nemění – na Manéžce (sídlo prezidentské kanceláře) jsou všichni stejní.

Tady? Prokurátorem oblasti je bývalý prokurátor oblasti. Náměstkyně ministra vnitra byla ještě před dvěma týdny byla asistenkou šéfa Antiteroristické operace Ukrajiny!! No a co? Kvůli čemu jsme my tady ztráceli kamarády?

My pro vás uděláme víc. Zítra natočíme přehlídku celého pluku a všech, kteří se přidají. Nás nepoleká, že nás zabijete. Nás zabíjejí už dlouho – z toho strach nemáme.

Takže, všecko nejlepší k Novému roku…!J

1) Korolevská Natalija – politická postava souč.Ukrajiny, bývalá poslankyně a ministryně, v byznysu ovládá více než desítku potravinářských podniků. Její manžel je poslancem Nejvyšší rady za blok Porošenka.

2) Jefremov Alexandr –bývalý polit.činitel, za prezidentství Janukovyče předseda frakce jeho Strany regionů v Nejvyšší radě. Ukrajina proti němu vede trestní stíhání za zneužití 100 mil.hřiven státních peněz. Žije v zahraničí.

Originální záznam: https://www.youtube.com/watch?v=T-eu-YPrLXA#t=136

vlkův dodatek:

tohle je tedy  nářez! Oba dnešní hrochovy překlady….  Už před časem jsem tady napsal, že být ruskojazyčným Východoukrajincem, na nic nečekám, odkládám samopal, beru rodinu a mažu do Ruska. Není na co čekat!  Rusko evidentně  jen svou partii dohrává, východ předá Kyjevu a kdo se nepodrobí téhle hodně cynické hře..  jde z kola ven.Zmizel Strelkov, zmizel Bezler, nyní nevratně Batman…. Jsem zvědav, kdy dojde na Mozgového a  Dremova…

Jako vždycky -v mocenských hrách nikoho nějaký obyčejný Ivan Ivanovič Ivanov a jeho rodina vůbec nikoho nezajímají… Mne  ano. Problém je, že  dosah mých možností končí u mé poštovní schránky…

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.