Hrochovy denní ruské překlady – dnes o svržení Putina a Oliveru Stoneovi


pro https://vlkovobloguje.wordpress.com/ přeložil hroch

Může nastat asi takovýto scénář nepokojů …?

Manežka /manéžní náměstí/

sto1

1. V DNR a LNR zabíjí řadu velitelů domobrany.

2. Vraždy se svádí na vedení LNR a DNR, jako prominenty „prokletého Putina“ – nepřítele ruského lidu.

3. Robotické sítě, masmédia stranící páté a šesté koloně spouštějí naplno hysterii s poselstvím: „Putin zradil! Rusy odevzdali fašistům. Všichni na majdan!“

4. Na Manéžní náměstí vylézají „nacionálkreativci“ všech druhů a barev. Jdou především trénovaní bojůvkáři. Jdou vyloženě jen do boje s OMON (speciální jednotky policie). Tady jsou potřeba jen bojůvkáři a kamery. Hlavní je – začít boj a prolít krev, natočit to a okamžitě rozeslat přes robotické a sociální sítě do světa, poselství bude: „Putin vypustil svoje čečenské psy na ruské vlastence“.

5. Připojují se všechna dosud dřímající „jakoby neutrální“ masmédia, regionální zpravodajské portály, neziskovky, ochránci práv, kreativci a exoti nejrůznějších barev a fazón.

6. Spouštějí se scénáře majdanů ve velkoměstech. Do Moskvy za každou cenu svážejí davy mobilizované sebranku z celého okolí (přesně jako v Kyjevě a Hong Kongu)

7. Přesně podle přidělených rolí začíná bakchanálie, která už nemá politický nátěr. Liberálové a fašisté v rauši pálí petardy a křičí „Rusko bez Putina“!

Dění samo o sobě mnoho neznamená, dokud nedojde ke zradě ve státní moci. V Číně rozehnali nejen ty.

8. Do dění se zapojují světová média. BBC, CNN a další přenášejí Russian Maidan v režimu napínavého thrilleru. Základní poselství: „Lid povstal proti tyranii za demokracii“.

9. Zrádci dostávají signál k jednání…

Co bude dál? – to nikdo neví. Existují příklady úspěchů v boji proti rozvalu a chaosu(Čína, Bělorusko, Venezuela, Kazachstán), ale i proher (Libye, Ukrajina, Gruzie). …

Zdroj: RuskijDozor.ru

Vlkův vstup:

Jakkoli naprosto nejsem zvyklý hrochovi do jeho překladů vstupovat, tentokráte musím. Nemám na výběr.

Včerejší Bild totiž přinesl následující informaci:

In der Nato wird ein Sturz Putins im nächsten Jahr nicht mehr ausgeschlossen! Hochrangige Experten spielen bereits Szenarien für die Nach-Putin-Ära durch.

V NATU nevylučují Putinův pád příští rok. Špičkoví experti rozpracovávají scénáře pro dobu “ po Putinovi“.

němčináři najdou detaily zde:

http://www.bild.de/politik/ausland/wladimir-putin/putin-geraet-ins-straucheln-39111858.bild.html

Takže…. ????

No nic tady je to hrochovo. Jdeme na další kousek, co poslal.

Střílela na Majdanu CIA? …

Světoznámý režisér Oliver Stone oznámil na své stránce na FB, že natočil čtyřhodinový rozhovor s Viktorem Janukovyčem pro svůj dokumentární film o událostech na Ukrajině.

-Plné čtyři hodiny jsem zpovídal v Moskvě Viktora Janukovyče pro nový anglojazyčný dokument, produkovaný Ukrajinci – oznámil režisér a slíbil, že ve filmu bude ukázáno, jak byl svržen legitimní prezident.

Ve svém sdělení na sociální síti Stone upozornil, že existují svědectví o účasti zahraničních skupin, mezi nimi i CIA, na zabití desítek policistů a demonstrantů na Majdanu. Podle jeho slov se praxe „tajemných střelců“ pravidelně používá touto americkou institucí: bylo tomu tak v roce 2002 ve Venezuele, když se pokoušela svrhnout prezidenta Hugo Cháveze, v roce 2014 pak byla tato praxe použita proti jeho nástupci Nicholasi Madurovi.

sto

-Ke svržení legitimní vlády stačí vyvolat chaos, jak to CIA provedla v roce 1953 v Iránu a v roce 1973 v Chile a v mnoha dalších regionech. Je to americká metoda tzv. měkké síly pod názvem „Změna 101“, – napsal Stone.

-V případě Ukrajiny byla „Řež na Majdanu“ v západních masmédiích prezentována jako výsledek činnosti nestabilní a kruté vlády prezidenta Janukovyče, – doplnil.

Stone připomněl, že Viktor Janukovyč se, společně s vůdci opozičních stran a ministry zahraničí třech zemí EU, zúčastnil na dohodě z 21. února, která měla za cíl zbavit se Janukovyče pomocí předčasných voleb.

-Už příští den ztratila dohoda smysl, poté, kdy dobře vyzbrojení neonacisté donutili prezidenta opustit zemi za neustálých pohrůžek jeho životu. Další den byla ustavena nová prozápadní vláda, kterou USA neprodleně uznaly, – napsal Stone.

Podle režisérových slov, na Západě zamlčují pravdu o událostech na Ukrajině a na Krymu a dochází k dalšímu zkreslování historie.

-Doufám, že pravda nakonec vyplave na povrch i na Západě, a že to proběhne včas, dokud ještě lze zastavit další šílenství, – uzavřel Oliver Stone.

Zdroj: voicesevas.ru (zkráceno)

Pozn.překl:

Po docela hysterické reakci amerických a zejména ukrajinských sdělovadel O. Stone ještě na FB dodal: „Obracím se k těm, kdo jsou nespokojeni s mojí analýzou situace na Ukrajině. Pokuste se, prosím, pochopit moji pozici. Já nehájím Viktora Janukovyče – může být docela i nejzkorumpovanějším prezidentem v historii Ukrajiny… Ale hlavní je to, jak Janukovyče odstranili…“

„ V roce 1949 ministr obrany USA spolu s CIA zformovaly partyzánské hnutí na Ukrajině pod názvem Slavík, které sestávalo z ukrajinských ultranacionalistů. USA nikdy nepřestaly využívat Ukrajinu jako předpolí boje – nejdřív proti SSSR a poté proti Rusku.“

„Nevím, zda to vědí, nebo ne, ale ukrajinské obyvatelstvo touto ideologickou válkou velmi utrpělo“ – dodal.

Zdroj: Politicus.ru

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.