FAŠIZACE EVROPY


napsal Harryp

Bylo jen otázkou času, kdy nastane frontální útok na všechny národně orientované  síly v evropských zemích. Tento atak jsem očekával minimálně od chvíle, kdy byly zveřejněny výsledky průzkumu, který naznačoval výrazné změny v europarlamentu. Ty jsou jednak dány výrazným zvýšením zájmu lidí (podle průzkumu o 11 % více obyvatel se chystá volit), ale hlavně tím, že doposud chodili volit zejména příznivci progresivních sil a nyní se  podařilo naštvat tu mlčící většinu (doufejme), která se rozhodla protestovat proti politice Bruselu a nesmyslům evropského parlamentu předkládaných na denní bázi. Nevím, zda se máme vzrušovat, že do hlavní role této tragikomedie byl ustanoven náš Emanuel Moravec alias Koudelka. Tento člověk, u něhož  lze oprávněně  pochybovat  o tom,  že  mu  záleží  na  opravdových zájmech  vlastní  země, má na svědomí nepovedenou taškařici jménem Vrbětice, kterou velice pravděpodobně organizovala CIA s agentem Koudelkou jako operačním důstojníkem. Nějak si přece  medaili George Tenneta, nejvyšší  vyznamenání  CIA  zasloužit musel..

Je s podivem, že poměrně protřelý politik Babiš se nechal takovýmto blábolem obalamutit a rozvrátil diplomatické styky s Ruskou federací. Nevěřím, že ho Zeman nevaroval. V té době byl Zeman ještě relativně normální a pravděpodobně neměl iluze o tom, že BIS řídí přímo exponent  cizí  mocnosti. Každý člověk s průměrným IQ se musel zasmát, když údajní agenti GUR Čuk a Gek otrávili ruského přeběhlíka Skripala v Anglii bojovou látkou Novičok. Tento jed působí po styku s pokožkou do 30 sekund a je v podstatě nemožné jeho zásah přežít. Skripal a jeho rodina však v pohodě přežili. Pro připomenutí, Američané a Britové mají veškeré materiály s postupem výroby, jeho vlastností, protilátkou už od 90. let s kavkazských postsovětských republik, které ovládali – včetně laboratoří, kde se novičok vyvíjel a vyráběl. Od roku 2018 jsou podobizny Čuka a Geka na internetu (dokonce i na wikipedii) a Koudelkovi s jeho partou trvalo 3 roky, než porovnali údajný videozáznam s Čukem a Gekem s fotografiemi, které jsou 3 roky veřejné. Pochopitelně nešlo o nic jiného než udělat z Ruska nepřítele, protože „hrozila“ dostavba jaderných bloků Rosatomem. Koneckonců to byl důvod, proč byl odstřelen Nečas a jeho vláda. Přeci si nenecháme stavět jaderné bloky od Rosatomu s cenou 170 miliard (cena v Maďarsku), když nám je můžou Francouzi postavit za 520 miliard (cena v Británii), notabene nač používat podstatně vyspělejší technologie z Ruska s recyklací paliva, když můžeme používat nespolehlivou technologii z Francie, kde je v současné době odstaveno 20 % reaktorů v důsledku koroze. Babiše však Brusel a Washington pravděpodobně držely za koule, jinak by to jako byznysmen nemohl udělat.

A nyní Koudelka „odhalil“ neuvěřitelnou ruskou mašinérii Voice of Europe“, o kterém do jeho odhalení slyšel asi jen Koudelka. Projekt, který vlastnil Polák, projekt s ročním obratem 2 000 000 korun v permanentní ztrátě, projekt, který měl návštěvnost v Evropě neuvěřitelných 3000. A světe div se, napojení na něj byl Václav Klaus, Petr Bystroň, jakýsi rakouský plukovník, který je 7 let vyšetřovaný za spousty deliktů atd. Pochopitelně mainstream se do toho pořádně „opřel“, a tak tu máme „putinovské partaje“ – AfD v Německu, FPÖ v Rakousku – kteří přibyli k údajnému proputinovskému táboru ze Slovenska, Maďarska či nejnověji Wilderse v Nizozemí.

Nezbývá než popřát evropským voličům, aby odolali těmto podrazům a dezinformační kampani mainstreamu proti pronárodním silám. V opačném případě můžeme čekat posun Evropy na úroveň Bangladéše. Bude v daleko větší míře pokračovat – v lepším případě – ekonomická devastace Evropy a návrat do doby kamenné. V daleko větší míře se budou dovážet afroislámské kriminální živly, budete svítit loučemi a heterosexualita bude uzákoněna jako nelegální, přejdeme do digitálního holokaustu se sociálním kreditem, můžeme očekávat další vakcinační genocidu evropského obyvatelstva pomocí Gatesova WHO, vousatá slečna s pérem bude chodit na rodově neutrální záchody. To v tom lepším případě. V tom horším případě bude následovat jaderná apokalypsa, do které se nás snaží fašizující  bruselská klika nahnat válkou na Ukrajině. Putin už poslal Evropě výstrahu, Ukrajině vypnul elektřinu a Evropě vypálil dva zásobníky plynu na Ukrajině se 7 miliardami kubíků plynu. Díky tomu vzrostla skokově cena elektřiny v Evropě o 20 % a plynu o 15 %.

Příspěvek byl publikován v rubrice Hosté se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.