Jednověté usnesení. Nepřijaté!


nestíhám! A zase  nestíhám!  Někdy  až trapně!

A  o jednom takovém trapasu, mém trapasu, kdy mi cosi opravdu podstatného uniklo  je  tenhle  krátký  příspěvek.

Pokus  o  vraždu  Roberta  Fica, jakkoliv  šlo  o  nejodpornější politicky  motivovaný  čin  v  našem zeměpisném prostoru  nejméně  od  okupace  v  roce 1968, už pomalu  v naší  konzumní a mediálně  přesycené  době   zapadává prachem.  Těm  vždycky a  jedině  správným  už  se daří  jej  pohřbít  pod  sarkofágem  vymlčení   a  atentát  je překryt  novými a novými senzacemi a skandály.  Jak je pro naši  dobu a dodávám  – nás  samé – typické.

Řešíme  destrukci stávajícího  řádu a  nastolení  nějakého zásadně lepšího a  vůbec  vedeme  velké  řeči,  jak snadno a rychle  napravit  svět. Ale  nejsme  ochotni se  aspoň  zvednout  a tu nápravu  zkusit  u těch  „hloupých“  voleb!

Jenže  to je  naše  šance.  Možná  jediná. protože  jsem příliš  starý, abych věřil na revoluce, co svět udělají lepšími.  Vyznávám volby!  Pokud  možno  odvolit  zaprodané  elity  a elitářské poskoky.

Před eurovolbami  jsem se  snažil  -VÁS, čtenáře  Kosy i posluchače  Slobodného vysielače, pohnout, respektive  motivovat k tomu, abyste  k těm  volebním urnám  šli  a tam jim to spočítali!  Hledal  jsem každý  relevantní důvod, proč….

A přesto mi jeden  velký a  zásadní,  český,  vlastně  česko – slovenský,  nepochopitelně  unikl.

Upozornil mne na  něj posluchačský  dotaz  v Hodině  vlka  na  SV SK,  když mi  položil otázku,  co říkám tomu,  že  Tomio Okamura  předložil  ve  sněmovně  návrh na  to, aby  poslanci přijali  jednovětou rezoluci , která by  oznámila  světu, že

“Poslanecká sněmovna důrazně odsuzuje atentát na slovenského premiéra Roberta Fica.”

Nezbylo mi, než  veřejně  ke své  hanbě přiznat,  že  o tomhle  nemám sebemenší  tušení!!!

Uniklo mi to.

Že to zamlčel  mainstream?  No a  co?  Moje  chyba,  že  jsem  to neobjevil sám. Tak jako spoustu  jiného, co  český  a slovenský  mainstream  také skrývá a přesto to publikuji  a komentuji!

Přijměte prosím  vlkovu pokornou omluvu neb  šlo  o mimořádnou  záležitost.  A  další adresuji osobně  Tomiu Okamurovi!  Ne, nedošlo  ke  změně  mého  postoje  vůči  němu. Jen  říkám, že kdybych  o jeho iniciativě  získal sebemenší povědomí,  okamžitě  by dostal podporu a  rád  bych  byl přispěl  k tomu,  aby  se jeho iniciativa,  pokud možno  co nejvíce,  rozšířila po internetu!!!

Zejména  před  volbami!

Okamura  totiž  ten návrh,  jak správně  soudíte,  předložil  naprosto  marně!  Vládní většina  jej  hodila  do koše.  Jakkoliv, když  padly  v Handlové  ty  výstřely, byli  všichni  tihle naši vždycky  a jedině  správni zděšeni, šokováni, konsternováni, štajf, atd.atd.  A předháněli se  v tom,  kdo  více, rozhodněji, rozhořčeněji  odsoudí politicky motivované  násilí a předvede  se jako ten  nejkovanější  a nejechtovnější  demokrat ze  všech  nejkovanějších  a nejechtovnějších  demokratů!!!

Tomio Oamura  je  dostal  do klasické  situace  – Hic  Rhodos, hic  salta! Po  česku – zanechte  keců a  dokažte  svá  slova!

Chtěl, aby  sněmovna  přijala  tu jednoduchou  větičku jako své usnesení

“Poslanecká sněmovna důrazně odsuzuje atentát na slovenského premiéra Roberta Fica.”

Obludární, respektive  obludná  108 se postarala,  že  nepřijala…..

Je potřeba  ještě  nějakého komentáře o tom,  jak že  to s tou demokracií  mají?  Jestliže  se stalo, co se  ve  Sněmovně  stalo,  pak lze  jednovětně  prohlásit –

Sněmovna Parlamentu České  republiky   má  zato, že atentát, když je  na Roberta  Fica, není zas tak  úplně  od věci!

Žádná jiná interpretace  není možná!

Sotva  si umíte představit, jak mne  skutečně  mrzí,  že mi tohle  uniklo! Zejména  před  eurovolbami! Byl  bych to  použil k tomu, abych  pohnul i těmi, co zůstali  doma!!  Protože  to byla  ideální  možnost  jim ukázat, co si  o nich a jejich pojetí  demokracie  a  násilí proti politickým soupeřům  myslíte!!!  Třeba  poukazem typu  – vadí  vám  atentát  na  Roberta  Fica?  Tak  běžte  s hlasovacím lístkem  to ukázat  těm,  kterým to nevadí!  V Čechách i na Slovensku!

O tuhle  šanci  jsem se připravil svou  nedostatečností.

Děkuji TH,  že  mi  poskytl  předmétné  video , které  vše dokumentuje  a naleznete  jej

                                            zde

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.