K výročí oděské grilovačky – abychom nezapomněli my a ani ti, co by zapomněli rádi.


sestavil vlk, vytvořili milda1963 a JK

Dnešní ústřední článek nemůže být o ničem jiném , než o 1. výročí téhle šílené tragedie!   Která na rozdíl od atentátu na Bostonském maratonu nebo , nedej Nejvyšší snad od  Charlieho Hebda, nikoho z těch co vytvářejí veřejné mínění a vůbec ne těch, co řídí osudy světa  a demokracie  a lidská práva jim tak hrozně  leží na srdci, že jsou kvůli nim schopni humanitárního  bombardování, masivního nasazování armád   tisíce a tisíce kilometrů daleko, atd. atd.  NEZAJÍMÁ!

Prostě zjevně NENÍ ŽIVOT jako  ŽIVOT!  Jsme  je suis Chralie, ale už nejsme  Je suis Kulikovo pole!  Ale  lidskoprávní agenda je prý naše doména.

Pokud  nyní čekáte, že vlk na tohle téma dnes spustí svou tradiční záplavu  slov,  mýlíte  se. Je to dnes kraťoučké – od vlka jen 443 !!! slov…Ta hrůza  jich víc  nepotřebuje. Ne od vlka.

Ta hrůza a její výročí potřebuje cosi jiného – nějaký čin.  Aby byla  připomenuta těm, co mohou něco ovlivnit a těm, co o ní lžou.  Tak aby jedni věděli,  že  pozicí mrtvého brouka  nic neuhrají a   Bartuškové, Klvaňové a podobná upalovačská demokratura těch s jiným názorem,  věděli,  že  vše je zdokomentováno a založeno v archivech a  tudíž to bude jim a jim podobným připomenuto vždycky, když to bude potřeba. A že bude o tom nelze pochybovat!

Te, nehodlám vás  dál zaplavit přívalem slov. Kosa má totiž angažované kosíře.  Kteří dokáží unikátní věci. A nezapomínají a nedovolí zapomenout!

Začnu tím, aby se nikdy nezapomnělo, jak to před rokem v Oděse bylo! Je to jedním nás zdokumenováno minuto po minutě . Jeho nick je

milda1963

a poslal mi, před pár dny  tenhle  mail:

vlku, vím že to není asi pro tebe,ale přece.
Má to celkem 3 hod. 50 minut a jeto skoro rok co jsem dělal kompilaci událostí v Oděse minutu po minutě.
https://youtu.be/yu-chfohWtk
https://youtu.be/lVTixgK_LmM
https://youtu.be/73UWVh3TOlg

Ano tři časosběrná videa z dokumentů natočených během událostí v Oděse, či spíše  Ó -děse během té hrůzy!  S  českými titulky. Tedy  jen tehdy, když je jich opravdu zapotřebí!!! Moc krát to není, protože je to Ó-děsa. Doslova  do písmene.

A v každém případě platí – jednou vidět, je  lepší, než 100x slyšet!

Když jsme viděli a víme , jak to tenkrát bylo, co s tím uděláme?  To za nás  tak trochu vyřešil  jiný kosíř – JK.  Který se v souvislosti s výročím masakru v Oděse  a nestoudnými výroky Bartušky rozhodl napsat ministru Zaorálkovi a kopii svého mailu poslal také mně. Sděluji, že  vše, co v něm stojí, spolupodepisuji do posledního písmene.

JK JK1 JK2  JK3JPG JK4 JK5Za sebe říkám, že nic dalšího k dnešnímu výročí oděské grilovačky není třeba dodávat.  Pravda nemusí být ve válce teroru vždy prvním poraženým. Ne , když  tomu budeme bránit! Tak jako JK  nebo milda1963.

Díky jim nezapomeneme. A  ti,co drží klíče také ne!

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka, Hosté se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.