Poděkujte Andreji Babišovi! DOPLNĚNO! Znovu doplněno!!!


Vláda včera  vyhlásila opakování jarního lockdownu. S  několika málo nepodstatnými změnami.

Vzpomene si ještě někdo na jeho výrok z 10.září t.r.?

Připomenu ho:

„Plán na lockdown nemáme a nechceme ho. Ani já ho nechci…… . Děláme maximum, abychom se lockdownu vyhnuli,“

Výjimečně  pustil do éteru polopravdivou hlášku. Jindy je  to daleko horší  – všichni dnes  vidí, že plán na  lockdown opravdu neměl!  Nekecal!   Jaká opatření konkrétně   činil, abychom se lockdownu vyhnuli, ozřejmil  o  5 dnů později, tedy  15.9.2020 na setkání se středočeskými starosty:

„Chtěl bych poprosit všechny, abychom se už konečně přestali strašit (koronavirem),” uvedl Babiš.

Takže  ta jeho protikoronavirová koncepce  spočívala  v požadavku, abychom přestali koronou strašit  jeden druhého. Jinak nehnul prstem! Bylo před volbami. Nyní i ten  poslední Kobliha  konečně  snad  vidí  co  jak a  k čemu  nás  tenhle  moudřec a  koblihový genius  dovedl. Jsme uprostřed historického /už to nehodlám opisovat/ průseru!

Lockdown je, natruc  přáním Babiše , či kohokoliv jiného, zpět

Na tiskovce  jsme  od něj slyšel obvyklou  vytáčku – já nic, já za  to nemohu,  to občani, ti chtěli do Chorvatska a  dneska nespolupracují! 

Že by  ho například  napadlo,  že školáci   a povinné roušky k 1. září představovaly  životní nutnost?  Že  se  ČR snadno mohla vyhnout  lockdownu, kdyby  základní omezující  opatření  zavedl  k tomu 15.9. kdy on vyzýval lidi, aby  se přestali strašit a  nesnažil se všechno utlapičkovat  do voleb? ?  To je evidentně nad jeho chápání!

A bohužel i nad  duševní obzor  jeho skalního voličského jádra. I když nechápu jeho  naprostou slepotu!

Pamatuji toho bohužel  hodně.Až přiliš mnoho. Od  konce II. světové  války. Vše  s výjimkou  prvních 5-ti let.

Mám rád  historii, promýšlím co by  kdyby, srovnávám.  Takže  zodpovědně prohlašuji,  že  současná  covidová krize  má  od roku  1945 pouhé dva  ekvivalenty:

  • Únor  1948
  • Srpen 1968

Co do poškození společnosti, ekonomických  ztrát  i ztrát na  životech!  Ale  je  tu jeden základní  rozdíl. V Únoru čelil událostem prezident Beneš. Zlomený starý nemocný muž, se stigmatem  Mnichova. Kterého  události a velmocenské ambice  hrátky prostě  semlely. A  mezní  hodnotou, kterou  za  žádnou  cenu  nehodlal zaplatit, představovala hrozba  občanské  války.

Srpen si mnozí  z vás pamatují. Opět, tehdejší garnitura  se ocitla pod koly  imperiálních velmocenských ambicí, podporovaných domácími zrádci a  vidinou fyzické likvidace, když  se nepodvolí. Přišla  doba  temna, ale  nešlo o život. Dnes je  temno také aq  životem si nikdo nemůže  být jist.

Nic  z toho, co zažíval prezident Beneš  či Alexander  Dubček  a jeho  druhové nehrozilo Andreji Babišovi letos  v létě  či na začátku podzimu!  Není zlomený a pár  dní před smrtí, nehrozí, že bude postavem ke zdi.  Přesto on selhal daleko více  než  ti právě jmenovaní!  Vlastní malostí, intrikánstvím, hokynařením  a sobectvím ohrozil  každého  obyvatele  České republiky. Jednak přímo na  zdraví a mnoha  a mnoha  případech přímo na životě  většinu existenčně.   S  tím, že  výsledné  ekonomické škody  se v dlouhodobém horizontu  vyrovnají  těm, jež vyvolala  totální bolševizace  československého hospodářství po r. 1948 a  zakonzervování jeho naprosté stagnace  a  následného úpadku po r. 1968!!!

To, co jsem napsal, míním zcela  vážně!  Nepochybuji, že  budoucí čísla  to potvrdí. Bez ohledu na  to, jestli mi věříte  nebo ne. V každém případě, až  se tak stane, víte komu máte poděkovat!  Andreji Babišovi a Márovi Prchalovi. PROTOŽE  NENAŠTVÁNÍ KOBLIHOVIC  RODINY před  volebním víkendem krajských voleb představovalo pro tyhle  dva  tu největší dějinnou prioritu!Daleko větší než má  váš  život!

Může  být, že  se mnou nesouhlasíte. Fajn!

Tak to zkusím jinak.

Vadí  vám  vládou nyní zaváděná omezení? Fajn. Poděkujte  Andreji Babišovi!

Vadí  vám nošení roušek? Fajn.  Poděkujte  Andreji Babišovi!

Vadí vám, že nemůžete  do kina, restaurace, divadla, na  koncert, na  fotbal, na hokej, do fitka, do bazénu, ke kadeřnici, atd.atd? Fajn. Poděkujte  Andreji Babišovi!

Říkáte, že  tohle  jsou všechno marginálie, že tohle byste mu ještě  odpustili a  vadí  vám daleko podstatnější věci? OK. Máte pravdu. Takže  si dáme  něco jiného.

Vadí  vám, že vaše děti jsou místo v pořádné a normální škole  opět  doma  a  dostává se jim, už zase, druhý školní rok   – pseudovzdělání? Fajn.  Poděkujte  Andreji Babišovi!

Vadí  vám, že  vaši rodiče  či prarodiče  jsou  zavřeni někde v domově  důchodců  jako zvířata  v  klecích zoo a třesete se zda přežijí, protože  covid se tam šíří jako zběsilý? Fajn. Poděkujte  Andreji Bbaišovi!

Vadí vám, že  zdravotní systém je napjatý k prasknutí a vy nemáte  žádnou jistotu, že  když  někoho z vaší rodiny potrefí těžká   korona, najde  nemocnice volnou postel?  Fajn. Poděkujte  Andreji Babišovi!

Vadí vám, že  jste  měl konečně  termín na  výměnu kyčelního kloubu a  nemocnice  ho zrušila   zatím bez náhrady, protože neakutní péče  se  kvůli koroně  neposkytuje? Fajn. Poděkujte  Andreji Babišovi!

Vadí vám, že  se bojíte jet  autem, abyste náhodou nebourali, protože  je vysoká pravděpodobnost, že se  v kritickém stavu nedostanete  na JIPku? Fajn. Poděkujte  Andreji Babišovi!

Že nemám být  tak morbidní a  přivolávat neštěstí? Že  stačí ekonomické dopady? OK. Vyhovím!

Vadí  vám, že  je  opětnými restrikcemi ohroženo vaše pracovní místo nebo už jste o něj přišli?  Fajn!  Poděkujte  Andreji Babišovi!

Vadí  vám, že   firma  a podnikání, které jste  s takovým úsilím  a námahou budovali, jsou v troskách nebo už v bankrotu? Fajn. Poděkujte  Andreji Babišovi!

Vadí  vám , že  vám hrozí  ztráta  střechy nad  hlavou, protože  netušíte  z   čeho poplatíte  hypotéku, jestli se situace  rychle nestabilizuje? Fajn. Poděkujte  Andreji Babišovi!

Vadí vám, že se nad  vámi stahují mračna  exekuce, protože díky ekonomickým restrikcím řešíte  jak splácet bance  spotřebitelské  úvěry?  Fajn. Poděkujte  Andreji Babišovi!

Jste  matka  samoživitelka a  dostala  jste se díky  lockdownu do  situace, že  nevíte, kde vezmete na nájem?  Fajn. Poděkujte  Andreji Babišovi!

Vadí vám, že  stát se  dostal díky  druhému  lockdownu  do sotva  řešitelné dluhové spirály, která, pokud  se podaří vůbec  zvládnout, podváže možnosti budoucího financování  důchodů, zdravotnictví, vědy, kultury, výstavby  dopravní a jiné infrastruktury, takže  nás   čeká v  těchto a mnohých  dalších oblastech jen  v lepším případě příštipkaření v  tom pravděpodobnějším jen  živoření? Fajn. Poděkujte  Andreji Babišovi!

Vadí  vám, že  díky  rozdávání  tzv. vrtulníkových peněz k vykrytí ekonomických dopadů korony  má  Česko nejvyšší inflaci v  EU a vaše  celoživotní úspory tají  jako  sníh na jarním sluníčku? Fajn. Poděkujte  Andreji Babišovi!

Tohle  všechno a tisíc  dalších mezních situací, které vám druhý  lockdown přinesl, nemuselo vůbec  nastat. Kdyby  Andrej Babiš  konal, když  ještě  CoVid  šlo  radikálně omezit  daleko měkčími opatřeními.

Nyní už je  pozdě. Vir  se rozjel mimo jakoukoliv kontrolu. Poděkujme  Andreji Babišovi!

Měl jsem jej v kategorii  zemský škůdce  a nijak se tím netajil. Ovšem nikdy mne nenapadlo, že  způsobí  vlastním přičiněním  katastrofu  rozměru Února  48 nebo Srpna 68!  Vyčítám sám sobě, že jsem ho podcenil!

Nicméně ještě  s poděkováním  nekončím.

Děkuji těm ani ne těm 30%  voličů, co ho procpali do Strakovky! Pokud jim něco na koroně  a lockdownu vadí, ať si jdou stěžovat na lampárnu. Dostávají, co si zaslouží. Ale proč také  obrovský zbytek národa?!

Stejně tak děkuji Miloši Zemanovi, že  ho tam drží a drží!

V neposlední řadě  je nutné poděkovat  roztříštěné a  akce neschopné opozici, že  volby  2017 zmastila  jak zmastila. Že  70%  hlasů proti Babišovi představují  nezajímavou koloritní parlamentní marginalitu.

Děkuji také  Václavu Klausovi a Miloši Zemanovi, že  nám rukou společnou a nerozdílnou  vytvořili  volební přepočítávání hlasů, kde  ani  ne 30% volebního zisku stačí na ovládnutí sněmovny.

Děkuji také všem Pirkům, Šmuclerům, Csákovým, Básikovým, Klausům, Jaklům, rektorům Zímům a  vůbec  všem mediálně protěžovaným chřipčičkářům, covidpopíračům a ignorům za jejich  přínos k šíření viru.

Poděkovat také nutno  všem ideologickým protestantům, kteří, protože  jsou proti Babišovi,Babišem a Prymulou nařízené roušky just nosit nebudou!  Nedají si přece brát svobodu  nějakým plukovníkem.CoVid je neobyčejně  s nimi spokojen!

Obrovské  poděkování zaslouží parlamentní opozice! Která, co se koronavirvé krize  zajímala  jen  o to, jak se politicky  zviditelnit přes  bezbřehé kompenzace, ale nikdy v žádném okamžiku sebeméně netlačiila  vládu, aby  proti viru začala něco efektivního konat! I když  události kolem Darkova ukazovaly, s  čím si zahráváme! Naopak , chtěla  další a  další rozvolnění a  to i v době, kdy už hořelo!

Samozřejmě, s mimořádným poděkováním nesmím zapomenut na  sdělovadla,  která s takovým gustem všelijaké ty Zímy, Pirky, Šmuclery, Kause, Básikové, Csakvé a  podobné ochotně  pouštěla  do éteru a věnovala  jejich blábolům prvořadou a zcela  dominující pozornost!

Jenže  ať tak nebo tak, vládne  vláda. Ta má  jako jediná výkonnou moc a tedy také celou a nedělitelnou odpovědnost. A z ní premier. Takže opět – poděkujme  Andreji Babišovi! Ty  ostatní díky  jsou  jen vedlejší a jen doplňují  obraz, abych na nikoho nezapomenul.

Další doplněk:

Jeden  ze  čtenářů mi právě  vyčetl, že  jsem ve  svém děkování  nevyjmenoval všechny, kteří si to zaslouží.  A konkrétně  sociální demokracii a KSČM, že  drží Babiše u moci.Odpověděl jsem mu, že pro mne  jsou už oceněni v poděkování  vládě. Ale změnil jsem názor. Má pravdu. Zpronevěřil bych se Prvnímu zákonu Kosy  -měřit všem stejně, kdyby  v tomto článku nebylo výslovně  uvedeno:  Speciální poděkování  za  tento malér  zaslouží  vedení  ČSSD, že  uzavřelo v rozporu s přáním svých  voličů mesalianci s ANOšéfem a spolupodílí se aktivně na  koronamaléru. Totéž poděkování patří KSČM, že  za  to , že  Babiše  a jeho vládu vždycky podrželi. Takže  je spolupachatelem současného covidšílenství. Autorovi připomínky touto cestou děkuji. 

Takový je ve své podstatě   tenhle  druhý  lockdown. Tedy lockdown po česku a podle  Babiše.

Ale jde to i jinak. Například  po bavorsku, podle  Markuse Södera, tamního  zemského premiera. Ten  se  s tím nepáře a  neváhá se  zavedením omezení. V situaci, kdy  by  našinec,  nemluvě o Babišovi, nereagoval.

Cituji ho doslova ze včerejší Tageschau na  ARD, když  zaváděl, při jejich neuvěřitelně nízkých  číslech  omezující  patření pro tuto spolkovou zemi:

Je  lepší omezovat radši dříve  s mírnými náklady,  než později s obrovskými!

Nepochybně  srovnával  Bavorsko s dnes  už celosvětově  odstrašujícím  příkladem lemplovství, nekompetence, primitivní hlouposti, za  jejíž synonymum je  dnes  celosvětově  veden  český Babišland!

Kdybyste náhodou nevěděli, či nechápali  proč, pak vám to snad objasní následující  grafika, rovněž  převzatá  z Tageschau ARD, Přibližuje  německým divákům kolik za posledních  14dní přibylo kde  covid nakažených na  100 000 obyvatel:

Ještě  je potřeba  nějaké vysvětlování?!

Namítáte, že  si  Němci zase  něco zfalšovali  Tak tady mám pro vás  tabulku  stejného z tuzemských zdrojů:

Jak se vám líbí, že  jsme  covidovým hnojištěm  Evropy?!  Poděkujte za  to Babišovi. No vlastně, voni vlastně  ve  zbytku Evropy neměli  krajské volby….Jinak bysme byli zase nejspíš premianty….

A ještě na  jedno poděkování  Andreji Babišovi jsem málem zapomněl. Předpokládám, že  se  ke  mně  v tomto okamžiku připojí  jeho podporovatelé na krev  z  různých  alternativních serverů – děkuji  Andreji Babišovi k tomu, že  stejně  jako  Vasil Bilak  a ostatní tehdejší  betonoví levověrní nám zajistil, v naší další historické těžké  hodince  bratrskou a  internacionální pomoc.  Do republiky  nás  prý přijde zachránit  jednotka  amerických  vojenských  lékařů o síle  28 žen a mužů!  Půlku dodá  Národní  garda  z Texasu, tu  druhou  NG z  Nebrasky!   I  tu koronu  Andrej  využije  ideologicky  správně!  Věřím, že  tohle jeho podporovatele  z  alternativy uvrhne  do nadšeného svatého vytržení!  To tak, abychom  nějakým nedopatřením dopadli jako Italové,  kterým pomohly  daleko početnější  a komplexnější  zdravotnická  uskupení z Kuby  a Ruska. Poděkujme  Andreji Babišovi!

A za včerejšek máme  15 000 nově nakažených…..Ke 20 000 se dopracujeme  někdy příští  středu. Nejpozději.

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.