Babiš za druhou vlnu nemůže, zjistil průzkum, aneb tenhle národ si ni jiného než Babiše nezaslouží!


Čím dál tím více  mi vychází, že  nejlepším řešením pro naši rodinu by bylo vystěhovat se z České republiky.  Tahle země nemá naprosto žádnou budoucnost. Ne proto, že by nám ji zničili všelijací Sorosové nebo jiní zákulisní celosvětoví loutkáři, Brusel  a tamní řiditelé zeměkoule a  Evropy zvláště, NATO řešící pouze  agendu spojenou s  prosazením America  first!, ekoteroristé, pomatenci z neziskovek, sociální inženýři všech barev, vyznání a sexuální orientace, případně  vítači. Tihle se  sice  snaží opravdu hodně, aby  svět, který jsme zdědili a  v němž umíme  a naprostá  také i nadále chce žít, když ne  rovnou zničili, tak alespoň co nejvíce rozvrátili, přesto představují, což konstatuji to s obrovskou  lítostí, sice plíživou, ale  POMALOU  destrukci, toho, co by  naprostá většina  z nás ráda  udržela!  Největším škůdcem našemu světu je  český volič!   Svým rozhodnutím způsobil veškeré maléry a  zjevně  s tím, ani, co se  týče koronaviru,nehodlá přestat! Ne,nedělám si z  vás brutální legraci, za předchozím tvrzením si stojím.

Nikdo jiný  neuškodil České republice v její  30-ti leté historii více než  my  sami! A protože, jak známo – voliče vyměnit nelze, zdárně  v tom pokračuje a nepřestane pokračovat i nadále.

Nedělám si sebemenší iluze, že snad moje snaha popsat detailně  katastrofu  jménem zrušení superhrubé mzdy ve třech dílech v minulých dnech, co do hloubky maléru, jeho příčin a důsledků, něčemu pomohlo. Na  to je Kosa příliš malá a český volič pohodlný myslet a odmítající  jednak přijímat  špatné zprávy generelně a  ty , které nekolidují s jeho VÍROU, opakuji vírou ,nikoliv realitou nebo snad  rozumem, zejména. Jak dnes doložím.

Ještě  při skládání  tryptichu Superhrubý zločin mi vycházelo, že  Babiš prostě dojede na  své neuvěřitelné patlalství a  podlé předvolební  kalkulace z kterýchžto  vznikla  druhá covidová  vlna, jež téměř  rozvrátila  český zdravotní systém a   v každém případě vystavila  úmrtní oznámení nejméně  7 000 našich byvších spoluobčanů.   Tedy  tolik, kolik obyvatel má takový Český Brod, Přeštice, Sezimovo Ústí, Moravské,Budějovice nebo Petřvald….. Jedno takové město díky nezvládnuté a  zcela zbytečné covidové explozi, kvůli Babišově  snaze  vlichotit se za každou cenu  před krajskými a  senátními volbami voličům, se odebralo na věčnost. Takže  se  vlichotil za  cenu  7 000 úmrtních oznámení.  Jasně, transparentně a prokazatelně.

Neuměl jsem si představit, že  tohle český  globální  voličský elektorát nechá z velké většiny   bez povšimnutí a  nevyvodí z toho důsledky!

Nicméně čekala mne srážka  s realitou. Zdrcující!

V konci minulého měsíce agentura Median realizovala  neveřejný průzkum s jednoduchým  zadáním – zjistit komu nebo čemu  obyvatelstvo České republiky  přikládá vinu za  to, že  k druhé koronavirové vlně  u nás  došlo a  to v takovém úděsném rozměru, že  jsme  se vyšvihli až  do čela hitparády  koronavirových neschopů na planetě.

Moje nezvratné  očekávání, že  voliči nekompromisně ukáží prstem buď přímo na premiera nebo, v nejhorším, na jeho vládu, se rozpadlo jako odhodlání  Andreje  Babiše bojovat proti korupci nebo ekvivalentně  tvrzení ODS,  že  nehodlá zadlužovat  budoucí generace!

Naprosto nepoučitelný český  volič  odpovědnost za covidovou druhou katastrofu  vidí takto:

Takže -neukáznění občané jsou vinni!  Nebo, alternativně – se tomu nedalo zabránit?!

Neodpovědní občané zřejmě  fárali v karvinských dolech, kde  se po první vlně vlně objevila prvá velká koronavirová ohniska mezi horníky.  Netušil jsem, že    povolání horníka  je zřejmě  to úplně nejrozšířenější v naší zemi a  že  doly máme  rovnoměrně  rozprostřené po celé zemi a zejména,  v jisté době, že   jich  bylo  zdaleka  nejvíce  v Praze a  dalších reginálních metropolích! Z5ejmě  v  rámci  odklonu  od uhelné energetiky, jak požaduje  Brusel, došlo k jejich uzavření, či přestěhování na venkov! Jestlipak si v zahraničí povšimli, že Česko ví jak stěhovat  doly?

A nedalo se  tomu zabránit? Když  Babiš  a tehdy jeho zcela neschopný ministr  zdravotnictví Vojtěch, řečený Paralýza, tvrdili, že  vše mají pod kontrolou a na zvládnutí  druhé vlny je všechno betonově  připravené. Jak, to ukazují čísla….

Nicméně  průzkum Medianu dokládá, že  nějaké statistiky  skoro nikoho z občanstva nezajímají.

Podle ředitele agentury – Přemysla Čecha z toho plyne, že lidé stále slyší na Babišova slova. Současný premiér opakovaně mluvil o tom, že právě část populace, která opatření vlády nedodržuje, může za nárůst počtu nakažených. A  občanstvo mu to  baští i s navijákem!

„Na výsledku této otázky mě zaujalo především to, že nám vyšlo téměř přes kopírák to, co vláda – respektive pan premiér – říká. Tedy, že za to mohou neukáznění lidé,“ řekl  ředitel Medianu, který připouští, že ho postoje respondentů překvapují. Mne také.  Doslova tragicky.

Co mne naopak nezaskočilo ani trochu, je další zjištění Medianu – výstup, že hlavním viníkem je skupina nezodpovědných spoluobčanů, zastávají podle dat agentury Median hlavně starší lidé nebo ti, kteří volí Babišovo hnutí ANO, případně SPD. Tohle je zcela  v souladu s mými predikcemi.  Fundamentální věřící Sekty  Koblihy  přesvaté  prostě nepřipustí, že by jejich  za  živa svatý něco učinil špatně, natož totálně  zpackal.

Jenže  tragiku představuje  akceptace  toho bludu i nemalou částí těch, co do téhle  fundamentalistické  party, která si svým evidentním fanatismem nijak nezadá  s tvrdými islamisty, nikdy nepatřila  nepatří!  Tohle je nad mou  duševní kapacitu.  Nelze než  vyvodit závěr, vlastně  dva:

1- tenhle národ nemá  ani budoucnost ani naději. Když odmítá reflektovat   skutečnost   v její nekašírované podobě.

2- ve státě, jehož  obyvatelstvo má prokazatelně většinově  sklon nevidět, co vidět  jednoduše  nechce, je  nezodpovědné a  smrtelně nebezpečné  žít!

Jediným řešením je  emigrovat. Otázkou zůstává  -KAM. A problémem o tom  přesvědčit  rodinu.

Covid  nakonec jistě  ustoupí, či se  stane  technicky, přes vakciny, řešitelným.  Rozvrácené státní finance nám zde  zůstanou. Se všemi důsledky. Pokud  si  malujete  na růžovo, že to nebude tak strašné, doporučuji  se  vrátit  trochu v  čase a podívat se  na dopady  řecké finanční krize.  Tam si to lze prohlédnout s 5-ti  max. 7-miletým předstihem.  Ale  koho zajímá  nějaké Řecko? My přece máme toho Babiše a  Zemana a ti tomu jistě zabrání!!!!

I když  daleko jednodušší kauzu – podzimní koronavirovou vlnu  nejen nezvládli, ale  flagrantně  v ní selhali.

Průzkum ovšem odhalil, že  ti samí lidé na ukončení  covidového trápení hned tak nevěří. A  skoro polovina  nedoufá, že by  mohlo během příští 12měsíců skončit. Jestli mají pravdu, tak si s Babišem, který za  to všechno určitě  nemůže, omlouvám se  – s nezodpovědnými lidmi, si ještě opravdu užijeme . V  dalších vlnách. Viz

další graf  z toho šetření agentury  Median.

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.