Něco musí být hodně a hodně špatně, když na Seznamu, resp. na Novinkách.cz vyjde


článek, který mne opět  / poslední době nějak příliš  často/ donutí ho převzít a otisknout na Kose. Důvod  vám bude okamžitě zřejmý ,bez ohledu na  to, jestli už  jste jej četli nebo ne.

Úděsný nález, který učinili druhou listopadovou středu při ranním kondičním běhu Magdalena a Sven, jim nadlouho uvízne v paměti. V lese u předměstí švédského Göteborgu, kde jste před pár lety mohli ztratit peněženku a za týden se pro ni vrátit, ležel pod smrkovým chvojím mladík. Tři výstřely do týla ukončily jeho život.

Kriminalisté, kteří dorazili na místo činu, měli jasno. Drogového dealera, pěšáka z ulice původem z Iráku, neminula poprava – buď od konkurenčního gangu pro výstrahu, nebo od jeho za neposlušnost. „Naštěstí úplně stranou, střelba nikoho neohrozila,“ chválil si „ohleduplnost“ zločineckého klanu jeden z inspektorů z oddělení vražd.

Gangy se dívají na bílé Švédy jako na jiný klan, který je shodou okolností u moci
inspektor policie

Před pěti lety vítalo Švédsko mohutnou vlnu migrantů doslova s otevřenou náručí a patřilo ke státům, které jich přijaly vůbec nejvíc. V roce 2019 zaznamenali v kdysi poklidných městech v zemi tří korunek 257 pumových útoků a více než 300 přestřelek, za nimiž stojí zločinecké klany ze Středního východu, severní Afriky a Balkánu.

Kocour není doma přes třicet let

Situace došla tak daleko, že letos v srpnu rozmístila Ali Chánova rodina, jeden z gangů v severovýchodním Göteborgu nechvalně proslulý brutalitou, na ulicích zátarasy. Chtěli si posvítit na mafiány, s nimiž soupeří, a to doslova. Gangsteři bez ostychu zastavovali všechny automobily a svítili baterkami řidičům do obličeje.

Policisté bariéry odstranili a vzali do vazby dvacet lidí. Nic nevystihuje výmluvněji švédský změkčilý přístup k přistěhovaleckým zločineckým strukturám než to, co následovalo. Zatčené do jednoho propustili – státní žalobci dospěli k závěru, že v ničem neporušili zákon, dokonce ani v omezování osobní svobody.

„Ali Chánova rodina zahrnuje asi čtyřicet mužů starších 15 let, z nichž 30 má policejní záznam,“ říká v listě The Daily Mail policista Ulf Merlander (44). V jejich repertoáru nechybějí vraždy, vydírání, znásilnění, vyhrožování, obchod s narkotiky a nelegální držení zbraní.

Hašim Ali Chán (63), hlava rodiny, se dostal do Švédska v roce 1984 s první velkou přistěhovaleckou vlnou jako uprchlík z libanonské občanské války a začal žít v Angeredu, tehdy tichém a naprosto bezpečném předměstí Göteborgu, kde lidé domovy a auta nezamykali.

Inspektor Ulf Böstrom (63), šéf göteborské jednotky pro začlenění cizinců, slouží u policie už 42 let. „Řešíme problémy, které jsme sami v osmdesátých letech vytvořili. Tehdy se prosadil názor, že policejní hlídky nemají v ulicích co dělat. Okamžitě je nahradily gangy přistěhovalců. Když není kocour doma, mají myši pré. Ve Švédsku kocour není doma více než třicet let. A politici jsou slepí či zaslepení,“ posteskne si zkušený policista.

Smír se dojednal u policejní stanice

„Jenom v Göteborgu žije 184 národností. Gangy se dívají na bílé Švédy jako na jiný klan, který je shodou okolností alespoň oficiálně u moci. Záměr na začlenění migrantů prokazatelně selhal. Na švédské půdě se už narodila do zločineckého prostředí generace mladých mužů, kteří se považují za nedotknutelné. S něčím, jako je stát, si hlavu nelámou,“ podotýká.

Válku mezi Ali Chánovou rodinou a konkurenčním gangem z předměstí Backa, kvůli níž stály v Göteborgu v ulicích zátarasy, ukončila schůzka jejich představitelů v pětihvězdičkovém hotelu Clarion Post jen půl kilometru od hlavní policejní stanice ve městě. Imigrantští zločinci z předměstí se v zájmu klidu zbraní rozhodli zaplatit za smrt jednoho z Ali Chánovy rodiny významnou finanční náhradu.

Jediné, co švédské úřady podnikly, bylo, že jednoho z Ali Chánových mladistvých vnuků, který se drzého jednání v okázalém luxusu zúčastnil, předaly kvůli držení zbraní a drog do péče státu, který ho bude na své náklady živit. Zodpovědní lidé jistě udělají všechno pro to, aby si nestěžoval, že má v televizi málo zábavných programů.

Tolik Novinky.cz

Něco je  doopravdy hodně  a hodně  špatně, když  český , nezpochybnitelně pravověrný mainstream už a to nikoliv ojediněle,  vydává takovéto texty. Které by nepochybně  ještě  ještě  před pár měsíci sám označil za  rasistické, xenofobní,  klasickou ukázku hejtování, ba  dokonce se dá dokonce říci, že jde o naplnění trestného činu  tzv. předsudečné nenávisti, kterým nás  před rokem oblažila  Babišova  vláda!   A charakterizovala jej takto:

Subjekty, které se jich dopouštějí:

  • Neusilují o okamžité zničení demokratického systému, ale postupně ho oslabují.
  • Nerespektují koncept základních lidských práv.
  • Podněcují k nenávistným aktivitám další osoby.
  • Šíří strach ve společnosti.
  • Štěpí společnost, vyvolávají v ní antagonismy.
  • Zlehčují osudy obětí totalitních režimů a obětí nenávistně motivované trestné činnosti.
  • Při komunikaci s veřejností využívají dezinformace a konspirační teorie.
  • Stávají se nástrojem vlivového působení zemí a skupin, která nerespektují principy pluralitní demokracie.

Toto kladivo je ukuto nepochybně na  alternativu a veškerý další nemainstream. Nicméně je snadno zneužitelní a v podstatě  s ním lze, dle libosti umlátit  každého. Citovaný článek z Novinek. cz předsudečnou nenávist naplňuje  více než dostatečně. Předsudečná nenávist a její využívání je  totiž velmi často pouhým zakrýváním reality.

Třeba  už  zmíněný článek z Novinek.cz.  Je jisté, že  popisuje situaci ve Švédsku ohledně tzv. začleňování tzv.  pronásledovaných  uprchlíků   více než  reálně!

Něco  je opravdu velmi a  velmi špatně. A je toho více. Jednak je  zřejmé přesně to, co  nutně  primárně  cítil každý Středoevropan, když  kancléřka Merkelová  roztáhla  svou  náruč a vyvolala  neřízenou migrační tsunami do Evropy. A současně  článek popisuje  pregnantně, proč  státy  V4 odmítají automatické  migrační kvóty  a  hodlají, až na  krev, u  tohoto postoje  setrvat.  Nemají zájem vytvořit  na svém území situaci, kdy  se  klany  uprchlíků před  smrtí začnou domnívat, že  se dívají na bílé Švédy/Čechy/Slováky/Maďary/ Poláky jako na jiný klan, který je shodou okolností alespoň oficiálně u moci.

Nejde  totiž o žádné švédské specifikum. Za našimi západními hranicemi to znají také. Už  delší dobu německý  tisk např.  referuje  o probíhající velké válce  klanů/ gangů v Berlíně. Viz titulky jako:

In Berlin eskalieren Machtkämpfe zwischen Tschetschenen und arabischen Clans

Unterwelt im Umbruch: Der Krieg der Clans

Story der Gangs of Berlin muss noch geschrieben werden

Ale nejde jen  o pouliční války  gangů s  arabským nebo čečenským pozadím.

Před časem zažilo Německo dvě z největších a nejdrzejších poválečnýcfh velkorádeží  na  svém území. Nejprve byla ukradena  největší v Německu přítomná zlatá mince  o váze  100 kg  ryzího zlata z Berlínského Bode muzea

Die kanadische Münze mit dem Bild von Königin Elizabeth II. war die Leihgabe eines Privatmanns

a loni pak došlo k vyrabování tzv. Zelené komnaty  v Drážďanech, kdy  drzí zloději ukradli šperky a  další vzácné předměty  ze  saské zemské klenotnice a  to v miliardových hodnotách.

Jak němečtí kriminalisté prokázali, obě tyhle a  další velké krádeže má na svědomí  tzv.Remmo Klan. Ten tvoří, jak udává  Wikipedie  13 velkých v Německu usídlených turecko arabských velkorodin a  počet  banditů, členů tohoto klanu se  odhaduje na  1 000. Kteří vytvořili velký kriminální stát ve  státě. Ačkoli původně  přišly jako ochranuhledající migranti.

V dalších německých městech situace  nevypadá zásadně jinak.

Něco je prostě velmi a velmi špatně. Na jedné straně  zde máme  sekundární výsledky migračních vln, které prokazují neudržitelnost konceptu nelegální migrace, na  straně  druhé pak jsou vytvářeny  právní nástroje na trestání těch, kteří se proti tomu ozvou  – viz předsudečná nenávist. Které ovšem hravě  naplní i  „správně“ orientovaný mainstream, jakmile začne popisovat realitu…

Jak z takového začarovaného kruhu ven? Třeba  to ví Babiš,když se jeho vláda usnesla na té přísudečné nenávisti a on osobně,když  jmenoval Jourovou  eurokomisařkou a chlubil se,jaké úžasné portfolio, kdy  dělá unijního drába přes  tzv. právní stát, pro ni získal.

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.