Nevtip na tento den- štráfy v Německu


Tuzemský  Blboun nejapný covidový,  alias  český vychcánek myslící si, že jako s úřady  v době  covidu vydrbe  vždycky a za všech okolností,  protože  kam ty  se hrabou na jeho genialitu a  chytrolínství, je  v téhle době na koni.  A nepochybně  je přesvědčen, ře  stejně  by vydrbal s ouřady i kdyby žil kdekoliv jinde na s větě. Že  by jako na vařené  nudli utáhl všechny  tyhle  fouse. I kdyby  jako náhodou měli  být  z Německa…

Celá  česká  covidová  mizerie  má základ v tom,  že  antikoronová omezení a  nařízení sice  vláda, dokud jí  to opoziční kazisvěti  nezarazili, vydává, ohlašuje,  ale nikdo  je pod  sankcí nevymáhá.  Tohle, je  vedle  vládních chyb, alfa  a omega  českého, dnes už  celosvětově  známého  šílenství

                                             BEST  IN COVID

Jeden z kosířů, za  což mu patří zcela mimořádný  dík, mi přeposlal NĚMECKÝ  SAZEBNÍK  POKUT   za porušen jejich  anticovidových nařízení.  Němce  znám  dostatečně, abych  měl jistotu,  že je okamžitě, tvrdě  a nekompromisně  uplatnován proti  těm, co by za  Šumavou a  Krušnými horami  rádi zavedli  české  manýry. A  žeby jiich nebylo právě  málo.

Původním zámyslem  bylo přeložit ho do češtiny. Ale  jednak na  to nemám čas, konec konců ani chuť,  ale  především to  pokládám za  zbytečné. Jde  o všechny  nejobvyklejší a nejběžnější přestupky, tak jak je  známe od nás.  A ty  pálky, které  opravdu policie a jiné represivní složky  konsekventně ukládají a  hned důsledně  vymáhají, mluví svou výší  sami za  sebe! Každou pokutu si laskavě  znásobte nejméně  25x a dostanete  nominální ekvivalent  v Kč.

To fakt není  žádná  sranda, natož  vtip! Ale je fakt, že němčináři si to užijí daleko víc.

Už vidím české frajery, jak po česku machrují v Bavorsku nebo Sasku!!!!

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka, Politické vtipy se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.