Chceš se dostat jistě do basy? Vynalezni prostředek proti covidu, který by potřeboval celý svět!


inicioval Julo

Jeden z kosířů, toho času v Německu, mne upozornil  na  naprosto fantaskní, skandální,  neuvěřitelnou  televizní reportáž týkající  se možná  nejpřevratnějšího objevu na anticovidové  frontě  od  vypuknutí pandemie ,v celoplanetárním  rozměru  vůbec.

A  aby bylo bylo jasno – s reportáží přišla  nejsledovanější německá  tv  stanice  RTL a kryje ji svou autoritou nikdo menší než  Spiegel, který v  ráci RTL provozuje  pořad  Spiegel TV. Troufnu si tvrdit, že Kosa  je  exklusivním  mediem pro tuto,  v pravém slova šokující a  skandální covidové odhale, minimálně  v  česko slovenském rámci.  Mám závažnost její ho sdělení  za  dostatečný důvod k tomu, abych odsunul původně  plánovaný skvělý sloupek pana Lea K. na zítřek.

Oč  jde?

O tohle  video:

Der Professor und sein Impfstoff

Profesor a  jeho  očkovací vakcina

s podtitulem

Strafanzeige statt Unterstützung

Trestní oznámení místo  podpory

Pro naprostou  většinu  z vás bude potřeba  nejdůležitější  informace z toho videa  přeložit.Němčináři si jistě  dají originál.

Žil byl jistý profesor Stöcker ve Šlesvicku Holštýnsk . V obci jménem Gross Gronau. A protože  je úspěšným fachmanem na  virologiie a  antigeny,  s náležitým vybavením a  dostatkem prostředků a spolupracovníků,  pustil se do vývoje protilátek proti covidu 19. Úspěšně. Vyvinul přípravek, dodávající  tělu  rovnou hotové antigeny. Žádná vakcina, která je  v těle  teprve  v  čase  a složitě  vytváří!

Svůj preparát  vyzkoušel okamžitě nejdříve na  sobě, rodině  a pak na dobrovolnících z  řad spolupracovníků, celkem 100 osob.   97 z nich je nyní prokazatelně  proti koroně imunní!!! Medikament  je v práškové formě. Podle  objevitele lze přípravek vyrábět  velmi snadno na naprosto běžném  chemickém zařízení. Během několika málo měsíců lze  pokrýt celoněmeckou potřebu. Pro aplikaci nejsou třeba  žádná očkovací střediska, ale  zvládli by  to běžní obvodní doktoři. A do dvou tří měsíců by bylo po pandemii.

Profesor Stöcker není  žádné ořezávátko.  Založil a provozoval  firmu EUROIMMUN, kterou  prodal za  více než MILIARDU EUR!!!

Se  specializací zjišťování infekčních nemocí. Což bezesporu covid  určitě  je. Nezávislé bádání si tedy může  snadno dovolit!

Říkáte  – pohádka?

Jen do okamžiku,než se o činnosti profesora  Stöckera  dozvědělo místní státní zastupitelství!!!!

Okamžitě  začalo hrozit  profesorovi trestním stíháním!!!  Za  co? Inu  za tohle:

Za to že…

bez náležitého POVOLENÍ vyrobil    proti  SARS-CoV2 antigen a následně  jej  aplikoval sám sobě  a  dalším osobám, aniž by na něco  takového držel POVOLENÍ!!!! 

Dokonalá Hlava XXII!!!

Máte  objev,bezodkladně  potřebný,   hotový, snadno vyrobitelný,  distribuovatelný a  aplikovatelný,nechá se skladovat v obyčejné ledničce a … a zasáhne do toho orgán!!! Protože  člověče  -nemáte povolení a ještě jedno povolení…

Navíc, aby to bylo ještě pikantnější- látku lze  snadno a rychle modifikovat tak, aby dodávala  tělu  antigeny, zasahující  nové mutace  covidu, bude li třeba!!

Už minulý květen informoval profesor   Stöcker  Christiana  Drostena, šéfvirologa  kliniky  Charitee /to jeta,která  zachránila Navalného  z otravy  novičokem/.

Ten mu  poslal velmi obecný mail s hraběcími radami, nicméně nabídl, že  provede testy  účinnosti, zda  se opravdu  vytvoří protilátky, které virus potlačující.  Což testy  v  Charitee plně potvrdily.

Tímto motivován oslovil Stöcker Institu Paula  Ehrlicha,  klíčovou německou autoritu ohledně  autorizace léčiv. Oslovil mailem rovnou ředitele institutu Klause  Kichoteka, že by  rád  s jeho podporou  nastartoval testy  dobrovolníků. Ten neodpověděl, ale ozval se  šéf  inovací v Institutu. A pak začaly  opravdové problémy  Institut  Paula  Ehrlicha   podal na profesora Stöckera   oznámení  k zemskému  úřadu pro sociální věci!!!!  Ten se  věci okamžitě  chytil.

Podle názoru  úřadu se  jedná  o  naléhavý případ.Nelze  vyloučit  nebezpečí z prodlení, může  dojít  k další výrobě  aplikacím, což může  eventuálně  vést k těžkým   škodám na  zdraví  testovacích osob…..

V době  celosvětové nouze  je  objevitel možná  ultimátního léku proti covidu a jeho mutacím,  úřady nikoliv  podpořen, nýbrž těžce  šikanován. Za  to, že  chtěl pomoci. Je jasné, že  svůj přípravek na  trh neuvede.

Takže  přijal plán B. zveřejnit  složení  a postup výroby svého preparátu, aby  si ho každý lékař pro své pacienty  mohl snadno namíchat. Vše zveřejnil na  své homepage.   Aniž by  za  to chtěl nějaké peníze.

Být  Babišem, Blatným nebo  Matovičem, neváhám ani chvíli a okamžitě nařídím  SÚKLu, aby  tu homepage  identifikoval  a  přípravek urychleně  začal důkladně   testovat. Profesora Stöckera bych okamžitě  zaangažoval  a  nechal ho celou věc  řídit. Velmi rychle  by  se ukázalo, co a  jak.  Tuhle  šanci je  smrtelně  trestuhodné nechat ležet  ladem!!!

Je  totiž zadarmo a hned.  Nebo se bez rizika  a finančních obětí ukáže, že  jde jen o  mýdlovou bublinu.  Tohle si můžeme, ba musíme  dovolit!     Hned!

 

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.