Flash-Válek chce nominovat Kalouska do správní rady VZP!


Kalouseksirotci na  svého taťuldu  evidentně nezapomínají a  třít  bídu ho nenechají. Tedy on by ji netřel za  žádných okolností, je  li pravdou  byť jen jedna  setina toho, co se  o Kalouskově  majetku vypráví.

Nicméně  platí, že  siroty na  Kalouska  myslí! Aktuální horká novota praví, že covidMičurin Válek hodlá  nominovat  Kalouska do správná rady  VZP!

Výstřižek

„Stál jsem o to, aby byl Miroslav Kalousek členem správní rady VZP a chci zároveň, aby byl místopředsedou správní rady, protože ho považuji za vynikajícího ekonoma a za člověka, který neplýtvá prostředky,“ řekl Respektu Válek. Ve správní radě by podle něj měli být ekonomové a lidé, kteří rozumějí financování. „Ukecal jsem ho. Za mě je výborný kandidát na člena správní rady VZP. Osobně si jej velmi vážím,“ dodal Válek……..

Má ty  svatá prostoto!

Zatím pro mne, od odstřelení NečasMalouskovské famiglie byl  vrcholem Babišův  střet  zájmů a  gag, kdy  Energetický regulační úřad  se  dostal s odběrem energií pro vlastní potřebu do režimu DPI.

Ale ten ERU  je vedle  té Kalouskovy  nominace  od covidMičurina už jen nezajímavým vtípkem a s Babišem a  jeho střetem zájmů to u Kaldy je srovnatelné. Protože je jasné, že právě Kalousek se stane  de facto šéfem VZP s celým jejím obrovským rozpočtem. Nějaký  Kabátek, jako GŘ, tak ten tam od bude velet tak akorát  své sekretářce.Z Kabátka se stává fíkový list!   A  asociál Mirda  Kalda, když bude zrovna  střízliv, předvede  všem  českým pacientům, že jsou, řečeno s klasikem – eine Simulantenbande!

Kterou on na to tata  vyléčí! Přirozeně, že za pořádný peníz!  Simulantenbande se na to, jistě ráda, ze  svých odvodů složí!

Ten  Babiš  fakt nepotřebuje dělat vůbec  nic, aby vyhrál jakékoliv příští volby, které si vyhrát zamane!

Tak jo, Kalousek je zpět! Ten Válek je tedy  dárek! Ten se povedl!

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.