Supernevtip na tento den – Proč nás ještě nekontaktovali mimozemšťané??!!


Můžete mít fantazii a  smysl pro humor  obrovský  jak chcete. A  stejně   jste bez  šance  vymyslet  to, co dokáže reálný  život!!!! Jestliže jste doposud  o tomto poznání Kosy  kdy pochybovali, pak vezte, že  dneškem tyto pochybnosti končí!

Stačí si položit jednoduchou  otázku – proč nás  dosud nekontaktovali mimozemšťané?  Míněno naši civilizaci.  Tak schválně, co odpovíte?

Nebudu  vás dlouho napínat!

Správná odpověď  zní

                                 PROTOŽE PUTIN!!!

Nevěříte? Ťukáte si na  čelo? Chyba, velká chyba! Viníkem nekomunikace  lidstva   s mimozemšťany je, kromě  mnoha jiných provinění

                                 Vladimír Vladimírovič  Putin

A myslím to naprosto vážně!

Nemohu jinak, protože  jeden ze  čtenářů Kosy -VR, kterému tímto adresuji to největší poděkování, jehož jsem schopen, mi včera  poslal link na  specializovaný britský portál Daily  STAR, přesněji  na  článek s nápisem

Vladimir Putin’s war threats are why aliens haven’t made first contact, expert claims

Výstřižek

který mi překladač  přeložil takto:

Válečné hrozby Vladimira Putina jsou důvodem, proč mimozemšťané nenavázali první kontakt, tvrdí experti

v  článku se pak, třeba  s využitím překladače  dozvíte, krom jiného, toto:

Vladimir Putin vyhrožující  Ukrajině maří jakoukoli naši šanci na mimozemský kontakt, varoval odborník na UFO.

Nick Pope – který vyšetřoval létající talíře pro MOD – věří, že mimozemšťané, kteří bedlivě sledují Zemi, budou vnímat eskalaci napětí mezi Ruskem a jeho sousedem jako „primitivní chování“.

Říká, že sofistikované mimozemské civilizace , o kterých si myslí, že budou světelné roky před námi, to mohou považovat za důvod, proč nás nenavštěvovat nebo nás kontaktovat.

Nick Pope řekl: „Vysoce vyvinutí mimozemšťané pravděpodobně považují válčení za něco, do čeho se zapojují pouze primitivní civilizace, takže situace na Ukrajině znamená, že prozatím pravděpodobně nedostaneme pozvání ke vstupu do Galaktické federace.“

Nicméně není  potřeba  zoufat nad zatím marnou šancí dostat zejména  náš  vyspělý  západní svět do Galaktické federace!!  Nick Pope  má naprosto jasno v tom, že  emzáci dokáží  snadno rozlišit  mezi těmi zlými a dobrými na planetě  Zemi! Viz jeho další tok hlubokých myšlenek:

Nick však říká, že ačkoliv ruští vojáci převyšují naše, mimozemšťané pravděpodobně chápou, proč se Spojené království zapojí do jakéhokoli boje proti ruskému zastrašování.

Nick dodal: „Mimozemšťané by se mohli divit moudrosti Spojeného království postavit se proti Rusku, ale pravděpodobně by si uvědomili, že být v koalici pomáhá.

Tak to mne opravdu uklidnilo!!!!  Zhluboka  jsem si vydechl. Na  začátku četby  tohoto výplodu jsem dostal strach,  že  by třeba  ti  neskonale inteligentní  emzáci z jiné galaxie mohli nad pozemšťany  ohrnout  pysk a odmítnout je navždy  vzít  do oné bájné Galaktické federace /že by něco na  způsob  vesmírné EU?/  především proto, že  Británie, jako pevná součást  NATO  a nejvěrnější spojenec  USA  za posledních  30 let  nevynechala  ani jeden  velký světový konflikt – dvě  války  v Zálivu, humanitární bombardování Srbska, libyjskou kampaň a  Trvalou svobodu v  Afghanistanu. Ale Pope mne uklidnil  – mimozemšťané přesně  vědí, kdo je na  téhle  planetě  ten dobrý a kdo zplozenec pekla!!!!

Uznejte, že  tohle nikdo nemůže  vymyslet. Ani kdyby  disponoval největší fantazií v dějinách lidstva!

Podotýkám, že moje metrika  mi ukazuje, že  server  Daily Star je 1942 nejnavštěvovanější na  celé planetě a mezi britskými mu patří 127 místo. Nejde  tedy o žádný okrajový  webík, kam nikdo ani nepáchne. Přesně naopak!

A ještě jedna  poznámka – nemohu se zbavit  dojmu, že  pan vědec Nick Pope , který řešil problematiku UFO pro MOD – čili britské ministerstvo obrany!!!!, je rodným bratrem ministryně pro vědu v  České republice Heleny  Langšádlové. Ta to má s Putinem stejně. A  vlastně je nejspíš z trojčat- druhou sestrou by mohla být  Kalamity Jane  Černochová, třeba  si Popeho také nasmlouvá jako odborného poradce.  Ale jestli tam pokrevní příbuznost neexistuje, pak se  paním bohužel ministryním přirozeně hluboce omlouvám.

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.