Fotoblog na dnešní den


Monotematická zůstane Kosa i dnes v neděli. Nelze, aby pominula dvoudenní setkání euro a NATOšéfů v Bruselu. Kde hlavním téma pochopitelně představovaly

-válka na  Ukrajině

a

-trestání Ruska, což znamená  odstřižení  se od jeho energonosičů. Tedy žádná ruská ropa žádný ruský plyn!

S velkou pompou se také  na závěrečné tiskovce odprezentovalo ústy největšího NATOšéfa  Bidena a největší eurošéfky  v.d. Leynové ten nejúchvatnější a nejsenzačnější  výsledek – že  USA  Evropě poskytnou do konce  roku 15 miliard metrů3 zkapalněného plynu!!! Aby Putin  viděl!!! To je  asi tak 1/10 ruských ročních  dodávek  do EU.

Což  v pátek večer triumfálně  na  českého diváka  vybalila naše/vaše  Česká televize ve  své hlavní zpravodajské relaci.  A vyšperkovala  tu nejhlavnější reportáž  z  toho summitu  krátkým šotem z tiskové konference  těch dvou, tedy  Bidena a v.d. Leyenové a protože oba  hovořili, jak se sluší a patří  anglicky, tak onu krátkou reportáž  opatřili na Kavkách titulky.

Nevěřil jsem vlastním očím. Být Dvořákem, takto GŘ ČT nebo Šamalem, takto šéfem zpravodajství, okamžitě  začnu hledat toho sabotéra, Putinova  diverzanta,  co tu reportáž  a  otitulkoval a propašoval hned na  začátek pátečních Televizních novin!!! Však uvidíte  sami. Dnešek je  věnován tomu, co se opravdu  v Bruselu ohledně  ruského plynu a  ropy  v Bruselu vyjednalo. Tedy především rozdílu mezi tím, co nám pupíci a papaláši říkají, ale  co je  snadno ověřitelná  realita.  Ale  vše začneme fotoblogem na tento den: Obrázky jsou za  tisíc  slov!

VýstřižekVýstřižek1Výstřižek2Výstřižek3Výstřižek4

To je síla, co???? Není možné jinak, než, že Rusko provedlo obzvlášť podařenou hybridní operaci, která je schopna  rozvrátit  naše pevně semknuté euroatlantické řady!!!!

Zlovolně jest uvedeno, že  Biden ví, že odstranění  ruského plynu přijde Evropu velmi draho!!!! Původně jsem zvažoval, že  dám jen tenhle  výrok, ale ani ty  další  nelze pominout!!! Ono to ještě navíc  dále graduje!

Takže to, že Evropu odklon od výrazně lacinějšího ruského media přijde velmi draho, je  správné!!! Z morálního hlediska , prosím!  Ale nejde  jen o morálku, kde pak!   Jde přece o to , že NÁM /a udělám chybu, když  si budu myslet, že  NÁM = USA???/ to zajistí mnohem jistější strategickou pozici ve světě!!! Za  peníze  Evropy, protože  Biden přece, ví  a veřejně sdělil, že Evropu odstranění ruského plynu přijde velmi draho! Posílit  strategickou pozici Washingtonu  ve  světě, když to zaplatí obyvatelstvo EU, no neberte to!!!!!!

A všechno  korunuje v.d. Leyenová:

My Evropané se chceme odklonit  k dodavatelům,  kterým DÚVĚŘUJEME, jsou našimi přáteli a je na ně SPOLEHNUTÍ. Zrovna ona  o tom něco musí  dost detailně vědět. Byla totiž  ministryní ve  vládě  Angely  Merkel v době, kdy  se provalila  obrovská aféra  s odposlechy  americké NSA, Kdy  náš  přítel, na  kterého je  spoleh a důvěřujeme  mu,  jaksi nedůvěřoval dokonce  ani německé kancléřce nebo francouzskému prezidentovi, o evropských   spojencích nižšího ranku nemluvě, takže  je  natvrdo a trvale odposlouchával. Biden tenkrát viceprezidentoval!  A dnes mluví o morálce. A Leyenová  a důvěře vůči tomu, kdo šmíroval své nejbližší spojence. Prý je na něj spolehnutí….  Zapomněla  dodat v čem.

Tak takovéhle  evidentně  špatné myšlenky  mne napadly při sledování  pátečních Televizních  novin na  České televizi.

Omlouvám se  za to. Vím, vím – hanba  tomu kdo hanebně  smýšlí!.  Stydím se a už se mi to víckrát nestane! Ale mám omluvu – na zcestí mne  svedl ten Putinův  agent, ideologický  diverzant a hybridně  hrozbící troll, který  podvrátila  rozvrátil moji mysl svou podlou propagandou,  když  opatřil reportáž z tiskovky  Bidena a  Leyenové  titulky, které se dají  zle vykládat!!!! Toho chtěl dosáhnout! A u mne, ve chvíli, kdy jsem nebyl dost ostražitý, se mu to i podařilo. Ty zpropadené titulky!

Prostě jsem mu naletěl…. Nezbývá než přiznat pravdu, ať je jakkoliv  hořká. Proto žádám všechny  čtenáře  tohoto sloupku,  aby si dali pozor a nestalo se jim totéž  co mně!!!

Vydávám to  nikoliv jako informaci,  ale jako příklad a demonstraci podlých ruských praktik! Skutečná a fungující ruská  hybridní hrozba a v  české informační praxi! Co nejrozhodněji žádám vyšetření případu na Kavčích horách a příkladné potrestání viníka/viníků!!

Českou republiku, EU a NATO si rozvracet nedáme!

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.