Flash -Konec obou Nordstreamů jednou pro vždy. Oprava nebude provedena.


Jeden z čtenářů  mne právě  upozornil na  článek na německém webu Wochen Blick s titulekem

Nord Stream” wird aufgelassen: System-Parteien stimmen in Brüssel für den Ruin

Nordstream je opuštěn,  systémové strany  v Bruselu odhlasovaly  jeho zkrachování.

Nyní by to mělo být oficiální. Nord Stream 1 a 2 nebudou opraveny. Minulý týden hlasoval Evropský parlament o tom, jak dál s těmito dvěma plynovody. Bez velkých caviků  se jich prostě rozhodli vzdát. Za toto rozhodnutí jsou zodpovědní mimo jiné poslanci  CDU/CSU, SPD, Zelení FDP a Freien Wähler , kteří  hlasovali pro. To znamená: další růst cen plynu a další deindustrializaci Německa a Evropy.

Evropa na cestě do propasti

Německo, Rakousko a celá Evropa trpí sebevražednými sankcemi proti Rusku. Průmysl kolabuje nebo migruje do USA, jež  lákají německé podnikatele levnou energií a dobrými podmínkami. Tradiční společnosti, které již přežily ekonomické krize a dvě světové války, program zbídačování systému nepřežijí. Osud Německa jako jedné z předních průmyslových zemí je tak zpečetěn.

Toto hlasování velmi jasně ukazuje, že staré strany prostě nemají zájem zastupovat zájmy své vlastní země a dokonce ani Evropy. To otevřelo dveře stále rostoucí chudobě a zabodlo nůž do zad vlastním občanům.

Bernhard Zimniok, europoslanec AfD, informoval ve videu detailně  o hlasování a pokusu Bruselu to zakrýt:

Takže  to máme  černé  na bílém.  Evropa se  rozhodla  za každou cenu rezignovat na ruský plyn. Bude ho brát jedině přes Polsko a Ukrajinu. Místo závislosti na Rusku s bude pěstovat závislost na Kataru a USA.  Se  vším, co to obnáší…..

Jakpak asi hlasovali čeští europoslanci, když jsme u toho???? Nejspíše  až na  generála  Blažka, Ivana Davida  šéfku KSČM Konečnou  úplně stejně. Nebo se tam náhle a překvapivě   objevil ještě někdo s mozkem v hlavě?

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.