Vlkova poštovna v úterý ráno na Slobodném vysielači


Už je mi to skoro trapné psát stále znovu a znovu – že v páteční Hodině vlka  jsme nestihli  maily a že  tudíž v úterý  ráno bude Poštovna.

Prostě to tak  je  a nejspíš  už to nebude, u trochu zajímavých témat jinak. Tentokráte  to bylo o to horší  že jsme nedokázali  zvednout ani jeden telefon. Což se nám stává opravdu výjimečně. Věřte, že  to opravdu není z  žádné zlé vůle  nebo snahy  ukrýt se před „nepříjemnými“ dotazy. Ti, kteří si vzpomenou  na covidové  nebo eurounijní Hodiny  vlka dobře  vědí,  že  z žádného dotazu neutíkám a Borísek sám klade a leckdy s  opravdovým gustem právě  rád otázky na tělo!  Takže  žádný útěk.

Jen prostě nedostatek času. Absolutní nedostatek času  nic  víc. Vyhrocený  ještě  tím, že místo původně  ohlašovaného tématu  – plyn a Evropská unie, resp. Slovensko/Česko, jsme pod  aktuálním tlakem událostí otevřeli hned  dva  další:

-šílení slovenské  politické a mediální scény kolem střelby v bratislavské Teplárně a jejímu děsivému propagandistickému zneužití

-konec, neváhám napsat a  to bez jakékoliv  omluvy a servítku – blbky jménem Liz Trussová v pozici britské premierky, kdy  přežila jen 44 dnů. Za tenhle kraťučký  čas ovšem málem zničila  kompletně britské finance a britský  penzijní systém. Až ji britské elity  vykopli z úřadu vysokým obloukem, protože  to, co předváděla  s jejich ekonomikou několika  násobně překonávalo poměry v Zimbabwe nebo Argentině!

Tohle  jsme dali navíc! A ten plyn už pak jen  těžce  doháněli.

Věřím, že  jste nám většinou snad  prominuli.

Proto Poštovna, abychom smazali alespoň mailové dluhy.

Jako vždycky

                                          v úterý ráno

                                           v  09,00 hod.

Borísek a  vlk

Příspěvek byl publikován v rubrice upoutávka se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.