Fotoblog – vítejte v Bizárstánu


napsal a  fotografie  našel Germanicus

Když jsem  ty fotky viděl, tak jsem si  nejdřív myslel, že se jedná o nějakou satiru ve stylu Šťastné pondělí od Jindřicha Šídla. Ne, ne, náš kandidát na prezidenta Petr Pavel se skutečně 23. listopadu rozhodl navštívit Řeporyje a starostu Pavla Novotného, aby, jak sám obdivně konstatoval, na vlastní oči viděl řád a klid v Řeporyjích (sic!).

Pokud tohle šikovně uchopí Babišovi marketéři, tak Babiš Pavla znemožní u většiny voličů (zejména těch ne zcela rozhodnutých).

Apropos. kdyby Babiš, v doprovodu nějakého jemu nakloněnému starosty, navštívil v současné předvolební kampani nějakou školu, tak český mediální mainstream, s ČT na čele, rozpoutá obrovskou bouři odporu a kritiky.

 

VýstřižekVýstřižek1Výstřižek2Výstřižek3Výstřižek4Výstřižek5Výstřižek6Výstřižek7Výstřižek8Výstřižek9Výstřižek11Výstřižek12
 
Výstřižek10
 
 
Tak to bychom měli!
 
 
Vlkův dodatek:
 
Germanicus má se  svým krátkým úvodem naprostou pravdu!  Já ho i ty  fotografie  doplním o přísloví mojí babičky:
 
Soudruhu generále, omlouvám se  – pane generále a pane premiere -vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá!!!!
Kdypak se také necháte  vyfotit v nějakém apartním kousku spodního prádelka, abyste drželi s vaším podporovatelem Novotným a jemu podobnými krok? Přece  nebude  za  nějaké sádrové  ksichty a maloměstské šosáky! Nebojte se přiznat barvu a ukázat národu,  že  jste v podstatě jedné a  té samé modré krve!  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Příspěvek byl publikován v rubrice Fórum Germanicum se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.