Dnes Hodina vlka na Slobodnom vysielači


24. únor…..  Ano, 24. únor 2022. Tohle  datum je  už dnes součástí učebnic moderní historie. A už navždy bude.  Dnes tedy uplynul přesně jeden rok od nastartování  snad nejhloupější války, kterou kdy  Evropa  zažila.

Tohle  výročí prostě nešlo pominout. Takže  pro nás s  Borískem snadná volba. nešlo to jinak, ačkoliv jsme původně takový záměr  rozhodně  měli. Původní  cíl představovalo jedno velké téma, které  vám už dlouho dlužíme. Dlužíme proto, že  si na něj netroufáme. Ale  už víme, jak to zařídíme abychom dluh smázli. Nebudu prozrazovat  co a  jak. Na to je  dost času.

Takže se vraťme k dnešní Hodině  vlka.

Možná  že  si leckdo z  vás řekne  – už zase Ukrajina, už  zase  vlk a Borísek… Vždyť  už  není, co by  řekli nového, budou se jen a jen opakovat…

No ono to není tak úplně pravda,  Putin i Biden přednesli zásadní projevy. Například. USA obvinily Čínu  z dodávek  Rusku a vyhrožují ji sankcemi. Prostě, cosi se děje.

Nicméně jsme si vědomi  té výčitky předem. Proto v Hodině  vlka bude  host. Opravdu špičkový – snad nejlepší současný politolog / s Petrem Robejškem/  – profesor Oskar Krejčí. Geopolitika a  válka na  Ukrajině je  geopolitika pur,  je jeho vrcholnou specializací.  Za sebe  dodávám, že  snad ještě nikdy jsem se na Hodinu vlka netěšil tak jako dnes. Právě  díky přítomnosti profesora  Krejčího.

A ještě  technický  údaj – začínáme jako vždycky

                         ve 20,30 hod.

NALÉHAVÝ DODATEK:

Právě  jsem se podíval na  Borískův  finanční tachometr. Vypadá, pár  dní před koncem  měsíce  takhle:

1

Do potřebných 9 000 Eur je nesmírně  daleko. Zato na konec  měsíce si už můžeme  sáhnout.  Takže si vás znovu, vás naše věrné posluchače  dovoluji požádat, tak jako vždycky  v těchto mimořádných situacích  – o podporu a pomoc.

Dělám tak jen  velmi nerad, vím, že máte  všichni hodně hluboko do kapsy,  A Když, tak situace musí  být  už  jasně  velmi špatná. Ani nevím, kdy  jsem  vás žádal naposled. Věřím, že  znovu Vysielač  zachráníte.

Všem vám předem děkuji.

vlk

Příspěvek byl publikován v rubrice upoutávka se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.