Plzeňský hnus nejen na tento den! POKRAČOVÁNÍ !!!! Zásadně DOPLNĚNO!!! Znovu DOPLNĚNO!!!!


Když    jsem včera na  rychlo vydával článek o hnusu jménem Bandera Párty  u nás  v Plzni  / sakra, kde to vůbec  žiji???!!!/ ani v nejmenším mne nenapadlo,  že  hned druhý  den bude nutné napsat  pokračování.  Které navíc  ukazuje, jak se  tenhle  hnědý  hnus  v České republice  neuvěřitelně  rozlezl do všech koutů. A   jak  doslova  podlézavě  slouhovští ignorantu  ho ještě, vší silou zahušťují!  

Vše začalo už  ranním  mailem od  paní Dagmar ve  smyslu  – ta Bandera párty  to víš  vlku jistě, nenaběhl jsi si?  Odpověděl jsem bez  váhání  – vím jistě!

Vzápětí ovšem přišel další  mail,  tentokráte  od nicku  PK, který mne  před nějakým  časem  jako první upozornil na tu banderovštinu  u nás  v Plzni!  A  ten mne navigoval  na lovce  putinovských trolů a  manipulátorů –  na  soudně  usvědčeného lháře  Cempera a jeho  web  Manipulátoři.cz

Ten cítil včera  neodolatelné puzení se ve věci Bandera párty  osobně  angažovat  a  uveřejnil  u sebe na Manipulátorech něco, co nemohu nazvat jinak než  duševním průjmem:

Bandera Party a údajná reakce světových médií

Ocituji jen  tu část, která se  týká Bandera  párty:

Na Facebooku se především v komunitě proruských aktivistů šíří zděšené reakce na to, že někdo v Plzni pořádá tzv. Bandera Party. Jedná se o klasické diskotéky pro ukrajinskou klientelu. Problém je, že název se odkazuje na Stepana Banderu, který byl vůdcem ukrajinských nacionalistů v době druhé světové války. Ti bojovali proti sovětské nadvládě a to i na straně nacistů. Na svém kontě mají i masakry na polském nebo československém obyvatelstvu. Na stranu druhou Bandera byl vězněn nacisty v koncentračním táboře a o některých zvěrstvech tedy nejspíše ani nevěděl.

Majitelé diskotéky každopádně odmítají, že by v jejich prostorách docházelo k něčemu protiprávnímu. „Dobrý den, konání této události u nás probíhá. Nejsme organizátorem, ale pouze pronajímáme prostor. Peníze, které organizátor vybere jsou použité na účely ukrajinské války, kdy organizátoři posílají peníze na účet ukrajinské armády. Při akcích nepozorujeme žádné chování, které by nasvědčovalo rasismu, nacismus, nacionalismu, homofobii nebo jiné formě nesnášenlivosti. Jedná se o klasickou diskotéku pro Ukrajince a výdělek putuje na Ukrajinu. Organizátoři nám dokonce vždy ukazují seznam vybavení i videa, kde ukrajinská armáda přebírá věci zakoupené z těchto peněz. Kdyby jsme měli sebemenší podezření, že je akce v rozporu s naši filozofií, tak ji okamžitě zatrhneme. Mimo název, který někdo může shledat závadný jsme však neshledali, žádné negativní formy projevu. Pokud se budeme bavit o formě nějakého extrémismu vrcholem jejich extrémismu je zpívání ukrajinské hymny. Akci nikde nepropagujeme z důvodu, že pokud by se nám mísili čeští zákazníci s ukrajinskými mohl by vzniknout konflikt. Pro české publikum děláme spousty jiných akcí, které organizujeme přímo my,“ napsalo vedení diskotéky Aréna Plzeň.

Paráda co???? Tak Bandera  bojoval proti sovětské  nadvládě.. A  tím je mu vše odpuštěno! Úplně  vše. Vraždění Poláků, židů, protinacistických sovětských partyzánů.  spolupráce jeho UPA  s wehrmachtem a  gestapem. A protože byl v  nacistickém koncentráku, což byl, tak  těch  zločinech nemusel  ani vědět!!!! Jen považte! Že ho Němci z toho lágru propustili, když se  s nimi dohodl  na společném boji  proti postupující  Rudé armádě, která tehdy byla  nejdůležitější  silou protihoitlerovské koalice? Nezajímá!  Radši asi měl vyhrát  Hitler, zřejmě!

A vůbec – je  to jen nevinná diskotéka!!! No, co byste  chtěli? Protože  ti hnusáci,  co to provozují  píší:

„Dobrý den, konání této události u nás probíhá. Nejsme organizátorem, ale pouze pronajímáme prostor. Peníze, které organizátor vybere jsou použité na účely ukrajinské války, kdy organizátoři posílají peníze na účet ukrajinské armády. Při akcích nepozorujeme žádné chování, které by nasvědčovalo rasismu, nacismus, nacionalismu, homofobii nebo jiné formě nesnášenlivosti. Jedná se o klasickou diskotéku pro Ukrajince a výdělek putuje na Ukrajinu. Organizátoři nám dokonce vždy ukazují seznam vybavení i videa, kde ukrajinská armáda přebírá věci zakoupené z těchto peněz.

Nezbývá, než se zeptat, jestli  stejný postoj zaujmou, když  si to  u nich pronajme  Islámský stát a  také bude  vybírat  peníze na zbraně????  O nějaké  Hitlerparty nemluvě!

Tady  jsem chtěl původně  skončit, ale nemohu. Ani  omylem. Vzápětí  dorazil  další  mail, tentokráte  od  paní Ireny, co chodí svítit v u nás  v Plzni. Mail, který bych označil za  dobré  kino, kdyby  to nebylo z uzoufání, respektive  k pláči:

Banderas party

 

Dobrý den,Vlku,
Teď jsem dočetla Váš článek k Bandera party a pro info: dnes jsem zavolala na magistrát odbor kultury, příjemná paní doktorka byla překvapená mým dotazem,jak je možné,že se něco takového v Plzni může konat,nevěděla o tom, slíbila, že se o to bude zajímat a dala mi kontakt na tajemníka městské části Plzeň 1, kam Aréna spadá. Pan tajemník:ano,víme o tom,je to soukromá akce,policii je to nahlášené,ta monitoruje,jestli se tam neděje něco protizákonné,už tato akce byla loni asi 4x a vše bylo v pořádku. Pana Banderu neznám ( fakt řekl pana B.) takže nemohu posoudit jestli je nácek. Na dotaz,jestli by se tu dala teda udělat Hitler party neodpověděl.Ale předpokládám,že podle kritérií Plzně 1 asi ano. Hlavně zachovat pořádek.
Hodně smutné. Naši předci se musí v hrobech při tom otáčení utlouct.
Zdravím a těším se zase někdy na světelném setkání u andelíčka.
Irena

 

Tak pan tajemník městského obvodu Plzeň  1 PANA Banderu nezná a   netuší, jestli je  to nějaký  nácek!!!!!!!!

Nemohu v tomto případě jinak, než  vší silou , které jsem schopen , zařvat  – týýýýýýýýýýýýýýýýý voleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!  Tak takovýhle pádlo,  takovýhle  vzdělanec a  alfabet  technicky  šéfuje  největšímu plzeňskému obvodu, s  cca skoro 100 000 obyvateli!!!!!

Jeho vzdělanost, pan Mgr. Pavel Stehlík, PANA Banderu nezná…… Zajímalo by, kde mu udělili  titul Mgr. a v jakém oboru se vzdělával…. Ale  když ještě  chvilku počká  tak se to na Kose  dozví!

A  až se to dozví, pak  by ho mohlo praštit  mezi oči,  že pořádat  Bandera párty  na  v LIDICKÉ ulici je  totální chucpe!!!!

Protože  musím  ještě  pojednat  třetí a poslední mail, jenž  mi dorazil v předmětné souvislosti s plzeňskou Bandera párty.  Který mi způsobil ještě  větší  šok než ty předchozí dva! Protože  co je  Cemper  zač, je  celkem obecně  známo. Stejně tak, jak vypadají znalosti absolventů polistopadového „vzdělávacího “  systému! 

Ale to co poslal JF, to je  tedy síla!

Dobrý den, smazali jsme Vám příspěvek:Bandera party!!!!

Pane Vlku, velmi se omlouvám, že Vás obtěžuji, ale jenom info, jak na tom jsme.

Nemusíte odpovídat.

S pozdravem

J  F

 

Dobrý den,

smazali jsme Vám příspěvek:

Bandera party!!!!
Na Ukrajině se prý bojuje za demokracii a demokratické hodnoty. A ti,co za ně bojují pořádají párty v Česku na počest teroristy , který byl odsouzen k smrti za účast na atentátu na polského ministra! V jehož jméně se odehrál Volyňský masakr!!!!
Aby se u nás, ve Fialově Česku a dokonce v mém městě naši DRAZÍ, opravdu hodně DRAZÍ národní hosté cítili opravdu dobře…..
Tohle má být moje město, na něž jsem byl pyšný? Co takhle nějaká Horní Dolní? Není náhodou to pravé ořechové? A holt Plzeň přenechat dutohlavům, co s tím nadšeně souhlasí….
Sláva Ukrajině, sláva hrdinům! Čeho že to je obdoba? Není to takhle ekvivalent Sieg Heil?
Prostě demokracie roku 2023….
KOSA NOSTRA

Publikovaný dne 28. 2. 2023, 17:50 na serveru Seznam Homepage.

V souladu se Smluvními podmínkami byl váš příspěvek smazán, neboť narušuje chod diskuze z jednoho či více následujících důvodů:

  • Odkazujete na stránky porušující českou legislativu a weby, které jsou vedeny například na seznamu NFNZ či iniciativ Nelež a Konspiratori.sk, či kopírujete texty z těchto stránek.
  • Soustavně šíříte konspirační teorie a narativy.
  • Opakovaně vkládáte identický příspěvek.
  • Příspěvek je celý napsaný velkými písmeny či obsahuje nadměrné množství znaků, jako jsou emotikony nebo interpunkční znaménka.
  • Příspěvek nekomentuje námi publikovaný text, ale témata, která s jeho obsahem nesouvisí, záměrně odvádí pozornost od podstaty věci.
  • Příspěvek se vyjadřuje k administraci diskuzí, nikoli k tématu diskuze.
  • Opakovaně se snažíte provokovat ostatní účastníky diskuze.
  • Zneužíváte diskuzi k šíření reklamy.

V souladu se Smluvními podmínkami byl váš příspěvek smazán, neboť je v rozporu s dobrými mravy, nepatří do slušné, věcné a kultivované diskuze, a to z jednoho či více následujících důvodů:

  • Obsahuje vulgární výrazy nebo jejich opisy
  • Uráží ostatní diskutující či třetí osoby
  • Projevuje nenávist vůči jednotlivcům či skupinám obyvatel
  • Schvaluje násilí či k němu vyzývá
  • Jde o nevhodný, pohoršující, nekultivovaný komentář

Při opakovaném porušování Smluvních podmínek vám může být udělen dočasný nebo trvalý ban.

Případná blokace se týká všech služeb, které využívají službu Seznam Diskuze. Jde například o tyto služby: Novinky.cz, SeznamZpravy.cz, Sport.cz, Stream.cz, Proženy.cz a Garáž.cz.

S pozdravem
Tým služby Seznam Diskuze

Takže  JF  byl náboženskou policií ideové a myšlenkové  čistoty a jediného správného přípustného názoru a pravdy,  v  jednoduché  češtině  zvané  cenzura,   zablokován  a kompletně suspendován proto,  že zveřejnil  informaci Kosy  o Bandera párty  v Plzni!!!  

Netuším, kterého  z uvedený  trestaných přečinů se  JF  dopustil.

Rozhodně  ne proto že:

 

  • Opakovaně vkládá identický příspěvek.
  • Příspěvek je celý napsaný velkými písmeny či obsahuje nadměrné množství znaků, jako jsou emotikony nebo interpunkční znaménka.
  • Příspěvek nekomentuje námi publikovaný text, ale témata, která s jeho obsahem nesouvisí, záměrně odvádí pozornost od podstaty věci.
  • Příspěvek se vyjadřuje k administraci diskuzí, nikoli k tématu diskuze.
  • Opakovaně se snažíte provokovat ostatní účastníky diskuze.
  • Zneužíváte diskuzi k šíření reklamy.

Stejně  tak lze  vyloučit:

  • Obsahuje vulgární výrazy nebo jejich opisy
  • Uráží ostatní diskutující či třetí osoby
  • Projevuje nenávist vůči jednotlivcům či skupinám obyvatel
  • Schvaluje násilí či k němu vyzývá

Nic takového můj  článek o Bandera párty neobsahoval!

Takže podle  vechtrů islámské, pardon ukrajinsko banderovské  revoluce  nejspíš  jde o něco z  toho zbytku:

  • Odkazujete na stránky porušující českou legislativu a weby, které jsou vedeny například na seznamu NFNZ či iniciativ Nelež a Konspiratori.sk, či kopírujete texty z těchto stránek.
  • Soustavně šíříte konspirační teorie a narativy.

nebo

  • Jde o nevhodný, pohoršující, nekultivovaný komentář

Takže  doložené a zdokumentováné  ukrajinsko  nacionalistické  trdlování  na  Bandera párty, pokud se o  něm někdo zmíní,  je porušením české legislativy, vede k zařazení   na  všelijaké udavačské  weby je  šířením konspiračních teorií  a narativů nebo snad, že by Kosa  vyprodukovala  pohoršující  a nekultivovaný komentář?

Začnu tím posledním  – ano  svým způsobem odkládám servítky. Podle hesla, nevážený  Týme služby Seznam Diskuze – na hrubý pytel hrubá  záplata! A  osobně  si sotva  umím představit  něco drzejšího, nevhodnějšího, arogantnějšího a nekultivovanějšího, než  je  váš  cenzurní  pamflet  adresovaný  JF!!! Vlk na Kose  se ničeho takového nedopustil.

A nějaké udavačské  weby, tvořené  všelijakými Cempery?  Pokud  je máte  jako kompas  nebo etalon, je mi líto čtenářů a diskutujících  Seznamu.cz

A to šíření konspiračních teorií? Tak to je, jak jste  právě předvedli  – vaše excelentní parketa!

Takže nyní je  čas  učinit  zase jednou  dobrý  skutek  a  panu tajemníkovi  ÚMO PLzeň 1 a Týmu služby Seznam Diskuze obzory   doplnit  chybějící  vzdělání:

Zeptám se jich  – slyšeli jste někdy  o  americkém internetovém portálu  Forward?  Nejspíš  ne. To není žádná  hanba. Přesto, že jde  ovšem  o největší  web  AMERICKÉ ŽIDOVSKÉ OBCE!

Předpokládám, že  i při vašem vzdělání  připustíte,  že  jde o vysoce  spolehlivý   reputační zdroj, který  bude mít  historii  židovského holocaustu  dokonale  zmapovanou

Tam před  časem vydali  velmi obsáhlou a dokumentačně perfektní historickou  studii o  ukrajinských kolaborantech  s Němci na Ukrajině a  o jejich podílu  na holocaustu, ale především o kultu jejich  oficiálního  uctívání   na současné  Ukrajině. A první na  řadě je  samozřejmě  Bandera. Kdyby  na  vás  ta materie  byla  příliš  dlouhá, složitá, atd.  tak  stačí rozkliknou tenhle  článek Kosy, kde  jsem to vydal v cca  1/3  rozsahu.

Slava Ukrajině! Slava herojam! Víme vůbec jaké Ukrajině a jakým herojam? Téhle a těmhle?????

Vše neprůstřelně  zdokumentováno!!!!  Také  o Forwardu a  jeho  dokumentaci  řeknete že:

 

  • jde o stránky porušující českou legislativu a weby, které jsou vedeny například na seznamu NFNZ či iniciativ Nelež a Konspiratori.sk, či kopírujete texty z těchto stránek.
  • Soustavně šíří konspirační teorie a narativy.

nebo

  • Jde o nevhodný, pohoršující, nekultivovaný komentář

Směle  do  toho!!! Směle!

A pro tajemníka ÚMO Plzeň 1, pana Mgr. Pavla Stehlíka,  co  PANA Banderu nezná a  tudíž neví, jestli je to nácek, ale pro jistotu i pro  Cempera a   Tým služby Seznam Diskuze, protože  na tom dost pravděpodobně, ohledně  pana Bandery, budou vědomostně   asi všichni stejně, přidám  dva  screenshoty  hesla Stepan Bandera, jak momentálně stojí ve  Wikipedii. Screenshoty proto,  že se nebudu divit,  když  ho někdo horlivý co nevidět zcenzuruje, kvůli dnes NEVHODNÉMU OBSAHU. Takže  aby  vše bylo doložitelné kdykoliv   budoucnu v takovém případě.

12

Takže  to pro Mgr. Stehlíka, Cempera a a   Tým služby Seznam Diskuze shrnu:

Stepan  Bandera v jehož  jméně  se  ty prima párty pořádají  byl:

-soudně  usvědčený a  k smrti odsouzený  terorista a vrah. Stejně  jako ti, dejme  tomu z pařížského klubu Bataclan nebo redakce  Charlie  Ebdo

-těžký  pronacistický kolaborant,  který s nimi uzavřel dohody stejného typu  jako například  Emanuel Moravec  s K.H. Frankem!  

Je možné  v Česku uspořádat opakovaně  párty  střelců z Bataclanu?  Nebo  Párty Emanuela Moravce? Pane magfistře Stehlíku, Cempere, Týme služby Seznam Diskuze? Tak to by mne zajímalo! 

Vlastně…. teď  si uvědomuji,  že  teror v Bataclanu… nno  tak to už si tihle úplně pamatovat nemusí. Oni byli  už vzdělávání tak,  že je zbytečné se  biflovat… A  Emanuel Moravec?   Tak to bych musel nejspíš  napsat o stránku více, abych jim to jméno objasnil.  Nelze  předpokládat,  že by věděli kdo je PAN MORAVEC a tím pádem jestli je nebo není  nácek.

Nikdy bych nepředpokládal,  že  se mi moje  vlastní město takhle zhnusí…… Nikdy bych nevěřil,  že se setkám s takovouhle ignorancí  na orgánech plzeňské samosprávy a  v redakci Seznamu.cz!!! U Cempera mne naopak nemůže  překvapit  vůbec nic! 

Kdo tady, nevážená redakce Týmu služby Seznam Diskuze,  pořádáním Bandera párty 

  • Projevuje nenávist vůči jednotlivcům či skupinám obyvatel
  • Schvaluje násilí či k němu vyzývá

Tedy nejméně  tohle? Děs a hrůza!  Česko roku 2023! Sakra, kde  to vůbec  žiji?????

 

Dodatek ze středečního rána:

Právě  mi dorazil mail od Michala z Košic. Který, jak věřím polopaticky  vysvětlí Mgr. Stehlíkovi, co nezná pana  Banderu, ale především Cemperovi a  Týmu služby Seznam Diskuze, kdo a co že  byl Stepan Bandera!!!! Opět – vše vyzdrojováno!!!

Zdravim vlku

 

K aktualnemu prispevku ohladom Banderu by som rad upozornil na mainstreamom podsuvany narativ (on ale neni vinny, bol v koncentracnom tabore !).

Akosi sa uz ale neuvadza ze (EN zdroj ustav pamati naroda PL):

„Bandera bol internovaný v koncentračnom tábore Sachsenhausen (blok pre spec. vaznov Zellenbau). Mal osobitný režim, obýval sám dve miestnosti, stravoval sa v jedálni pre príslušníkov SS, nosil civilný odev, nemal povinnosť pracovať, manželka ho mohla navštevovať a mal kontakt s vonkajším prostredím.

Tiez stoji za uvahu jeho vyrok na sude v Lvove po vrazde Pierackeho:

„ … naša idea je v našom chápaní tak veľkolepá, že keď uvažujeme o jej uskutočnení, tak nielen jednotlivci alebo stovky, ale priam tisíce a milióny obetí má byť obetovaných pre jej uskutočnenie.“

Lvovsky pogrom bol primarne vykonany jednotkami OUN (Lvovsku oblast mal pod kontrolou tento „hrdina“). 

Bol to nacista do spiku kosti. Svojimi vyrokmi, propagovanou ideologiou, skutkami a cinmi. 

Michal, Kosice

Tak co Cemper?  Může  i někdo jako ty pochopit, že nebyl koncentrák jako koncetrák a  někdy, výjimečně  byl tím, co se  zove  fešácký  kriminál? 

 

Další dodatek  ze  středečního rána:

Smaily ohledně  Bandera  párty se  doslova  roztrhnul pytel!

Ale  ten  od  paní L. musím vypustit hned na  sklo!  I když je na první pohled identický  s tím, se  se  stalo na Seznamu.cz  už  JF, viz  výše:

Seznam Diskuze – smazání příspěvku

 
 

Preji dobry den, jen jsem Vam chtela poslat info, ze i ja jsem vcera byla smazana. Svym prispevkem jsem reagovala na editora, ktery dal odkazy na banderovce(samozrejme videno jejich seznamovskyma ocima). Diskuze se tykala Bandera party🤷‍♀️. Vubec netusim, co na mem prispevku bylo spatne nebo nekorektni. Dekuji moc za Vas web a preji hodne sil (psych. i fyzic.).

Zdravim L

 

 

———- Původní e-mail ———-
Od: Seznam.cz <diskuze@firma.seznam.cz>
Komu: L…..@seznam.cz
Datum: 28. 2. 2023 18:45:06
Předmět: Seznam Diskuze – smazání příspěvku


Dobrý den,

smazali jsme Vám příspěvek:

Tak ono se staci podivat na polsky film Volyn, natoceny dle skutecnych udalosti🤷‍♀️, ovenceny cenami atd.

Publikovaný dne 28. 2. 2023, 18:18 na serveru Seznam Homepage.

V souladu se Smluvními podmínkami byl váš příspěvek smazán, neboť narušuje chod diskuze z jednoho či více následujících důvodů:

  • Odkazujete na stránky porušující českou legislativu a weby, které jsou vedeny například na seznamu NFNZ či iniciativ Nelež a Konspiratori.sk, či kopírujete texty z těchto stránek.
  • Soustavně šíříte konspirační teorie a narativy.
  • Opakovaně vkládáte identický příspěvek.
  • Příspěvek je celý napsaný velkými písmeny či obsahuje nadměrné množství znaků, jako jsou emotikony nebo interpunkční znaménka.
  • Příspěvek nekomentuje námi publikovaný text, ale témata, která s jeho obsahem nesouvisí, záměrně odvádí pozornost od podstaty věci.
  • Příspěvek se vyjadřuje k administraci diskuzí, nikoli k tématu diskuze.
  • Opakovaně se snažíte provokovat ostatní účastníky diskuze.
  • Zneužíváte diskuzi k šíření reklamy.

 

Při opakovaném porušování Smluvních podmínek vám může být udělen dočasný nebo trvalý ban.

Případná blokace se týká všech služeb, které využívají službu Seznam Diskuze. Jde například o tyto služby: Novinky.cz, SeznamZpravy.cz, Sport.cz, Stream.cz, Proženy.cz a Garáž.cz.

S pozdravem
Tým služby Seznam Diskuze

Nemám slov!!! Tak ono už je  na Seznamu.cz v jeho diskusích  ZAKÁZANÉ  i  UPOZORNĚN9  NA POLSK7 FILM VOLYŇ?  který získal mnoho zahraničních  cen???

Tohle je doopravdy mimo moje jakékolvi  chápání!  Tedy  s vyloučením možnosti,  že  opravdu už jsme ukrajinský oprotektorát a   a Seznam je  jen místní filiálkou  například  Prady Ukrajiny nebo rovnou Zelenského Teletonu!!

Dokonce  i Poláci, pokud jde o adoraci  Bandery a  masakru ve Volyni tvrdě umravnili Kyjev. Ovšem Seznam.cz  má  ideologicky neochvějně  banderovsky jasno!

Fuj!!!

Nestoudnost Týmu služby Seznam Diskuze přesahuje  všechny  představitelné meze!

 

 

 

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.