Dnes Trikolora na Slobodnom vysielači


Tradičně  ve 20,00 hod. budeme dnes večer  u svých mikrofonů ve známé sestavě – Roman Michelko v Bratislavě, Intibo jako moderátor, Borísek  bude náležitě  topit  v technické kotelně a  já v Plzni také  se  svou náhlavní soupravou.

Abychom odbavili další  díl Trikolory  a probraly nějaké  ty  novoty od  slovenských a  českých papalášů, kterými nás v uplynulých  14 dnech oblažili.

Tentokráte  nám chybí nějaké jednotné silné  téma. A to v  obou republikách. To, co poslal jako náplň Roman mi přijde  ze  všeho nejvíc  jako černá  nebo krimi kronika.

A já  mám za  Česko v podstatě jen sadu otravných banalit. Tedy  až na  hlavní  námět  – cestu  Pekarové Adamové na Tchajwan. A především  bláboly, kterými tenhle  v podstatě  nesmyslný  výlet orámovala  ona a  další  parlamentní mimoňové typu Výborný, Žáček, Benda.

Prostě komu není shůry  dáno…..  a těmhle opravdu není. Bohužel a  z naprostého zblbnutí nadkritické  části voličů je jim ovšem dána pravomoc  vládnout  a  ničit  republiku. Nic jiného neumí. Ale  tohle, jako jediné, ovládají naprosto dokonale. To se jim musí nechat.

Ale  v detailu  až  dnes večer  ve  20,00 hod. Jste  srdečně  zváni.

Příspěvek byl publikován v rubrice upoutávka se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.