Flash -sestřelený Kindžál?


Ukrajinci a následně  Američané se  před pár  dny pochlubili, že  systémem Patriot  sestřelili  ruskou hypersonickou střelu Kindžál. Kterou  Moskva  vždy  prezentovala  jako nezastavitelnou super zbraň.

Pokud  by Patriot proti všemu  očekávání ruských, ale i  západních odborníků byl opravdu zneškodnil Kindžála,  byl by  to obrovský úspěch pro Patrioty a jejich výrobce, protože  systém byl v odborných kruzích  označován už za poněkud  zastaralý a naopak těžká  blamáž  pro Rusko a Putina osobně. To je mimo jakoukoli debatu.

Nyní  se ovšem objevují  materiály, že  všechno může  být  úplně  jinak!!!

Všechno spustila reportáž  Bildu, oslavující  zničení Kindžálu, která byla uvozena  fotografiemi na  nichž kyjevský starosta Kličko hrdě  drží  částí  údajného hypersonického  projektilu.

Dám je i  z dodatečným komentářem, jak jsem před chvílí našel  na  specializovaném serveru  Aktualnikonflikty.cz na  adrese

https://www.aktualnikonflikty.cz/viewtopic.php?f=14&t=5&start=16680

bez jakékoliv mojí úpravy:

Primator Klicko so zostrelenym Kinzhalom (udajne).

IMG_20230510_204347_112.jpg
IMG_20230510_204347_572.jpg
IMG_20230510_204347_788.jpg

Video s Klickom a s Kinzhalom (udajnym)

VID_20230510_204610_566.mp4

K predchádzajúcemu príspevku

Klicko a penetracny špic z BetAB-500ShP ktory viete dat aj do puzdra Iskanderu-M, ale aj samotnu bombu s malym urychlovacim motorom, kvoli penetracii tieto bomby su kus zeleza, ktory kinecky nici bunkre ale neexploduje, exploziu netreba ked chcete nieco hlboko v zemi znicit.

Opäť sklamanie: v „Kindžale“ z videa Ozbrojených síl Ukrajiny bola identifikovaná bomba BetAB-500ShP na prerážanie betónu bez časti rakety.

P.S. Kindžal musi mat keramicku ochranu obal voci vysokym teplotam a ten obal z keramiky by bol roztruseny v okoli kinzalu keby len tak volnym padom 9,6m/s² padne. Je to ako kapsula z kozmu aj ta musi mat keramicky ochranny stit.
Foto BETAB-500ShP verzia pod kridlom, nie na raketovom nosici Iskander-M.

11.jpg
11-1.jpg

Tolik aktualnikonflikty.cz

Od  Boríska  mi právě  dorazil mailík na  stejné   téma:

Caves Vlcko. 
 
Info prebrata z Facebooku:
 
Pavel Šik Fake? Ale jen ten náš.. 🙂
Stále se mluví o faktcheckingu, přitom jsme vystavováni naprosté debilizaci.
Když přijde z ukrajinské strany zpráva, že sestřelili ruskou Kinžal raketu a dokonce to velitel jejich letectva potvrdí, ale všichni vi, že to je blbost, tak to alespoň neukazuju reportérům.
Ale debilizace dosáhla takového dna, ze reportéři německého Bildu jedou do Kyjeva a německy mluvící Kličko tam s udajnými zbytky pózuje a tvrdí, že poprvé vidí Kinžal. To mu i věřím, protože vojenští odborníci píšou, že to zbytky téhle bájné ruské rakety nejsou.
Pak to zveřejní agentura AP, Gibiš ze Seznamu, nyní ze zahraniční redakce ČT, to bez vlastní rešerše zveřejní, Szanto další novinář to sdílí, Irozhlas o tom píše, aktuální nositel novinářské ceny Ferdinanda Peroutky a odborník na Ukrajinu Dorazín z Českého rozhlasu nesmí chybět a rusofóbové i proukrajinští fanatici si cvrnknou davově do kalhot.
Největší legrace je, že nakonec to potvrdí i americká armáda, Patrick Ryder, mluvčí Pentagonu se při tom nezapomene zmínit, že objednávky na systém Patriot, který raketu údajně sestřelil, přijímá hned po tiskové konferenci jeho kolega.. 🙂
Sice všichni, kdo nejsou totálně mimo píšou, že se jednalo ne o Kinžal, ale asi o ruskou bombu BetAB-500ShP, určenou k pronikání a ničení železobetonových konstrukcí a k poškození vzletových a přistávacích drah, ale kdo je poslouchá, že? Jsou snad Cemper? Možná proto ji našli v betonu? 🙂
Já nejsem vojenský odborník, ale stačí se podívat na ruský popis volně přístupný na internetu, že Kinžal má metr v průměru a pak se podívat na ten zbytek, se kterým Kličko pózuje pro Bild.
A tak je to v hloupé propagandě téhle hloupé války se vším. Idi na chuj duchu Kyjeva.. 🙂
Foto: foto z Bildu, Kličko se zbytky pro porovnání, popis Kinžalu a bomba BetAB-500ShP..
 
 
k mailu byly  přiloženy  stejné fotky jako jste  už viděli. Až na jednu. S opravdovým Kindžálem:
 
 
0
 
 

Porovnejte si  s tím skutečným Kindžálem ty  fragmenty, u kterých pózuje Kličko sami. Nespoléhejte na nikoho – na  Klička, ČT, Bild, na vlka –  úsudek si udělejte  sami. Jediná existující metoda  jak  zjistit, co a  jak.

 

Ana konec si dáme jedno krátké shrnující video v angličtině:

Online jokes, Ukraine showing false Kinzhal missile downed in Kiev

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.