Fiala a jeho nevídaně drzý rozpočtově důchodový megablábol v obrazech -část důchodová krádež


Nyní po  fotoblogu části  vládního  blábolení ohledně  „záchrany  státního rozpočtu“  skzevá zvýšení různých daní a  zavedení  nových či staronových a omezení státních transferů si  dáme  hned  druhý  díl – tzv. důchodovou reformu. Nebo daleko spíše  a přesněji  – deformu!

Také ve  formě  fotoblogu, byť ani zdaleka  tak rozsáhlého  jako v paralelním článku.

Důchod je triviální – tuhle  část  totiž  i ten spolek  asociálů  má zatím jen v mlhavých představách. Na  rozdíl od  toho daňového lupičství a škrtání všeho možného.

Důchody jsou prostě  jiná káva. A  tady, dodávám PRÝ. panuje shoda  na  základních obrysech, ale nad  ničím dalším. A konečný detail  bude  tím hlavním úskalím. O tom není pochyb.

Ale i z toho, co předvedli a  co za okamžik na grafikách uvidíte, si snadno uděláte  představu o pravdomluvnosti  a věrohodnosti vyjádření  té  pětice  duševních a  a morálních tragédů, co to tady z dopuštění zlého osudu a  hlouposti nadkritické  části českého  voličstva  – vedou!

Než  se  do toho pustíme, položím  vám jednu základní  otázku – proč  že  je nutně, opravdu nutně potřeba oné  bájné a obávané  důchodové  reformy?

Snadná odpověď, že?  No přece kvůli  upadající demografii, kdy  za pár  let  hrozí, že  na  jednoho důchodce  bude vydělávat  výrazně méně  poplatníků do systému než dnes. A  s tím prý se něco zásadního musí  udělat, jinak hrozí totální kolaps!!!!  Takhle  to vykřikuje Fiala a Obludárium a  s na  ní napojená  ekonomickofinančněbankéřská lobby a  samozřejmě  klaka  provládních nájemných psáčů!  Dobře si tu jejich odpověď pamatujte. Vrátíme se k ní! A teď  ty  vládní obrázky. Opět  čerpané  z ČT.

Jdeme na  to , co nám  ta  partička  zlobrů  ohledně  budoucích a i současných penzí  a penzistů představila! A opět sice  cílím na  váhající, nerozhodné, politikou nepříliš políbené voliče, opět na ty, co volili Pětihlavou saň, ale  teď  zejména  na všechny současné i budoucí důchodce. Pořádně se podívejte a přemýšlejte o tom, co uvidíte.

20212223

Tak takhle to vymysleli. V těch základních obrysech!

-do důchodu se bude  chodit později

-nové  důchody budou nižší, protože se mění způsob výpočtu

-valorizace  budou ořezány

-zpřísní se možnost  odejít  do předčasného důchodu

-kdo přeci do předčasného odejde, bude podroben daleko vyšší  sankci

-OSVČ  budou  více povinně platit  do systému

A proč to všechno? No přece protože:

28

ale především kvůli tomuto:

252627

Jímá vás  hrůza??? Nepochybně.  z dnešních  tří plátců na jednoho důchodce  zůstanou v roce 2043 už JEN DVA a v r.2063 pouhý  JEDEN a PÚL…..

Jasná katastrofa! Bez debat. Tohle  pochopím i já,  že je neudržitelné!

Jenže  zkusí mi někdo srozumitelně  vysvětlit, jak Fiala  a jeho neumětelové a netáhla těmi prý  reformními opatřeními a  důchodovou deformou  – pardon, omlouvám se, vyřešili tu katastrofální demografii?

Jak se  do ní pozitivně promítne  to zvýšení odvodů živnostníkům?

Jak to, že se zpřísní předčasný  důchod?

-Jak to, že  bude opravdu citelně, či spíše  likvidačně  bezcitně  krácen?

-Jak se do ní propíše  změna  výpočtu  řádného důchodu, resp.  jeho citelné  snížení a okradení současných důchodců na valorizacích.

Přiznávám svou duševní nedostatečnost, já ať to zkouším jakkoliv,  já prostě  nižádný efekt  na demografii, natož  pozitivní, na demografii  za 20 nebo dokonce  za  40 let NEVIDÍM!!!!  Ať dělám co dělám!

Prostě  totální, drzá sprostá lež!!!  Ať na to hledím z  kterékoliv strany!
Slyším,  že někdo říká – ale vlku je  tam přece  ten pozdější odchod  do důchodu!!! To je parametrická změna, která demografií  může, alespoň trochu zahýbat, protože lidé budou déle přispívat do systému!

To  ano, to ano!  Jenže my se bavíme  o dvaceti, resp. čtyřicetiletém horizontu. A  tady  si dovolím velmi pochybovat  o nějakém výrazně pozitivním přínosu.

Neříkal  takhle náhodou Jurečka na  tom  veřejném blábolení za pět minut  dvanáct  cosi,  že si vláda představuje, že by  každý  důchodce strávil v penzi jako pobírač peněz z veřejných fondů  v průměru 21,5 roku?

Samozřejmě, že by mne  moc zajímalo jak JAKÁKOLIV  vláda bude natolik osvícená,  že  bude schopna stanovit, kdy v průměru zemřou  její senioři???!!! Nad takovouhle  sprostotou a samolibostí mi docházejí slova. Ano, jistě  to lze. Pokud  bude  z moci úřední prosazena  státní povinná euthanasie! Kdy prostě každému  penzistovi jednoho dne přijde nikoliv  důchod, nýbrž ouřední ferman  ve smyslu – už tady smrdíš příliš  dlouho, proto se tehdy a tehdy  dostav  tam a tam na  injekci, která nás  zbaví povinnosti tě  dále platit! V takovém případě chápu i já,  že  to „zodpovědná  vláda“ zmákne na den přesně!

Tedy  za předpokladu,  že budou ovládat elementární  kupecké počty, protože  oni vydali ještě následující grafiku:

29

Předpokládám  že  vidíte, to co já!  Připomenu  vám ještě  jednou Jurečkova  slova – průměrný důchodce by měl v penzi strávit  21,5 roku!!!

Takže  si opravdu dáme skutečně úplně  základní počty,

Ženy:

pokud  by  důchodkyně zemřela  v  roce  2023, tedy  letos, musel a by  do penze odejít, podle Jurečkova vzorce v 59 letech. což  možné je. Pro úmrtí v roku 2043 pak v 65,5 a to je  také  ok. Pro  2063 v  67… A o tom už si dovoluji pochybovat. Ale budiž, netroškařme a nehledejme  hnídy  za každou cenu!

Podívejme se na muže a proveďme  stejný výpočet:

Muž  důchodce, který zemře letos měl podle Jurečky zmizet do důchodu  v 53,5 letech!!!!  Šel? Znáte někoho takového?

Pro úmrtí v roku 2043 se  zřejmě  stal penzistou už  v 59,5 roce!!!! Znám jednoho takového! Opravdu nám. A vy také . Sedí na Hradě!!!  Naše vina, že  jsme se živili jinak než  přisáti v uniformě  na státní cecek!

A korunu všemu nasazuje rok 2043!!! Důchodce, který natáhne  brka  v tomto roce, by podle  Jurečkova  výpočtu odebral do penze  ve  svých 62,5 letech!!!!!!

On mi vážně  chce  namluvit,  že v požehnaném budoucím za  dvacet let roku 2041 bude  mužům vznikat nárok na penzi  v 62,5 letech?????

Tahle lež  je opravdu obludná a snadno odhalitelná!!! Pokud si s jejich  čísly  dá někdo elementární práci!!! Ale  četli jste  tenhle triviální rozbor  ještě někde jinde  než na Kose????

Já ne!!!

Ačkoliv jde  ne neskutečně  drzou a přitom lehce zjistitelnou a  spočítatelnou lež!!!!

Tak co, vy co jste  volili Pětihlavou saň, vy co jste se ještě nerozhodli, jestli škodí nebo ne, vy co ignorujete  volby, jak jste  s tímhle spokojeni???? A věřte, že se  vás  tohle  týká. Staří a  všechno, co k tomu patří, neušetří nikoho a každého dostihne. Jakkoliv  se  vám nějaký důchod  nyní  jeví  jako totální sci fi, protože  jste  v plném rozpuku sil! Nebo ještě před ním!  Věřte, že  vás  to také čeká!

Tohle jste  si zvolili!!!

A  budu ještě  ostřejší -nám, co už nějakou  tu penzi bereme, zas  až tak moc tahle  parta „pravdomluvných“ asociálů  udělat v konečné  součtu nemůže.  Tohle , ta  důchodová lež se nejvíce  týká dnešních mladých a těch ve středním věku  – tedy  VOLIČÚ  PĚTIHLAVÉ  SANĚ!!!! Ti to, co ti jejich  vymysleli, slíznou s plnou  parádou! A já jim to ze srdce přeji!!! Zaslouží si to!!!!

A pokud  by někdo toho fialového lhaní pořád  ještě neměl dost, držel na  to,  že  Fiala  koná odpovědně ohledně těch důchodů, pak nechť mi vysvětlí  to co prohlásil jen před pár měsíci:

Jsme hrdí, že se za naší vlády rekordně zvýšily důchody

 

Výstřižek

Takže v únoru  byl Fiala hrdý na zvyšování důchodů a  v květnu je  to kardinální průval????

Kdy ten  exot  mluví pravdu? A mluví ji vůbec někdy?

.

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.