České zemědělství a potravinářská výroba před Green dealem a po jeho implementaci


Zemědělství a  záležitosti s ním související pro mne  představují zakázané území. Zejména z matčiny  strany pocházím sice  ze selského,  ale to je asi tak všechno, co s tím mám společného. Tíhnu k druhé – otcově  větvi rodinného stromu.

A protože o agráru nic  nevím a jsem si toho vědom, nepíši o něm. Nepletu se zkrátka  do něčeho, kde se nemohu označit  ani za laika. Takových ve  vládě  a na internetu, jak v mainstreamu, tak na alternativě  je přehršel.

Ale  dobře  víte, že  jsem ujetý a profesionálně zdeformovaný  na  čísla! Hodně ujetý a zdeformovaný.

Na druhou stranu, mezi dlouhodobými čtenáři Kosy  je nick Funes, který už na Kose v tomto ohledu publikoval. A ten mi, jako zemědělský odborník , v reakci na poslední vydání Trikolory, kde byla  řeč o škrtání dotací  Obludáriem a  dopady  tohoto aktu na  českou ekonomiku, poslal   skvělý  matroš. O zemědělství. Prezentaci o dopadech  Green dealu  na už takhle systematicky  decimované a zdecimované české zemědělství. Tu prezentaci nedělal Funes, nýbrž Ing. Zdeněk Jandejsek, CSc.
Člen představenstva Agrární komory ČR.

A  tu vám nyní předložím. Pokud stojíte, posaďte se. Mohlo by to s vámi praštit o zem.  Mainstream vám něco takového nikdy  rozhodně  nenabídne!  To mi věřte. Možná,  že se vám z toho, co budete  číst udělá hodně  šoufl. Ale  musíte mít možnost se  s tím bláznovstvím připravované v Bruselu a odkývané  Fialou a Obludáriem seznámit. Abyste  později neargumentovali – on nám to nikdo neřekl!!!! Kosa vás toho neušetří. Ve vašem vlastním zájmu. Za sebe  říkám, že nemám důvod panu Janďourkovi sebeméně nevěřit.

5051525354555657585960616263646566676869

Tak co? Přežili jste  to bez srdeční masáže  a kyslíku? V tom případě  gratuluji k hodně  tuhému kořínku! Nicméně je  otázkou, jestli je to vůbec nějaká výhra, pokud se  odhady Ing. Janďourka  aspoň z části naplní…..

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.