Jak se zítra bud e svítit v Česku proti Fialově tmě a válce


Svícení pořád pokračuje. I když nezastírejme  si – skomírá. Ale nevadí.I jedna  svíčka proti Fialovi a  válce  lepší než žádná. Takže  jak to zítra po Česku bude? Takhle:

Olomouc

Zdravím Kosu a světlušky, v Olomouci budeme svítit 2.6. od 19.00 u želvy.
Hela

Zlín

Dobrý den, vlku,

v pátek budeme ve Zlíně opět svítit na náměstí Míru za mír. A těšíme se!
Milan

Brno

ZAČÍNÁME SEDMÝ MĚSÍC NEPŘETRŽITÉHO PROTESTU
SVÍTÍME PROTI FIALOVĚ TMĚ A VÁLCE, KAŽDÝ PÁTEK V 19. HODIN
 
Přátelé světla, v pátek už je měsíc červen a my bychom se pomalu měli rozmýšlet, zda-li budeme v našem protestu pokračovat i přes prázdniny, nebo se sejdeme až první pátek v záři.
Já osobně bych byl za to červenec a srpen se nescházet a sejít se opět 1. září v pátek na obvyklém místě a v obvyklou dobu.
Mám za to, že přes prázdniny, kdy je doba dovolených by nás stejně chodilo jen velmi málo.
Ty dva měsíce bez protestu můžeme využít jinak, třeba připravovat akce na podzim.
Bylo by dobré, kdyby se nám dařilo organizovat jednou měsíčně besedu s hostem, který bude pro nás přínosem. Nemusí to být jen „hvězdy“ typu Hampla, Kollera atd., ale mohli bychom zvát i zajímavé lidi z alternativních společenství jako jsou Živí lidé, survivalisti, preppeři, zkrátka lidé, kteří chtějí žít nějakým způsobem mimo systém, nebo na tom systému chtějí být co nejméně závislí.
Přijďte v pátek do našeho brněnského společenství debatovat o tom, jak dál a jak se organizovat. Najdete dobrou partu lidí, s kterými vám bude dobře a určitě se dozvíte řadu zajímavých věcí.
Takže 2. června v pátek na Moravském náměstí v Brně, jako vždy v 19.00 hod u Sochy spravedlnosti.
Z ostatních míst  žádné informace nemám,a le věřím se  se  světlušky sejdou i jinde. Rád  tuto informaci doplním, bude li čím.
Příspěvek byl publikován v rubrice upoutávka se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.