Dnes Hodina vlka na Slobodnom vysielači


Po dvou týdnech se opět sejdeme s Borískem u mikrofonů, abychom dnes večer  v Hodině  vlka probrali nějaké  výživné  zahraničněpolitické  téma.

Po velmi krátké diskusi jsme  se  rychle  shodli,   že si nedáme  čistou Ukrajinu, jakkoli je  rozhodně  o čem diskutovat, ale  takovou nějakou Ukrajinu na půl cesty.

Vlivem tohoto  zbytečného konfliktu jsme se  dostali  do dříve naprosto nemyslitelné konfrontace  kolektivní Západ  versus  Rusko.

Tohle  by  člověk  pochopil. A  samozřejmě  s tím všichni počítali jako s hotovou věcí.  Jenže  kolektivní Západ  z  toho udělal a  vlastně jinak  ani nemohl, aby  jeho sankce  měly  nějaký smysl  souboj MY KOLEKTIVNÍ  ZÁPAD plus  VY  VŠICHNI OSTATNÍ versus  Rusko.

Jenže, jak můžete  opakovaně a třeba  právě  dnes znovu  číst na Kose  a leckde jinde,  tahle  strategie  nevychází. A naopak se jaksi mění  na kolektivní Západ versus  stále méně poslušný  globální JIH, který si prostě  začíná uvědomovat  sám sebe a  hledá si svou vlastní cestou. Která nikoliv  vždycky, ale  daleko častěji, než je  kolektivnímu Západu milé, je při nejhorším paralelní  s tou ruskou!!!! Není  stejná, je paralelní.  Stejně tak jako  je někdy, ale mnohem méně  častěji, paralelní se západním směřováním.

Takže se na  tenhle  už dnes  zcela  nepřehlédnutelný fenomen,  který  diskutují velké  západní tituly  a naprosto ignoruje  český a  slovenský mainstream, chceme  s Borískem zaměřit.

A  trochu probrat  otázku  – co asi tak udělali  soudruzi  z Washingtonu a  dalších západních metropolí špatně,  že  se tohle děje prakticky  v přímém přenosu?

Tak takováhle bude  dnešní Hodina  vlka. Začíná, jako vždycky

                              ve 20,30 hod.

Jste srdečně  vítáni.

Příspěvek byl publikován v rubrice upoutávka se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.