Kroky ke světové vládě: Nejprve zničte lidstvo


Po delší době  jsem zase  zavítal  na  server ZeroHedge. A  z množství lákavých  materiál pro  vás  na dnešek  vybral toto:

Steps To World Rule: First, Destroy Humanity

podle překladače

Kroky ke světové vládě: Nejprve zničte lidstvo

Vždycky mě udivovalo, že si lidé byť jen na vteřinu myslí, že jejich vláda je tu proto, aby pomohla lidem – nikdy tomu tak nebylo.

Pokud rozhodnutí vlády někomu pomůže, je to vždy náhodný  efekt… nebo dodatečný nápad nebo vedlejší nezamýšlená výhoda.

Primárním záměrem je moc, kontrola a peníze… k uspokojení individuálních záměrů a cílů globální elity s narcistickými/božími komplexy.

Každý (což se ukáže být většinou všichni), kdo to podporuje a myslí si, že jejich vláda nebo jejich národ jedná v zájmu lidu, podepisuje svůj vlastní rozsudek smrti.

„Nebuďte tak negativní, doktore Todde, v životě jsou také dobré věci!“

Ach ano, jsou: novorozená miminka, západy slunce, oceány, umění, hudba, lesy, vodopády, sex s milencem, psi… miliony věcí. Ale to není to, o čem teď píšu. Píšu o věci a skupině věcí, které vymažou všechny ty dobré věci z povrchu zemského. Jistě, jistě, jistě, nebude to navždy. Dobro zvítězí, ale může to být za  milion let, než se to všechno vrátí, pokud to teď necháme být. A myslím, že stojí za to bojovat za zachování toho, co máme.

Netřeba dodávat, že lidé vždy následovali vůdce. Nejsem antropolog, ale hádal bych, že i v primitivních dobách existovali vůdci kmenů, náčelníci, králové, královny nebo cokoli jiného. Také bych hádal, že toto uspořádání pravděpodobně častěji fungovalo dobře než nikoliv. Společnosti byly malé a kompaktní; pokud se vůdce zbláznil, bylo pravděpodobně jednodušší ho nebo ji strčit  z útesu. A vzhledem k tomu, jak rozdílné věci tehdy byly, pravděpodobně nebylo tolik motivů být sobecký, hladový po moci, hlad po slávě nebo jinak divný. Také bych si myslel, že tento samolibý druh kultury, pokud vůbec něco takového existovalo, netrvalo příliš dlouho.

Jsem si jistý, že sousední kmeny měly nějaké věci, které sousedé chtěli, a jsem si jistý, že až příliš lidská vlastnost chtít moc nad ostatními na sebe nenechala nikdy  dlouho čekat. Být Velkým náčelníkem mnoha lidí muselo mít stejné kouzlo jako dnes. Vypukly války, diskriminace jistě postavila svou ošklivou ,amtru („tamhle kmen má delší krky než my, zabijme je!“) a samozřejmě skutečně důležité problémy způsobily konflikty, jako potřeba jídla, vody atd.

Věci byly v historii mnohem horší než dnes v mnoha ohledech. Ale věci v tomto smyslu se skutečně zlepšily, podle mého skromného názoru, během minulého krátkého období na Západě. Vznik nové země s čerstvými ideály byl koncem 18. století skvělým pohledem pro bolavé oči. Nemyslím si, že by se o něco podobného v tomto konkrétním měřítku pokusila lidská zkušenost po antice (o které, bez ohledu na to, co nám bylo řečeno, víme velmi málo). Byl to skutečně velký experiment – ​​nové kolonie v Severní Americe shodily okovy tyranie anglického krále Jiřího III.

Nová rodící se země vytvořila ústavu, která byla ve své době skutečně inspirativní. Kontroly a protiváhy začleněné do této vlády byly také inspirativní a držely docela dobře pohromadě po nějakou dobu. Samozřejmě vždy existují problémy, jako by tomu bylo u všeho odvážného a neotřelého. Ale nějakou dobu to všechno docela dobře ladilo a  fungovalo.

Zkusím to s hodinou dějepisu, která stejně nemusí být tak přesná, ale myslím, že si obrázek uděláte. I když nesouhlasíte s tím, že nové Spojené státy americké byly vzrušujícím dílem, pravděpodobně budete souhlasit s tím, že dát jednomu muži nebo ženě na starost spoustu lidí nikdy nešlo tak dobře. Před prezidentstvím ve  Spojených států byli samozřejmě králové a královny. Dokonce i USA se staraly o to, aby v čele výkonné složky vlády stála jediná osoba, aby to nebylo příliš podobné monarchii. Někteří nadále (ve skutečnosti mnozí) věří, že americká forma vlády je stále nejlepší, a pokud se některé věci znovu upraví, USA budou i nadále největší zemí na světě.

Ale  to jsem odbočil.

Ať už jste kdekoli na této planetě, musíte souhlasit s tím, že věci jsou nyní poněkud jiné, než jak si otcové zakladatelé představovali. Proč? To by vyžadovalo jednu nebo několik knih. Pointou je, že už nemůžeme věřit, že tento systém je objektivní, soucitný, spravedlivý, benevolentní a nikoli samoúčelný a destruktivní. Ve skutečnosti se zdá, že samotný systém se zaprodává cizím zájmům a je ohrožena skutečná suverenita národa, a tato hrozba přichází do značné míry zevnitř.

Vidíme to i u jiných národů, které v podstatě předávají svá suverénní práva jako národ takovým institucím, jako je WHO, OSN nebo dokonce WEF. To, co vidíme, je jako sledovat sci-fi film, kde padouši zbavují národ všeho, co mění  „reprezentaci lidu“ v osobního samoúčelného otroka nevolených mocenských schemat.

Co to znamená? No, když se nad tím opravdu zamyslíte, neexistuje způsob, jak by tento druh globálního převzetí moci mohl být v nejlepším zájmu ostatních lidských bytostí žijících na planetě. I kdybyste mohli mít benevolentní světovou velmoc (což je podle mého názoru oxymoron), museli byste už ze své podstaty vládnout velmi širokými pravomocemi, tj. vše, co jste zavedli, by muselo být realizováno pro dobro většiny. To vynechává docela dost lidí. Stovky různých kultur a miliardy lidí, kteří je tvoří, by se musely zredukovat na zvládnutelné atributy – a především  -stát se stále více podobnými.

Jak to zní? Pokud jste si pomysleli „ to je vězení“, vyhráváte první cenu. Podívejte se na kultury, jako je Severní Korea, a získáte určitou představu o tom, co by se dělo. A je to ještě horší, protože Severní Korea není různorodá kultura – na rozdíl od rozmanitosti celé zeměkoule.

A to vše za předpokladu, že tento světový systém je benevolentní, což zcela jistě není. Samozřejmě se prezentují jako benevolentní a podobně jako všichni fiktivní zlí vůdci (stejně jako ti skuteční v celé historii) mohou dokonce sami uvěřit, že jsou benevolentní. Ale každý světový vůdce (vůdci) se bude muset zaměřit na zničení lidstva, než bude moci dosáhnout jakéhokoli druhu světové kontroly nad jeho obyvateli. To je prostě povaha šelmy. Řeknu to znovu: každý světový vůdce (vůdci) se bude muset zaměřit na zničení lidstva, než bude moci dosáhnout jakéhokoli druhu světové kontroly nad jeho obyvateli. Neexistují dva způsoby.

A samozřejmě, v naší moderní době je tato destrukce lidstva o něco složitější než doslova bičování lidí do jednolité absolutní poslušnosti  jako za starých časů. Právě teď (a to se pravděpodobně změní) se většina psyopů dosahuje buď pomocí lákání „na mrkev“  a poté vládnutí klackem, nebo prostřednictvím strachu (přilepit napřed, mrkev jako odměnu za dodržování.)

Je to pořád  ta   stejná hra.


tak takhle  vidí  náš  kolektivně západní svět  třetí dekády  21. století  komentátor  velkého americké, byť nonkonformního webu….

Co dodat? Nic! Bohužel nic!

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.