Proč přišel nejsledovanější americký politický komentátor všech dob Tucker Carlson o práci komentátor


Pro Kosu objevil Š

Když  před  časem  Fox  News  oznámila,  že  se  rozešla  se svou  naprostou  vysílací  jedničkou  Tuckerem Carlsonem  prásklo to  v  americkém  i světovém mediálním prostředí jako výbuch  atomové  bomby. Zkrátka u Foxů se  rozhodli,  že  zabijí  svou slepici, co snáší doslova  a do písmene  zlatá  vejce a  to nepřetržitě. Tucker  Carlson  zaručoval vysokou sledovanost a  tím  i vysoké  příjmy  z reklamy. Nevysvětlitelné, zejména  tam,  kde  peníze  a zisk  znamenají úplně  všechno a nic není důležitějšího. A přece…. Navíc se  brzy potvrdilo, to, co jsem předpokládal a předpověděl  ve  speciální Hodině  vlka na SVSK, jíž jsme  vyhazovu Carlsona  věnovali  – totiž, že  moderátorovi  nebude  umožněno  nastoupit  do nějakého konkurenčního projektu,  že  nejspíše  má ve  své exkluzivní smlouvě  tzv. konkurenční doložku, která  jej  na nějaký docela  dlouhý  čas pošle k ledu a nedovolí mu žádnou mediální  činnost. I  když nepochybně  i za toto nicnedělání mu bude  od  Foxů chodit  mimořádně  tučný honorář.

Carlson do teď  mlčí, ovšem proskočily informace,  že  opravdu  myslím dva  roky  se  do ničeho mediálního zapojit nesmí.  Takže  v celém případu  už  zůstala jen jedna  jediná  záhada – totiž co představovalo  onu bezprostřední  příčinu,  která  pro Carlsona  znamenala  okamžité  vyhazov.

Na odpověď  mne  navigoval  čtenář  Š svým  mailem s linkem  na  nám všem už  dobře  známý americký web ZeroHedge, kde  je  vše objasněno, pokud  je ovšem  článek s názvem

„Everything Appears To Be A Cover Up“: Capitol Police Chief Challenged J6 Narrative In Never-Aired Tucker Carlson Interview

Neexistuje samozřejmě možnost jeho informace jak ověřit, ale nenapadá mne, proč  by to tak  nemělo být.

Nicméně, když  jsem ten článek  ze ZeroHdge  měl  zredigovaný, pro jistotu  jsem  sjel  i  jeho původní zdroj, na  nějž  se  v ZH  odvolávají  -další  americký web  The  National Pulse.  A objevil jsem tam nikoliv  jeden, ale  rovnou  dva  materiály  týkající  se  se  událostí 6.ledna v  americkém Kongresu, toho, co proč a jak. A  musím říci  že obsažněji a  výživněji.  Takže  místo výše  nalinkovaného textu ZH, přetisknu  do tohoto  sloupku  ty  věci  z The National Pulse! Proč, to uvidíte  sami.

Jde o

EXCLUSIVE: Capitol Police Chief Called Jan 6 Events ‘A Cover Up’ in Tucker Carlson Interview HIDDEN By Fox News.

A následně

EXC: Chief Capitol Cop Told Tucker ‘It’s Not Crazy’ to Wonder About Ray Epps in Hidden Fox Interview.

Z  části  jsou totožné, z  části posloupně navazující. To druhé mi přišlo daleko důležitější. Proto přebírám oba.  Tak jak mi  je zpracoval překladač.

EXKLUZIVNĚ: Policejní šéf Kapitolu nazval události 6. ledna ‚zástěrkou‘ v pořadu  Tuckera Carlsona utajeném   Fox News.

Bývalý šéf  policejní ochrany  Kapitolu Steven Sund řekl tehdejšímu moderátorovi Fox News Tuckeru Carlsonovi , že události kolem nepokojů 6. ledna v Kapitolu USA se zdají být „manipulované“. Učinil tak  na dosud nezveřejněných  záběrech /Foxem/ publikovaných exkluzivně The National Pulse.

V hodinovém rozhovoru Sund lamentuje nad chováním tehdejší předsedkyně Sněmovny reprezentantů Nancy Pelosiové a také předsedy sboru náčelníků štábu Marka Milleyho, o kterém říká, že měl zpravodajské informace na to, aby identifikoval  problémy na Capitol Hill, které nedokázali komunikovat s ním  a  jeho lidmi v Kongresu .

„Kdyby mi bylo dovoleno dělat svou práci jako šéfa ochrany, nebyli bychom tady, nemuselo se to stát,“ začíná Sund asi po 19 minutách rozhovoru, během kterého se popisuje jako „naštvaný“ z toho, že je „veřejně kritizovány“ ohledně  těchto událostí. Proto Sund   o svých zkušenostech napsal knihu Courage Under Fire .

Sund, který sloužil jako policejní důstojník více než 30 let,  a to včetně  funkce náčelníka policie Kapitolu Spojených států, kterou převzal  v roce 2019, vysvětluje události, které vedly k 6. lednu, včetně těch  před incidentem v samotném Kapitolu, a  vyústily v  následky a  označuje  oficiální verzi  za „krycí manévr“.

„Všechno se zdá být manipulované,“ říká vyznamenaný policejní šéf a vysvětluje, že většina věcí, které se týkaly jeho oddělení, byla politická, konkrétně proto, že odpovídal  politikům včetně tehdejší předsedkyně Sněmovny reprezentantů Nancy Pelosiové.

„Jak jsem řekl, nejsem konspirační teoretik,“ vysvětluje Sund, „…ale když se podíváte na informace a zpravodajské informace, které měla armáda, je to všechno velmi  rozmělněné. Nedostávám zpravodajské informace, je mi předem odepřena jakákoli podpora ze strany Národní gardy. Je mi odepřeno Národní garda, když jsme pod útokem  už  71 minut…“

Celý rozhovor byl dosud před veřejností   utajen na příkaz stále levicovějšího kanálu Fox News Ruperta Murdocha, který bez okolků vyhodil svého hlavního moderátora Tuckera Carlsona údajně v rámci soukromého vyrovnání s Dominion Voting Systems.

„Zní to, jako by skrývali zpravodajské informacei ,“ zeptal se Carlson, na což Sund  odpověděl: „Mohlo by to tak být ve skutečnosti… tak trochu chtěli, aby se něco stalo.. Není daleko, abyste si to začali myslet. Je smutné, když začnete všechno dávat dohromady a přemýšlet o tom, jak to dopadlo… jaký byl jejich konečný cíl?“

A druhý  článek:

EXC: Vrchní policista z Kapitolu řekl Tuckerovi „Není to bláznivé“, když mu doporučil, aby se zajímal o Raye Eppse v rozhovoru pro Hidden Fox.

Bývalý policejní náčelník Capitol Hill Steve Sund řekl bývalému moderátorovi Fox News Tuckeru Carlsonovi, že nebyl „šílený“ zpochybňovat chování jednotlivců přítomných v davu 6. ledna, z nichž jeden – Ray Epps – se chlubil svým přátelům , že „ zorganizoval “ celou věc, než mu výbor 6. ledna vedený demokraty poděkoval za účast na jejich šarádě.

V dosud neviděných záběrech publikovaných exkluzivně The National Pulse se Carlson ptá Sunda na Eppse, i když bez jména muže z Arizony:

TUCKER : „Takže se vraťme k roli, řekl jsi, že devět z 18 agentur v takzvané zpravodajské komunitě je vojenských, pod dohledem Pentagonu… vojenských zpravodajských služeb.“ Sbírali by se, zní to, jako by sbírali informace o 6. lednu, než se to stalo?“

SUND : „No, znovu, na  to aby se Milley a Miller tak obávali, uh, 6. ledna předem, museli odněkud získávat informace.“ Chci říct, mluvit o uzamčení Washingtonu, DC? To je obrovské omezení. Hm, a znovu, nikdy, nikdy mě nic neoznámili. Ale když tam začnete sedět a přemýšlet o…“

TUCKER : „Vy, vy věříte, že sbírali zpravodajské informace… Ptám se na to, protože ve výboru 6. ledna došlo k velmi zvláštnímu okamžiku, rozhovory, rozhovory a rozhovory s mužem, kterého zachytilo mnoho lidí, jak povzbuzoval k  porušování zákonů, nabádal lidí, aby běželi do Kapitolu a porušovali zákon… důsledkem bylo páchání násilí. Nikdy nebyl zatčen ani z ničeho obviněn. A to je velmi, velmi zvláštní. Víte, bylo obviněno přes 1000 lidí, ale on nebyl. A tak výbor vydal prohlášení, v němž uvedl, že jsou si jisti, že nepracoval s orgány činnými v trestním řízení. Zdá se, že musíte být idiot, abyste nepředpokládali, že s někým spolupracuje. Proč ho nezatkli?  Že jo. Moje myšlenka byla, no, nezmínili se o vojenském zpravodajství. Ten chlap je veterán. Jsem blázen, když se tomu divím?“

SUN : „Ne, ne, nejsi [šílený]. Ve skutečnosti píšu o té osobě v knize . Vyvolává to ve mně obavy, uh, to jeho zapojení. Uh, a fakt, že jsme se víc nezjistili. Ve skutečnosti si myslím, že mu výbor 6. ledna poděkoval za jeho upřímnost.“

V reakci na to, že Joe Rogan nedávno diskutoval o Eppsovi, právní tým tohoto muže z Arizony – který zahrnuje právníky napojené na Demokraty a Dominion – řekl : „Skutečnost, že lidé jako Joe Rogan nadále propagují lež, že se Ray Epps účastnil operace pod falešnou vlajkou se  snahou vyvolat nepokoje 6. ledna, demonstruje rozsáhlé a trvalé škody, které Fox News Rayovi způsobila. Bez lží Foxu a Tuckera Carlsona by byl Ray neznámý a nikým nenapadnutý, vedl by se svou ženou podnik v oblasti svatebních hostin a užíval si ranče, který s Robyn vybudovali. Místo toho Ray nadále čelí destruktivním důsledkům rozhodnutí Foxu zaměřit se na něj  lží. Komentáře Joea Rogana jsou jen nejnovějším důkazem věčné škody způsobené Foxem.

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Někdo tady  zjevně  o událostech 6. ledna  a útoku  na Kongres zjevně  lže. To je  jasné  Buď  bývalý  šéf ochrany  Kongresu, policajt s  3 roky  bezvadné a příkladné služby, jinak  by  se  do své poslední  funkce nikdy nedostal.  Nebo  ti co se  dnes proti němu postavili. Akopou jak do něj, tak do Tuckera  Carlsona, který  neudělal nic jiného, než  že s ním natočil rozhovor, který  FoxNews  zjevně odmítl odvysílat.

Mimochodem  – na  obou originálních  lincích  The  National Pulse  umístil videa  toho Tuckerova  neodvysílaného rozhovoru,  která nedokáži  na Kosu přetáhnout, moje  neplacená varianta  redakčního systému mi to neumožňuje.  Pro zájemce o detail, z  řad  angličtinářů asi nebude od věci,  když  si to pustí.

Dosud  se  bádalo na  tím, proč  se  Fox  zbavil Carlsona. Tak náhle. Nejčastější  spekulace  zněla, že se tak stalo v  důsledku nuceného velkého mimosoudního vyrovnání   s výrobcem strojů na  sčítání voličských  hlasů Dominion Voting Systems, o jejichž  výrobcích prohlásil, že   umožnily  manipulaci se  sčítáním a  před  soudem nedokázal předložit  neprůstřelné důkazy, potvrzující toto obvinění.  Ne že by  nepředložil nic,  ale nic  neprůstřelnho. Vyrovnání  dosáhlo řádu miliard  USD. Což jistě představovalo  těžký  zásah i pro  takového obra, jakým představuje  Fox  News.A  nepochybně  si Carlson vyslechl své.  Ale  vyhodit  hlavní zdroj příjmů,  nota bene  v okamžiku, kdy platím obří pokutu??? Jak to jde  dohromady?

Pak se ale  nutně objeví  otázka  – proč  Fox  neodvysílal  ještě  alespoň právě  TENHLE  Carlsonův rozhovor  s  šéfem  ochrany  Kongresu??? Jde o absolutní tahák všech  taháků. Megasledovanost  zaručena!  Vyhodit ho následně  šlo až potom, přece.

Místo toho  šel celý pořad  do trezoru!  Zvláštní!  takže  se  vnucuje přesně  ten závěr, který  učinil ve  svém článku ZeroHedge – totiž  že  Carlsona z  Foxu vykopli právě  kvůli  tomuto neodvysílanému interview!!!!

Přidejte  si k tomu,  že  Trumpa  právě obžalovali  s organizace těchto nepokojů a  Demokrati se  vší silou snaží  jej  soudně  vyřadit  z prezidentského boje!!! Kdo  by  potom Trumpově obžalobě a  oficiální story o 6.lednu  po tomhle rozhovoru  asi tak  věřil? Přirozeně kromě tvrdého jádra  voličů Demokratů a  hlavním titulům mainstreamu!!!

O ten  nepochybující  elektorát  Demokratů nejde. Ten  sám volby nevyhraje. Ani  na  druhé straně  o  zapřisáhlé  republikány, přísahající  že  Biden  je čert a že má rohy a kopyta. Jde o politický střed, nerozhodnutého voliče. Ten vyhrává  každé  volby. A  mně  spekulace o  tom, že právě před ním musel  být  tenhle  Tucker  Carlson utajen za každou cenu, připadá jako  naprosto vyhovující vysvětlení.

A  dovolím si  ještě  další spekulaci, podobné té o konkurenční doložce  nejslavnějšího amerického moderátora. Umí si představit, že  proti  tomu  on  do té  smlouvy  dal,  že mu nikdo nebude  cenzurovat jeho práci a  že když  něco natočí a dokončí, tak se  Fox  zavazuje  to také odvysílat. Fox  z nějakého důvodu toto  pustit  nemohl/nesměl, takže  aby  Carlson nesbalil fidlátka  a nezmizel k nějaké konkurenci  mu dal radši vyhazov s  velkým zlatým padákem!

Ano, bruslím na  tenkém ledě,  ale  vše  do sebe zapadá  a ten bývalý policejní šéf  Kapitolu  o těch událostech  vydal celou knihu. A  říká v ní vše, či spíše  daleko více  než  v hodinovém interview.  Kdyby  otiskl lži, už  dávno by si jej úřady soudně podaly. Nic takového se nestalo! Takže  tipnul bych si,  že proto  Tucker  Carlson přišel o práci!   Muž  s koženou  brašnou a Donald  Trump nesmí projet!

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.