Video na tento den


Pro Kosu objevil JK

v České republice už podle statistik ložíruje  za naše peníze ,podle oficiálních statistik  už  více  než  5% zde se  nacházejících lidí, původně  Ukrajinců.  My  v Plzni  máme  ti pochybnou  čest,  že u nás jich  je  vůbec nejvíce  v  celé  zemi s ohledem na počet obyvatel města.

Vedle  toho tu ještě  funguje  web s  názvem krimi-plzeň.cz, který se  specializuje  na  zveřejňování černé kroniky  a kriminálních  událostí na  území  města a  v blízkém okolí. Až  na  vzácné výjimky nic pro vlka. Nicméně  tentokráte mne  mail od  JK  vyzval,  abych učinil výjimku  a a juknul na krimi-plzen.cz že je tam moc  zajímavé  video  s jedním  z  našich nezvaných  „národních  hostů“. Ano, to video  je  rozhodně  interesantní.  Ale  převzal  jsem pro tenhle  sloupek  nejen  je. nýbrž i doprovodný  článeček…

„Český zmrdi!“ hlásil ukrajinský řidič, kterého policisté zastavili se třemi promile

pátek 29. září 16:17 , aktualizace 17:30

Dnes před polednem vyjížděla hlídka městské policie na oznámení o černém voze Volkswagen Passat, jehož řidič zjevně nezvládá řízení, kličkuje a naráží do obrubníků. Strážníci vozidlo dostihli a zastavili až v Purkyňově ulici, kde se nim připojila další hlídka městské policie z Bor.

Ukrajinec, který seděl za volantem, strážníkům i přivolaným policistům tvrdil, že je na Ukrajině kapitán, měl z celé situace doslova legraci, choval se arogantně a urážel kolemjdoucí, kterým nadával do „českých zmrdů“ a „proruských kund“.

Víc než naše slova o chování řidiče vypoví video

Publikujeme ho výjimečně i s obličejem zadrženého neboť jeho slova: „Natoč si mě ty kundo česká!“ považujeme za jeho souhlas.

Hledaný vůz jsme dostihli a zastavili až v Purkyňově ulici. Vozidlo mělo viditelně odřené zadní kolo. Čtyřiačtyřicetiletý řidič na výzvu strážníků vystoupil z vozidla, byl bosý a evidentně pod vlivem alkoholu.
Na výzvy k podrobení se dechové zkoušce nejprve nereagoval, ale po chvíli začal spolupracovat a dobrovolně dechovou zkoušku podstoupil. Číslo, které strážníci viděli, bylo alarmující, protože řidič nadýchal 3,01 promile.“
uvedla nám tisková mluvčí strážníků.

Pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky si muže převzali policisté, kteří ho převezli na lékařské vyšetření spojené s odběrem krve. Policie se případem samozřejmě dále zabývá.

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Milý  až  roztomilý  človíček,  že?  Taky  byste  byli rádi, kdyby  takový  heroj  bydlel s  vámi ve  vašem  městě  nebo obci?  Neobyčejně mne  těší,  že  já  tu „čest“ mám. A  že  ho mohu podporovat  nejen  ze  svých  daní  odváděných státu, ale  dokonce  ještě na vrch z těch, co odvádím  městu.

A takových je tu zřejmě  víc -viz  Bandera párty  v jedné  zdejší diskotéce. Což  bylo  tématem někdy koncem jara.

Samozřejmě, že  čacký  bohužel ministr  vnitra  Rakouš a jemu  podobní by okamžitě procedili  –  v každém  národě  se najde  idiot,podle  kterého nelze  soudit  celý obrovský  zbytek. To  je  klasický princip kolektivní  viny.  OK.  Zvláštní ovšem je,  že  u  Rusů tohle  neplatí  ani trochu. Viz řada  případů, dokonce na  to máme  už dávno i rozhodnutí  Ústavního soudu   poslední  velký exces je  jistě  ještě  v dobré paměti – míním zrušené vystoupení paní Anny  Netrebko.

Co takhle  tohohle  statečného  a  hrdého Ukrajince, který se  ani trochu nepáře  s českými zmrdy a proruskými kundami šoupnout  do nějakého zaplombovaného dopravního prostředku a poslat  ho fofrem  Zelenskému,  který požaduje, aby  evropské země  vydali mužské občany  jeho země ve věku  dostatečném k vyslání  na  frontu?  Nejlépe  k Rabotinu nebo Bachmutu. Jistě  by  Moskaly  zabíjel po tuctech  čepicí. A  ani by nemusel vystřízlivět,  ba právě  naopak. Nakonec  – sám se chlubí, jestli mu dobře  rozumím, že je  kapitán.

Cítil  bych  se o moc  bezpečněji,  kdyby  se tak stalo.

Příspěvek byl publikován v rubrice Politické vtipy se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.