Dnes večer NOVÁ Trikolora na Slobodnom vysielači


Stará  fotbalová moudrost  říká,  že  vítězná sestava  se nemění. Troufnu  si  říci,  že  složení  dnes  už tradiční  relace  Slobodného vysielača, věnované  vnitropolitickým událostem na Slovensku a v  Česku  si za těch už  skoro 5 let  existence, už označení vítězná sestava  unese, protože  stabilně patří do první pětky  nejposlouchanějších pořadů našeho rádia. Proto sestava  zůstane  nezměněna – Intibo, Roman Michelko, Borísek a moje maličkost.

Nicméně život  s sebou změny  přináší.

Proto dnes představíme  zbrusu nový  formát  Trikolory. Pokud  chceme zachovat  sestavu, a já  říkám  -vítěznou,  pak nezbývá  než změnit  formát. Protože  Roman se, po zásluze, stal poslancem Národní rady. Pokud  měl fungovat  v Trikoloře  dál, nutně  je potřeba ji dost  silně modifikovat. A v neposlední  řadě  i proto, proč  jsem vám doporučoval, abyste  při volbách jeho kandidaturu podpořili – abyste si zvolili „SVÉHO“ poslance, na něhož  „dosáhnete“. Prostřednictvím Slobodného vysielače.

Docela  dlouho jsme na  tím,  jak všechny se navzájem vylučující parametry, přísliby,přání a  reálné možnosti utřást  co nejlépe a nejfunkčněji. A to, co z toho nakonec  vyšlo má dnes  večer premieru!

Začínáme  jako vždycky  ve

                                       20,00 hod.

Moc nás  všechny potěší, pokud  u toho budete. Díky předem.

Příspěvek byl publikován v rubrice upoutávka se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.