Úvodník dnešní Kosy – dnes v hlavní roli Security magazín anebo ruská armáda v jeho vidění před časem a dnes!


Security  magazín je pro mne  celkem dost  slušný a spolehlivý  zdroj, pokud  jde  o vojenské věci. Zejména  o techniku. Čerpal jsem z něj  docela hodně, když  Kos a rozebírala  Kosu  nákupu předražených bojových vrtulníků pro AČR,  v  režii Andreje  Babiše a  to jen proto, aby se  on dostal do Bílého baráku a pořídil si společnou  fotečku s  Donaldem Trumpem, kterého se posléze  zřekl,  jež nás přišly opravdu zatraceně  draho. Tehdy jejich  materiály  seděly  naprosto perfektně.

Jenže  od  té doby  lapálie  „velikosti“  vrtulníků zastínila  válka na Ukrajině. A  tady  i Security  magazín najel, jako celý  maisntream na  jednotnou vlnu, jediný správný pohled a jediný správný  závěr.

A dnes?  Dnes najednou  dostal studenou sprchu a  kouká, kde je nějaká osuška, do níž  by se mohl  nějak zabalit.

Dnešní  Kosa je  postavena  na  jeho dvou článcích. O ruské armádě.

První popisuje, jak ji viděl  v únoru 2023 a druhý, jak ji vidí dnes!!!  Ten rozdíl a názorový kotrmelec  nemůže  být větší!!!

Prostě  český  mainstream!  Security  magazín  už svůj  comming out provedl. Na  řadě  jsou všechny  ty  Seznamy.cz, Novinky.cz, Reflexy, Respekty, Aktuálně, iDnes, iHned a  samozřejmě  ČT  a ČRo.  Ti všichni zatím jedou  na  své  původní  vítězné ukrajinské vlně.

Ale  čeká  je  to také.  Čím později, tím  větší pád  na hubu! Užiji si ho! Pokud přijde. Stále  není nemožné,  že se  Rusko zhroutí.

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.