Jak se včera svítilo proti Fialově tmě a válce


Chciválky    napříč  kolektivně  západní  Evropou  chytil  rapl  nebo, což  je možná pravděpodobnější – chytili  nějakou  novou , dosud  neznámou  formu  nemoci jménem bovinní spongiformní encefalopatie (BSE).  Ukazují  svaly , že jim mohou prasknout.

O to více  je  dobrá  každá  akce, dokonce i mrňavá  akcie,  která by mohla  vést k tomu, že  vybudí  cosi masového,  aby  byli ti posedlí  BSE  válečníci zaraženi  dříve než  bude pozdě.

Páteční  svícení proti  chciválkovi a naprostému a  maximálnímu Liprdovi /liberálně progresivnistickému  demokratovi/ Fialovi a  především PROTI  VÁLCE je  opravdu hodně mikroskopická  akcička. Té se nikdo  z kolektivně  západních ani našich  papalášů  nelekne  ani trochu.  Ale je  snad lepší nedělat nic??? Vážně?

Takže se podívejme, kde  a jak se včera  proti Fialovi a té válce  svítilo:

Brněnské svícení

Plzeň

U Andělíčka jsme byli včera čtyři. Pár lidí, kteří procházeli kolem, zpomalilo a snad se chtěli i zeptat, co tam děláme. Ale je to možná jen můj pocit. Možná jen chtěli zaslechnout, na čem se tak dobře bavíme a smějeme.
Tak zase za týden ve stejnou dobu, na stejném místě, u Andělíčka v sedm večer..

A ještě něco.

Po přečtení článku na PL od Valenty jsme pozorovali kolemjdoucí a má pravdu. Češtinu skoro nebylo slyšet, hlasitých „cizojazyčníkjů“ tam bylo „neúrekom“. A v tramvaji taky. Ach jo, to jsme to dopracovali

Chrudim

Na shromáždění Ne válce se nás v pátek sešlo přibližně dvacet pět. Vzpomněli jsme nacistické okupace a připomněli si fakt, že ukrajinský režim nechává volný průběh glorifikaci vlastních nacistů a fakticky tak tuto ideologii podporuje. Poblahopřáli jsme Slovákům k tomu, že se jim podařilo dosáhnout změny, připomněli si volby do EP a domluvili se na cestu do Prahy příští sobotu.

Výstřižek3

V tuto chvíli  informace  z dalších míst o svícení  bohužel nemám. Rád  doplním, jakmile  dorazí nebo se  k nim dostanu.
Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.