Průzkum na tento den


Agentura  pro výzkum  veřejného mínění  SANEP  vypustila  na veřejnost  výsledky  reprezentativního průzkumu, provedeného jak  v České  tak Slovenské  republice.

Průzkum měl za  cíl

1- stanovit, kdo je  odpovědný  za  zhoršení  česko -slovenských  vztahů

2- co si občané obou republik  myslí  o podpoře  Ukrajiny  a to  zejména  co do   zasílání  zbraní a munice.

A zjištění  jsou , minimálně  pro Fialu a  jeho Obludárium když  ne  rovnou zdrcující , tak určitě  tristní.

Originál  vydané zprávy  naleznete  zde:

https://www.sanep.cz/sid=i40dktsv271ipmpk6kcv9nvr25/pruzkumy/cesi-a-slovaci-proti-rozhodnuti-ceske-vlady-o-zruseni-mezivladnich-konzultaci/

Je tam  také  nějaké povídání, ale  já  jsem se , pro naprostou  interpretační  jednoznačnost rozhodl převzít  jen  grafy. Soudím, že  cokoliv  navíc  by jen škodilo:

t.

Výše uvedený exkluzivní průzkum společnosti SANEP byl proveden ve dnech 11. – 17. března 2024 na vybrané skupině v souhrnu (N1) 1.500 dotázaných, kteří představují reprezentativní vzorek obyvatel ČR ve věku 18 let a na vybrané skupině v souhrnu (N2) 1.200 dotázaných, kteří představují reprezentativní vzorek obyvatel SR ve věku 18 let.

Jestlipak zastupující  ukrajinský protektor  v Praze  zaregistroval silný  signál,  který  mu ten  výzkum  vyslal? Ve vlastním zájmu by měl, protože  speciálně  tu českou  část  průzkumu nelze interpretovat jinak, než  že  české  voličstvo  Fialu  Obludárium  za jejich  ukrajinskou  i slovenskou politiku řádně profackovalo.

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.