O viru Zika na serveru InfoWars -II.


vybral, sestavil a přeložil JF

dokončení informačního přehledu o viru Zika ze včerejška

Vírus ZIKA alebo očkovanie? Za epidémiou postihnutí novorodencov možno stojí vakcína

http://www.hlavnespravy.sk/virus-zika-alebo-ockovanie-za-epidemiou-postihnuti-novorodencov-mozno-stoji-vakcina/738854

Hlavné Správy, 2.2.2016

Koncom roka 2014 brazílske Ministerstvo zdravotníctva zaviedlo očkovanie vakcínou TDAP (proti Tetanu, záškrtu a čiernemu kašľu) pre všetky tehotné ženy v krajine a stalo sa povinnou súčasťou očkovacieho programu krajiny. Cieľom bolo zvýšiť odolnosť voči čiernemu kašľu v Brazílii.

V decembri 2015 brazílska vláda vyhlásila pohotovosť po tom, čo sa za ten čas narodilo 2.400 brazílskych detí so zmenšenou hlavou – mikrocefáliou a s poškodeným mozgom.

Predstavitelia úradu pre verejné zdravie oficiálne zatiaľ nedali odpoveď na to, čo spôsobuje rapídny vzostup novorodencov s mikrocefáliou, jednou z teórií je, že to spôsobil vírus známy ako Zika, ktorý sa šíri prostredníctvom komárov rodu Aedes aegypti. Túto teóriu odôvodňujú prípadom, kedy pitva jedného mŕtveho dieťaťa s mikrocefáliou ukázala, že dieťa malo vírus Zika. Vírus bol tiež nájdený v plodovej vode dvoch matiek, ktorých deti sa taktiež narodili s mikrocefáliou.

Za zmienku však stojí tiež skutočnosť, že vírus Zika nie je novým vírusom, a koluje v oblasti Južnej Ameriky už desaťročia. Zatiaľ vedci, ktorí šíria teóriu, že za postihnutím detí stojí tento vírus, nevysvetlili, prečo práve teraz by mal spôsobovať postihnutie mikrocefáliou a v tak vysokej miere…

Zatiaľ nikto oficiálne ani nevyslovil možnosť, že príčinou masového výskytu mikrocefálie by mohla byť spojitosť s vakcínou TDAP, ktorou museli byť zaočkované všetky tehotné ženy približne pred 10 mesiacmi. Vláda zatiaľ predpokladá, že príčinou je vírus.

Ďalšou zarážajúcou skutočnosťou však je, že farmaceutické spoločnosti netestovali bezpečnosť a účinnosť vakcíny TDAP určenej pre tehotné ženy pred tým, než dostali licenciu a nejestvujú takmer žiadne záznamy o zápalových alebo iných biologických reakciách na túto vakcínu, ktoré by mohli ovplyvniť tehotenstvo a nenarodené deti.

Podľa FDA (Food and Drug Administration USA) teda nebolo vykonané dostatočné testovanie tejto vakcíny na ľuďoch, aby sa preukázala bezpečnosť vakcíny pre tehotné ženy a nie je známe, či vakcíny spôsobujú poškodenie plodu alebo reprodukčnej schopnosti. Výrobcovia TDAP vakcíny prehlasujú, že štúdie o jej toxicite a vplyve na plodnosť sú neadekvátne a varujú, že “TDAP by mala byť tehotným ženám podaná len v prípade, keď je to nutné.”

Očkovanie proti čiernemu kašľu má v USA najčastejšie finančne kompenzované nežiaduce účinky. V Brazílii proti nemu navyše očkovali tehotné ženy “nepredpisovo”

Zdravotné postihnutia alebo smrť po očkovaní vakcínou proti čiernemu kašľu sú pritom v USA najčastejšie potvrdené a finančne kompenzované prípady prostredníctvom Kompenzačného programu Vaccine Injury Compensation Program – VICP, ktorý zabezpečuje kompenzácie po nežiaducich účinkoch očkovania (choroba alebo smrť po očkovaní proti chrípke sú na druhom mieste, čo sa týka uznaných kompenzácií).

FDA licencovalo TDAP vakcíny, pričom tie mali byť podávané ako jednorázová dóza proti čiernemu kašľu jedincom nad 10-11 rokov. Odporúčania ministerstva, v ktorých lekári majú podať vakcínu každej tehotnej žene počas každého tehotenstva – bez ohľadu na to, či už táto žena bola niekedy očkovaná alebo nie – neboli podľa predpisov.

Navyše, publikovaná štúdia v roku 2013 skúmala správy amerického programu (Vaccine Adverse Events Reporting System – VAERS) ako aj európskeho programu (European vaccine reaction reporting system), ktoré skúmajú nežiaduce účinky očkovania a tie hlásili akútne rozšírenie zápalu mozgových blán. Zistili, že vakcína proti čiernemu kašľu, ktorej súčasťou bolo aj očkovanie proti tetanu a záškrtu, bola najčastejšie spojená s mozgovým zápalom detí v období od narodenia do 5 rokov.

Počet prípadov novorodencekej mikrocefálie v Brazílii dosiahol v polovici januára 2016 až 3.530 (až o 1000 viac než ich bolo v decembri 2015), pričom za celý rok 2014, teda pred očkovaním, ich bolo menej než 150.

Väčšina prípadov tohto postihnutia bola hlásená z chudobnejšej oblasti severovýchodu, no na vzostupe sú prípady postihnutia aj v Rio de Janeiro a iných veľkých mestách. Šírenie domnienky, že mikrocefáliu spôsobil vírus Zika, ktorý sa šíri prostredníctvom komárov, spôsobilo, že ľudia takmer vykúpili spreje a iné prostriedky odpudzujúce komárov. Predstavitelia Úradu pre verejné zdravie sa medzitým nechali počuť, aby tehotné ženy radšej ostávali doma a striekali sa týmito prostriedkami (ktoré mimochodom obsahujú ďalšie potenciálne nebezpečné látky pre nenarodené deti).

Niektoré užitočné zdroje:

Vakcinace Tdap pro všechny těhotné ženy v Brazilii jsou povinné na konci roku 2014

Tdap Vaccinations for All Pregnant Women in Brazil Mandated in Late 2014

Předčasné určení souvislosti viru Zika s mikrocefalií

Jumping the Gun on the Zika-Microcephaly Connection

Zika panikaření: Hoax a tajná operace pokračují

http://www.nwoo.org/2016/02/04/zika-panikareni-hoax-a-tajna-operace-pokracuji/

John Rappoport, New World Order Opposition, 3.2.3016

http://www.activistpost.com/2016/01/zika-freakout-the-hoax-and-the-covert-op-continue.html (anglický originál)

Děkuji reportérům a výzkumníkům, jako Jim Stone, Kathy Ford, Fullertonský informátor, Jim West, Martin Maloney a Claus Jensen, kteří se zasadili o tento příběh a odhalili tuto kamufláž. Jestli chcete cokoliv na této planetě skrýt, překruťte to ve (falešnou) zprávu o viru a jste doma. Toto je můj druhý článek o kamufláži spojené s virem zika (archiv článku zde). Písničky tohohle typu již moc dobře znám: HIV, západonilská horečka, prasečí chřipka, SARS, Ebola. V každém z případů je virus udáván jako příčina nemoci a smrti, které jsou ve skutečnosti zapříčiněny jinými faktory.

Zika virus, kterému se v poslední době dává za vinu rození dětí s velmi malou hlavou a poškozením mozku, existoval již dlouhou dobu—pozdější 1940 léta, raná 1950 léta—a najednou, bez jakéhokoliv varování nebo odůvodnění, poté, co způsobil, přinejhorším, mírné onemocnění, to náhle způsobuje tak šílené škody? To nám může něco napovědět. Je to nápověda, že vědečtí lháři lžou. Navíc, mnoho z žen, rodících deformované děti testují negativně na přítomnost viru zika.

Takže, co způsobuje, že se rodí děti s velmi malými hlavami a poškozením mozku? Při zkoumání mé první knihy v letech 1987-8, AIDS INC., jsem si udělal závěr: nepředpokládejte, že existuje pouze jedna příčina nemoci. To může být velice matoucí. Nákazu a smrt mohou způsobovat různé faktory.

Například, v našem jevu jménem „zika“:

Zaprvé: Užití pesticidů v Brazílii:

Brazílie, jakožto centrum krize vyvolané virem zika, používá více pesticidů, než jakýkoliv národ na světě. Některé z těchto pesticidů jsou zakázané ve 22 jiných zemích. A co se týče dětí s malou hlavou, zde je studium z Environmental Health Perspectives (1. červenec, 2011), „urinální biomarkery prenatálního vystavení atrazinu…“:

„Přítomnost versus absence měřitelných úrovní (pesticidu) atrazinu nebo speciálního metabolizovaného atrazinu bylo spojeno s omezením plodového růstu…“ a zmenšeného obvodu hlavy… Obvod hlavy byl také inverzně spojován s přítomností herbicidního metolachloru.“

Atrazin a metolachlor jsou oba používány v Brazílii.

Za druhé: TdaP vakcína:

Toto je případ podezřelé souvztažnosti. Studie zveřejněná v US Národní Knihovně Medicíny, „Černý kašel u kojenců: závažná choroba, které lze předejít vakcínou,“ o tom vypovídá:

„…ke konci roku 2014, brazilská ministerstvo zdravotnictví vyhlásilo zavedení TdaP vakcíny pro všechny těhotné ženy v Brazílii.“

Samozřejmě, těhotné ženy jsou naší cílovou skupinou; rodí děti s menší hlavou a poškozením mozku a doporučení, aby se nechaly naočkovat, bylo nedávné; 2014 Barbara Loe Fisher z Národního informačního centra pro vakcíny, píše:

„Farmaceutické firmy netestovaly bezpečnost a efektivitu podávání vakcín proti chřipce, či TdaP vakcín těhotným ženám, předtím, než byly vakcíny licencovány v US a nejsou téměř žádná data ohledně zanícení, či jiných biologických odpovědí na tyto vakcíny, které mohou ovlivňovat těhotenství a výsledky porodu…Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) řadí vakcíny proti chřipce a TdaP vakcíny jako biologické látky těhotenské kategorie B nebo C, což znamená, že nebylo provedeno adekvátní testování na lidech, které by demonstrovalo bezpečnost pro těhotné ženy a není známo, zdali tyto vakcíny mohou způsobit poškození plodu, nebo ovlivnit schopnost reprodukce. Výrobci vakcín proti chřipce a TdaP vakcín tvrdí, že studie lidské toxicity a plodnosti jsou neadekvátní a varují, že vakcíny proti chřipce a TdaP vakcíny by měly být podávány ženám pouze, jestli je skutečně potřebují.“

Za třetí: Geneticky modifikovaní komáři, kteří již byli vypuštěni v Brazílii, aby „bojovali“ s horečkou dengue—projekt implementovaný Oxitecem, společností zásobovanou penězi z grantu Billa Gatese:

Městečko v Brazílii hlásilo pokračující zvýšenou úroveň dengue horečky poté, co byli zavedeni geneticky modifikovaní komáři, aby nemoc zničili.

Vědecká hypotéza zní: tito záludní geneticky modifikovaní hmyzí samci oplodní přirozené samičky, ale žádná další generace se nevyskytne dále než do stádia larvy. Nicméně, tato prudce klesající četnost reprodukce u komárů je jediným „důkazem“, že tento grandiózní experiment je bezpečný. Žádné dlouhodobé zdravotní studie nebyly provedeny—toto je odrazem toho, co se stalo, když byly zavedeny GMO plodiny: žádná věda, pouze tupé ujišťování.

Není snad potřeba dodávat, že bez důkladných laboratorních testování není způsob, jak určit, jaké toxické elementy mohou ve skutečnosti tito geneticky modifikovaní komáři produkovat, kromě toho, co tvrdí vědci. Toto je zásadní výstraha.

Kdekoli byli tito geneticky modifikovaní komáři zavedeni, nebo mají být zavedeni, lidské populace nebyly zkonzultovány, aby k něčemu takovému daly souhlas. Vše je to děláno vládou a korporacemi. Jedná se o experimenty na lidech v globálním měřítku.

Za čtvrté: Výroba pesticidů v Brazílii: Reuters, 19. května, 2015, „Brazilští žalobci požadují 16 milionů dolarů od výrobců pesticidů“:

„Brazilští žalobci v pondělí oznámili, že budou požadovat nejméně 50 milionů realů (16,6 milionů dolarů) od nadnárodních výrobců pesticidů, kvůli údajným porušením bezpečnosti ve sběrném zařízení, ohledně použitých pesticidových obalů… Tito výrobci, tvrdí žalobci, zahrnují brazilské oddělení BASF, DuPont, Monsanto, Nufarm, Syngenta, Adama, FMC a Nortox… Obvinění se objevují následkem toho, že vědci, regulační orgány, úředníci pro veřejné zdraví a spotřebitelé si stále více stěžují, že vzestup Brazílie, jakožto hnací síly agrikultury vyústilo v nebezpečné a excesivní užití pesticidů. Agentura Reuters v dubnu oznámila, že nejméně čtyři zahraniční výrobci prodávají v Brazílii pesticidy, jejichž prodej není povolen na jejich domácím trhu.“

Jak výhodné pro tyto korporátní giganty – vyhnout se odpovědnosti za tyto strašné efekty, které to má na porod dětí—z ničeho nic je zde virus, nám vnucovaný jako příčina.

Za páté: kritická a endemická podvýživa, nedostatek základní hygieny a zoufalá chudoba:

Toto jsou základní faktory u všech nemocí a smrtí, v oblastech kde jsou rozšířené (např. většina území Brazílie). Výsledkem je potlačení imunitního systému a cokoli potom jde do trávícího systému, bacily, nebo uměle vytvořené toxické látky, se stává katastrofickým pro lidské tělo.

Za šesté: spreje proti komárům: Guardian, 26. ledna, 2015, „Brazílie těžce ztrácí bitvu s virem zika, říká ministr zdravotnictví“:

Spreje jsou nyní nabízeny 400 000 těhotným ženám v Brazílii. Přirozeně, že tyto spreje jsou toxické. Jak jenom lépe znásobit útok na matky a jejich nenarozené děti? Například, široce užívané organofosfáty ve sprejích mohou být velice ničivé pro nervový systém.

Některé, nebo všechny z těchto šesti elementů, které jsem vyčíslil, v kombinaci, tvoří efekt trvalého útoku na lidské zdraví. A jak jsem již zdůrazňoval, tento virus se stává věrohodnou krycí verzí, která zakrývá pravdu.

A nezapomínejte na Olympijské hry v Riu, naplánované na srpen. Je mnoho scénářů, které se mohou odehrát před zraky globálního televizního publika. Zahraje se to tak, že se zika stane nějakou celosvětovou pandemií? Bude zázračně objevena vakcína a hnána k produkci, jakožto příležitost ukázat zástupy lidí, jak se oddaně plahočí, aby dostali svou dávku?

Každá falešná epidemie slouží, zčásti, k vyvolání strachu a k vyvolání slepé poddajnosti medicínské a vládní diktatuře. Tento virus je postaven jako „miniaturní terorista“ v této divadelní hře. Ve své první knize, AIDS INC. (1988), jsem naznačil, že medicínské tajné operace jsou těmi nejnebezpečnějšími, protože se tváří jako politicky neutrální, neletí pod žádnou vlajkou, a tvrdí, že sledují pouze humanitární cíle. Ale ve skutečnosti, moderní „Rockfellerská medicína“ je postavena do role neodmyslitelného partnera v globalizaci planety. Její vize je univerzálním systémem „z lůna do kolébky a do hrobu“ pro lidskou rasu: každý člověk jde svou bezútěšnou životní cestou lékařské diagnózy za diagnózou, dostává toxické léky a vakcíny na každém kroku, což oslabuje jeho mysl a tělo a dělá jej neschopným uvědomit si, co se děje za hranicí jeho životního utrpení, nebo neschopným vzdorovat politické totalitě.

Medicínská svoboda znamená: svoboda odmítnutí lékařské péče, a je založena na tom, že jsme si vědomi jejích ničivých následků. Svoboda musí zvítězit, přes všechny překážky.

„Oficiální věda“ je kontradikcí termínů, a ohromnou iluzí.

Vlkův dodatek:

JF odvedl naprosto perfektní práci!!! Jakkoli jsem k tomu materiálu přistupoval s určitými rozpaky,nyní na závěr mohu jen konstatovat, že jsem rád, že to na Kose mám. Tohle bych nikdy sám sestavit nedokázal.

Příspěvek byl publikován v rubrice JF a jeho rešerše se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.