Hrdost v mnoha barvách duhy…


Předevčírem jsem vydal pro mne naprosto dokonalý  článek  pana  Lea K.  pojednávající  o rodině. Skvěle  napsáno, skvěle  podáno.  Ovšem  nepochybně   maskulinní, antifeministické,  sto let  za  opicemi a  kdo  ví  jakými  přízvisky  by  ten  text i Kosu onálepkovali  ti opravdové  vyznavači  moderních hodnot a názorů,  kteří se minulý  víkend, bohužel  tradičně, valili Prahou. Pro ty  rodina, míním  rodina  tradiční a  funkční, znamená  jen okovy, ponížení a  degradaci. Takže  si  na fotoblogu  ukážeme, jak  vypadá  ten správný  svět po jejich  způsobu! Čím oni rodinu a  její  funkci  chtějí  nahradit.

Začněme  něčím  novým- netradičním – podívejme se  pořádně, kdo  byl  v  Praze  také  duhově  hrdý!  Kdo  tu  hrdost  podporoval a  staví ji zřejmě  nad obyčejnou rodinu:

Prý ten  hrdý průvod  je  apolitický a  jde jen a pouze  o prosazení práv  diskriminované menšiny….

Tak s národem  se má jít  do prdele… Ale  zato Rusko, to nám dělá  starosti  pořád… Tam o musíme  správně  zrichtovat! To  určitě  nesmí chybět!

Ještě  pár  úderných  heslíček, jak to  vidí  ti správně  hrdí

Málem bych  zapomněl, že  to je  taky  o prima  sexíku, tak  to napravíme!  Tahle „promenáda  v plavkách“  je přece normální, co bychom  si bez ní počali?

Takhle  by měli chodit  úplně ale úplně  všichni!!!To je naše  hrdost! Může  být i  vaše!

Ale  jinak  jsme  vlastně  prima  kluci a prima  holky, takoví  celí  duhoví a proti nikomu nic  nemáme!

Co proti nám  máte  vy a  vaše  rodina? Jo tu  strčte  tam, co ten národ!

 

Zdroj

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.