A máme to.


napsal IP

 Moudrý Stařec z Hory (pardon, z Hradu) poradil panu Babišovi, aby neztrácel nervy a aby ho duševně podpořil, tak oznámil, že v případě pádu vlády bude Andy znovu premiérem i kdyby trakaře z nebe padaly. A aby tomu přidal na důrazu, tak prohlásil, že nová Andyho vláda může fungovat i několik měsíců a navíc má v záloze další pokus. Takže může zlobivým klukům před volbami do Evropského parlamentu mediálně i jinak přistřihnout křidélka.

Dále Moudrý Stařec sdělil, že celá kauza brzy vyšumí, zřejmě se opíraje o vlastní odhad psychického stavu Babiše juniora (ovšem vezměme v úvahu i článek https://blisty.cz/art/93448-vyjadreni-narodniho-ustavu-dusevniho-zdravi-znamena-naprosty-obrat-v-celem-pripadu-babisova-syna.html). Zde bych chtěl připomenout i volby do čela Senátu, které nám zajišťují, že nám v následujících měsících trio Zeman, Kubera a Babiš zajistí mnoho důvodů k zábavě a radosti.
Na druhé straně pravidelná účast Miroslava Kalouska na demonstracích proti politické situaci mění tyto demonstrace v klauniádu, která výborně baví i ty, proti kterým se demonstruje.
Nyní již čekám, kdy se objeví nějaká reinkarnace Jaroslava Haška a obohatí světovou literaturu dílem na téma“Osudy demokracie v České republice“. Vzhledem k tomu, že zákony přírody (teorie regulace) a ekonomiky dovolují předvídat budoucí pořádnou světovou ekonomickou ne-li dokonce politickou krizi, tak si užijme ještě trochu srandy než se objeví pro změnu reinkarnace Ladíka, Pepy, Bena, Dolfy anebo Klémy, která začne dávat svět do „pořádku“.
Vlkův  dovětek:
Inu  hledám nyní v  souvislosti s touto  šarádou na  internutu  různé  věci. A  také  jsem si  zadal  heslo Márodní centrum duševního zdraví. Protože  tam odtud  pochází  ona  zázračná  Dr. Protopovová  s   ještě  zázračnějším odborníkem v obou léčení duševních poruch – takto jejím manželem. Kterému Babiš, bez  mrknutí oka  svěřil bezpodmínečně  svého syna , aby  ho vzal  na  trip  po všech čertech. A náhodou jsme zavadil o slovní spojení  Národní ústav  duševního zdraví  a miliarda.
Tak i tohle  dostal ke  zchroupání strejda  Gůgl. A  vypadly  mi fakt  věci!!
No jen to zkuste  sami.
Dopadne  to asi takhle:
Dovoluji  i  vás upozornit  zejména  na onen první  článek od  Pirátů Je  nejnovější. A popisuje  tristní  skutečnost,  že  tenhle  hyper super  truper  moderní  medicinmanský  barák  má  jaksi naprosto setrvalé  problémy  s financováním  a  žije  z  velmi  nejistých prostředků. A  tyhle  trable má  od  samého začátku.
Jinými slovy, kdyby  hned  od  data  jeho otevření v  roce 2015 najednou  a neplánovaně  nezaskočil tatík stát a necáloval,  tak se utratila miliarda  a  super truper  barák se zase zavřel. Ale  zavřít  se může  i kdykoliv  budoucnu, jak ve s vé  zprávě  o  jeho  financích  konstatuje   NKU.
Napsal jsme 2015?  Kdy se ústav otevíral?  Vážně  2015?  Ta zatracená  náhoda!!!  Kdy že  Babiš ml. začal mít ty potíže?  Léto 2015  říkáte?  Sakra náhoda!    A  kam že  ho jako dali ve  2015? Do toho právě otevřeného baráčku, kterému scházely  prachy. Fakt Náhoda!  A komu, že  šla jeho ošetřující  lékařka  dělat  osobního poradce? No přece ministru financí.  Vyřešil se tenkrát  ten hrozící průšvih  se  zavřením baráku a vracením dotací? Vyřešil!  Kdo rozhodoval o vrácení peněz? Finance!
Prostě  další  řetěz  obyčejných náhod, které nás  přece v životě potkávají  dnes  denně. Nic  nehodlám naznačovat nebo  vám vnucovat . Náhody, v  řetězcích se prostě  dějí. I  když mně , na potvoru , vůbec. Míním ty  dobré. Jak vám? Ovšem  jiným lidem opakovaně.
Joa  nyní je  ona  skvělá paní doktorka, co nepochybila na  zdravotnictví. Kde má na starosti projekt  Alzheimer…
Ráno, mi  přišel mail od někoho, koho dobře  a dlouho znám.S kým se věčně  hádám a jsem na něj mimořádně  drsný.  Nicméně  to neznamená, že  bych  nevěděl,  že  jde o člověka  s  hodně  dobrou hlavou,  spoustou znalostí a  velkými kontakty.  A  ten mi  cosi o onom programu  Alzheimer  s, řekněme minulosti před  rokem 2014 napsal. Že  prý by  to chtělo složit  mozaiku. Svrbí mne  prsty ,a bych  ten mail dal také na  sklo. Jenže nemohu. Kvůli  tomu, čemu se  říká  důkazní  nouze. Mínímtvrdé  důkazy. Protože když by se  řeklo A, bylo by  třeba  říci   B. Takhle  si to musím nechat pro sebe i když je to sakra nářez. Jenže  to není všechno. Já v ím, že ty  informace  musí sedět. Protože když  jsem četl ten  mail,  tak se mi  vybavil příběh  jednoho mého klienta a  jeho úvěru,  který jsem  sám  opečovával a řídil. A to  do  toho rámce zapadá  úplně  dokonale. Na tohle  si vlk osobně  sáhl.  Jenže  ani to nemohu použít. Slib profesionální mlčenlivosti je  slib profesionální  mlčenlivosti.  takže proč  to píši? Protože  když to všechno dám dohromady, mám ohledně  projektu Národní  centrum duševního zdraví  zimnici. A naprosto mne nemůže  překvapit  žádný názor  na jakoukoli akutní kauzu.  To jenom na okraj…  Ale  klasik říká, že  všechno souvisí se vším!  Věřím klasikovi.
Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka, Hosté se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.