Manipulátoři.cz, Eduard Chmelár a komu a jak záleží na faktech


Předpokládám, že  víte, že  mezi samozvanými a sebejmenovanými strážci  Islámské revoluce v  ČR, pardon – pokorně se omlouvám  – jediné  svaté nejsvětější pravdy a jediného správného  a  přípustného názoru v zemi, jakkoli je  jich  hodně, má  významné postavení  server  Manipulátoři.cz 

Prostě  ostříži nejostřížovatější, kteří v logu svého webu mají  toto:

No řekněte, není  to tutovka? Když si někdo  dá  do štítu heslo  NA FAKTECH  ZALEŽI!??? To tedy musí bejt tutovej  betální borec!  Ten by  přece nelhal!  Kdyby  ano, to by potom  byl asi stejně věrohodný  jako miliardář, který nejí nespí a myslí na  chudáka, co žije od vejplaty k vejplatě, jak by mu  ulevil a pomohl   a když náhodou ne, pak určitě bojuje  proti korupci a  tomu, aby všeci nekradli a  jen tak, nějakou účelovkou a  zločinným spiknutím spadne  do jistě  zlovolnou mafií,  narafičeného   Čapího hnízda….

No a každý  takovýhle spolek novodobých tuplovaných  Blanických rytířů, kteří  už v rámci digotální revoluce, vyrazili ze  svého úkrytu zachránit  Česko, před  Putinem a jeho trolly, musí mít  v  čele absolutně  křišťálově  čistou  osobnost, která za  všech okolností mluví jen a jen pravdu! I kdyby jí to mělo  zabít!

Tou je  na  Manipulátorech.cz, kde přece  na  Faktech záleží, jakýsi  Jan Cemper. Kterého je  vidět a  slyšet všude!    Je nejen šéfredaktorem webu Manipulátoři.cz, ale rovněž zakladatel iniciativy Proti projevům nenávisti! Novodobý  mistr Jan, křížený, aby  to bylo genderově  vyvážené  a  dostatečně  prozápadní, s  Janou  Arcu!  Někdo takový  určitě  není  nějakého hoaxu, natož  velkého a  triviálně snadno prokazatelného  – schopen…

Nebo že  by  zase jednou platilo  – pod  svícnem největší tma?

Přezkoumejme  to.

Včera jsem vydal  článek o  tom,  jak vypadá jednání mezistátní smlouvy O obranné spolupráci mezi Slovenskem a USA, ve zkratce  DCA.

Borískův  dynamit  byl opravdu  dynamit,  aneb smlouva mezi  Slovenskem a Spojenými státy

Postavený na  tom, co sdělili šéf slovenské  parlamentní strany  LSNS  Kotleba  v  živém vysílání  o  svých zjištěních ve věci této smlouvy  na  slovenském ministerstvu  zahraničí,  kam jej se skupinou poslanců čtyř  stran pozval osobně  ministr  zahraničí  Lajčák.   Co zjistil on a  ostatní poslanci nebudu opakovat, to si najdete  v  nalinkovaném  textu včerejší Kosy, pokud  jste  tak již neučinili.  Zkrátka  jednání probíhají a to už  hezky  dlouho  a  podle velmi velmi  cinknutých not!

Nicméně já včera  náhodou zjistil, že  to  je  zcela  jistě  a certifikovaně  hoax. Protože  serveru  Manipulátoři.cz, kde na  faktech záleží, už  7.3. Jan Hus  křížený  s Janou z  Arcu  – Jan Cemper, který by přeci nikdy, ale  vůbec  nikdy  a za  žádných okolností nelhal ,osobně  vydal nález, že  jde o  naprostý ale naprostý a vzorový  hoax!

Aby mi nikdo nemohl vyčítat, že  cosi  zkresluji a vytrhávám  ze  souvislostí, dám sem  ten Cemperův  odhalovací  výtvor  celý a to rovnou formou  screenshotu, tak jak ho v tomto momentu  na  webu  Manipulátorů vidím. To pro jistotu, kdyby „náhodou“ zmizel nebo byl třeba  náhle upraven!

Takže  co že  tvrdí Cemper, že je  hoax?

1- že  Slovensko nevyjednává s USA  o základnách

2- že  Eduard  Chmelár  lže  jako když  tiskne, když  sdělil veřejnosti toto:

„Už jsem upozorňoval na to, že skutečný důvod návštěvy amerického ministra zahraničí Mikea Pompea se dozvíme až s odstupem času. (…) Během jednání v Bratislavě navrhl Pompeo Slovensku dvoustrannou vojenskou smlouvu s USA. Co by mělo být jejím obsahem, šéf americké diplomacie neřekl, protože nemusel – naše média to nezajímalo. (…) O co vlastně jde? Dvoustranné dohody o obranné spolupráci (DCA) již nabídli Spojené státy Maďarsku, Estonsku, Lotyšsku, Rumunsku či Bulharsku. Ve všech těchto případech jde o vybudování vojenských základen USA nebo o usnadnění přítomnosti amerických vojáků na území dotyčných států. Vládní propaganda prodává tuto dohodu slovy, že USA nám chtějí pomoci modernizovat letecké základny na Sliači a v Kuchyni příspěvkem ve výši 46 milionů dolarů. Jenže tato částka není cílem, ale podmínkou: Washington nám ty peníze vyplatí pouze tehdy, pokud podepíšeme DCA,“ píše ve fámě Chmelár.

Rozhodím to do bodů. Podle  Cempera  je  Chmelárovou lží:

-že  by  USA  jednaly  se  Slovenskem o smlouvě  DCA

-že  smlouva  DCA  s nějakou zemí znamená  buď přímo vytvoření americké základny  v dané zemi  nebo alespoň  umístění amerických jednotek na jejím území.

-že  by to slovenská masmedia  informačně ignorovala

-že  vládní informace  jednoznačně  jednání prezentovala  jen a pouze  jako  nezištnou finanční pomoc Slovensku na modernizaci jeho dvou  vojenských  letišť

-že není pravda  tvrzení, že USA poskytne  Slovensku  nějaké peníze jen a pouze  tehdy, když  podepíše  smlouvu DCA.

Zbytek  jeho článku  je už jen  dehonestace  osobnosti  Eduarda  Chmelára, školy, kde pedagogicky  působí a  také  Dr. Jána  Čarnogurského. Nic více, nic  méně. Asi  to patří na  tomhle  webu k bontonu. Nevím, jsem na něm náhodou a prvně.

Tuhle  jedinou platnou  pravdu Cemper na  Manipulátorech, jako exemplární hoax  vyjevil 7. 3.2019

Ovšem už  12.3.  si Cemper  mohl přečíst, že  Eduard  Chmelár jaksi měl pravdu! Například na Novinkách.cz.

Slovensko odmítlo americkou nabídku na modernizaci vojenských letišť

z jeho textu  vyjímám, speciálně pro  křížence Mistra Jana se  svatou pannou Janou, toto:

Resort /ministerstvo obrany  SR-pozn.vlk/ vedený Slovenskou národní stranou (SNS) argumentuje tím, že nabízených 105 milionů dolarů (2,4 miliardy korun) spojených s dalšími podmínkami by bylo zásahem do suverenity Slovenska.

Úřad tvrdí, že nabídka byla „zaměřená výhradně na budování zařízení a objektů, které by sloužily k rozmístění americké armády, vojenské techniky, materiálu a jejich využití k jakýmkoli účelům“.

Obavy z rozmístění vojenských základen

Vládní SNS vyjádřilo obavy, že tento krok by mohl vést k rozmístění cizích vojenských základen na území Slovenska, s čímž zásadně nesouhlasí.

Šéf strany Andrej Danko dokonce varoval, že pokud Slovensko přijme zmíněnou investici, SNS opustí vládu.

Přidejte  si  k tomu naprosto skandální informace  z  jednání skupiny poslanců  4 parlamentních stran na  slovenském zamini, jak je podal v pátek  Kotleba a ….

a  máme  náhle  úplně  jasno! O tom,  kdo manipuluje, kdo vydal prokazatelný a velký   hoax, komu  a jak  záleží na  faktech!

Více o webu  Manipulátoři.cz a jeho šéfredaktorovi jaksi vědět netřeba.  Alespoň  já, až na  další,  například  velkou a upřímnou omluvu a  to jak  čtenářům  Manipulátorů, tak především  Eduardu  Chmelárovi, jak je  při  nějaké chybě zavedeným  zvykem na Kose, nic  dalšího opravdu  nepotřebuji.

Kdyby se  Cemper  chtěl vyjádřit, rád mu dám prostor. I třeba pro tu omluvu.

Pro jistotu dodávám, že tenhle  článek nemá s  Aprílem nic společného.

 

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.