MUDr.Babiš, MUDr.Mengele


Titulek dnešního příspěvku  je faktografickxy  klamný. To je zřejmé na první pohled. Babiš  pochopitelně  není doktorem medicíny. A s barbarsky proslulým fanatickým nacistickým medicínským experimentátorem  přibuzný také  není.  Tohle konstatuji hned na  začátku. Nicméně… no to se  dozvíte dále. Třeba  to, že tak klamný, jak se  jeví, zase není. Ale, že  druhá strana politického spektra  je  stejná.

Vláda  s  velkým halasem začátkem prosince  rozvolňovala.  Nejen Kosa, ale  mnoho dalších na všech možných platformách  varovalo, že  se jedná o neodpovědný hazard, který se nám všem nutně  musí rychle  vymstít.

Jenže  co jsou lidské životy  pro politikáře ve  srovnání se ziskem politických bodů, protože  český bulda  přece  chce mít  svoje  vánoce, které si neumí  představit bez  nájezdu na  nákupní centra s koupelí v  davu stejných pomatenců jako je  on sám. Vánoce jsou prostě  vánoce. Tedy myslím ty  „po česku“.

V zahraničí, zejména kolem nás, to s výjimkou Polska, kde  Kaczynskému hrozí  totéž co Babišovi  – že by mohl jít  po příštích volbách nebo snad ještě  dříve od válu, pojali úplně  konec roku opačně  – vyhlásili tvrdý lockdown a v podstatě  do doby  exploatace první očkovací  vlny, zmrazili život  v zemi. Při zlomkových číslech nově nakažených a hospitalizovaných, ve  srovnání s ČR.

Situace  u nás v podstatě  v posledních dnech – nepřekvapivě – exploduje:

Ohledně počtu nově  nakažených se rychle  blížíme  špičkovým hodnotám z přelomu října listopadu.

Podobně podíl nově zjištěných nákaz  z celkově provedených testů je už opět  na  30%, jako v  době  podzimní covidové špičky

 

Takže nikoho nemůže udivit, že  skoring  vládou zavedeného PSE překročil hranici pro vyhlášení katastrofického 5. stupně  šíření covidu  pro celou  republiku. Těsně  ve  4. stupni zůstávají jen tři  regiony.

Přesto máme  stupeň  čtvrtý, ale   vládou navíc ještě zmrzačený, protože  je přece, jak už řečeno- před  vánoci a krámy, nehtová studie, masážní, manikurní salony  a  kadeřnictví  a další život zachraňující podobnosti  musí zůstat  otevřené!  I  kdyby  půlka národa  vychcípat  měla! Mrtví přece nevolí a  ti co by to přežil,i jistě  vládu za její vstřícnost ocení. Zajistila jim jejich vánoce! Zejména když  šílená opozice by rozvolnila  ještě  více. Bez ohledu na  to,jak se  situace  v čase zhoršuje  a radikalizuje.

Prostě  Babiš,ve své bohorovnosti a nadutosti  se pasoval nejvyšším MUDRem téhle ztracené země a  na nějaké ty kolaterální ztráty  se nemíní ohlížet!  Že mu  už, především díky  jeho neschopnosti  krizového řízení  a politikaření,  zemřelo už  přes 10 000 lidí a  dalších 10 000 je nejspíš  bude následovat  do konce  února, díky  tomu doslova zhovadilému rozvolnění začátkem prosince?  Nezajímá!  Naprosto nezajímá!  Tedy  určitě ne  MUDra  Babiše.  Jak jsme si řekli – mrtví přece  nevolí!

A když si zkusíte  volit opozici?  No tak to milánkové pochodíte  ještě  hůře!!!

Nyní se  dostáváme  k tomu Mengelemu!

Narazil jsem na  rozhovor  Reflexu s jakýmsi Šimonem Reichem, takto prý lékařem a  členem TOP 09…. V českém zdravotnictví prý působí asi 3 roky, ale  má patentní rozum na  všechno. Takže   směle a bez sebemenšího zaváhání prohlásí

Nouzový stav musí skončit, 50 000 mrtvých by nebyla katastrofa

jde o videorozhovor v délce  trvání cca 35minut. Pokud  si nejste  jisti,jestli byste  přes půlhodiny  vydrželi tohohle  potomka  Dr.Mengeleho poslouchat, aniž  by se  vám nezvedl žaludek, pak zde  je  psaný výtah tohohle  experimentátora  s   cizími životy.

Kdyby  opravdu na  covid  zemřelo 50 tisíc  lidí, pak „ta společnost by se z toho vzpamatovala, tohle není španělská chřipka, která nás přišla všechny vyhubit. Tečka, to jsme prostě zjistili,“

Nebo další jeho perla

Na námitku, že  koronavirus nezabíjí jen lidi 65+kontroval, že se povětšinou jedná o pacienty obézní, s vysokým tlakem, kuřáky, se špatným dýchacím systémem.

Zkrátka kdo je 65+, podle  Mengeleho z TOP 09, může natáhnout  brka a kdo je mladší, ale  je tlustý, má vysoký  tlak, kouří, má špatný dýchací systém, tak nechť zhebne  také, protože  pro , zdráhám se napsat-  doktora medicíny  Reicha,  prostě není pro jeho svět  dost věčně   mladý a  krásný. Zajímalo by mne, jestli Reich by požadoval od  těch nechtěných 65+ a těch mladších tlustých, kouřících, atd. atd. aby platili daně  až do své smrti nebo jestli by  řekl – kdo dosáhne  65+ nebo takové a takové míry  obezity, je  daňové povinnosti jednou provždy zproštěn, protože je stejně určen „na  odstřel“.

Reichovi dělají starost  daleko důležitější věci. Například zmínil i tendr na dostavbu JE Dukovany, kde zpochybnil, že by se reaktor měl dostavovat, ale pokud ano, tak prý ne Rusy nebo Číňany. „To už by tuto zemi totálně vytrhlo ze Západu“

Nouzový covidový stav ?  Tak na ten má jednoznačný  názor:

„Podívejte se, státní kasa je prázdná, a co tady bude? My zavíráme lidem živnosti, to pak všichni naběhneme a budeme pracovat v továrnách? Mně to připomíná něco z roku 1948,“ srovnal. Dodal, že tenkrát to šlo silou, teď to bude kvůli koronaviru.

Na koronu ať klidně  chcípne  klidně i  50 000, záměrně nepíši -jeho spoluobčanů, nýbrž  těch, co s ním zjevně neoprávněně  dosud  dýchají stejný  vzduch.. S ním, geniálním Dorianem Greyem našeho věku!

On  ví co je opravdový problém – Dukovany a jejich dostavba  Rusy a Číňany.  A stejně tak, že  Lidové milice v ulicích   z roku 1948  a zavření hospod a  fitnesů v roce 2020 jedno a totéž jsou….

Kdyby se Mengele  dožil dneška  a  někdo mu  tlumočil Reichovi bláboly, nepochybně by  se mu prsa nadmula pýchou a  hrdě  by prohlásil – zlatý chlapec! Nežil jsem nadarmo!

Takže o opozici a jejím postoji máme  jasno.

Vraťme se zpět  k Babišovi. Je  nejvyšší  čas a  zaslouží si to. O tom, že  se koronavirus  zase  už vymyká jakékoliv kontrolu a  atakuje  opět  elementární funkci českého zdravotnického systému  se  hovoří už zcela  veřejně. Stejně tak o tom, že  ČR, na  rozdíl od  zemí typu Rakousko,Německo, Francie, Holandsko, atd. atd., NEMÁ  připraven, kromě  Babišových silných  řečí, nic pro opravdu masivní zahájení očkování. Dokonce už  i Zeman „Problém je s očkovacími centry a myslím, že ta dosud nejsou připravena a to je chyba. “

Babiš kontruje, že  co nevidět přijde do země  10 000  dávek vakciny a že vše je pod kontrolou….  Němci 27. zahajují očkování. Je jich  8x  více než  nás. Chce mi Babiš namluvit, že  to nastartují  jen kvůli 80 000 očkovaných?  Dovoluji si ho ubezpečit, že  v  té první  očkovací vlně  se  jedná nejméně o milion lidí. A  stejně tak o tom, že německé očkovací plány nejsou žádná  babišovská  fikce  typu – ať  řeknu ,kde  chybějí roušky  nebo respirátory a já je tam osobně dovezu. Ostatně  v Británii jen za  první týden stihli naočkovat  skoro 140 000 lidí….A Britů je 6,5x  více než našinců.

S očkováním se to má přesně  stejně  jako s chybějícím základním zdravotnickým materiálem při první covidové vlně  nebo s Babišovým  –lidé jsou z roušek unaveni nebo nestrašme  se covidem, před  druhou podzimní vlnou! Vakcin máme  přesně  tolik co respirátorů na jaře  ve  Státních hmotných rezervách a  na  očkování jsme  stejně  festovně  nachystaní  jako  na obě  vlny  korony….

Nicméně očkování je jedna  věc,bezprostřední realita  druhá. Dovolím si opět  citovat Miloše Neomylného, výrok je  více než  týden starý, když  země  ještě  podle PSE držela  3.stupeň  nákazy:

„Byl bych pro drastická zpřísnění. Vím, že je to nepopulární, ale je to potřeba,”

A přidal „Autoři tohoto systému (PES, pozn. vlk) si uvědomují, že by narazili na odpor veřejnosti, kdyby přešli do pátého stupně,” řekl Zeman. Dodal, že by se vláda neměla „podbízet veřejnosti”.

Opakovaně tvrdím, že mne nezajímá KDO co říká, nýbrž CO kdo říká. Takže  ani Zeman neprodukuje  vždy  jen  virtuální realitu po milošovsku  narcisovsku.

Tady  trefil přímo do černého – nemáme  5. stupeň proto že Babiš  se podbízí veřejnosti, ačkoli z epidemického hlediska  je  už skoro týden pozdě!

Původně  vláda  ten 5. stupeň chtěla  řešit  v pondělí. Jenže  Babišovi došlo, že  pak jí nezbude nic jiného, než s okamžitou platností zase  všechno nekompromisně  zmrazit. Což odmítl  učinit před  krajskými volbami a  stejně postupuje  i nyní. Před Vánoci žádné omezení, v žádném případě!!!! Lidem by  se to nelíbilo, jak říká Miloš Neomylný. A jak ví bohuželpremier  i jeho mediální mág Mára. Který už je  zase de  facto  jak ministrem zdravotnictví, tak hlavním hygienikem a epidemiologem…. Zasedání vlády  proto  ze své  moci neúřední  doporučil Babišovi přesunout  na středu, protože krámy  stejně mají  24.,25., a 26. zavřeno tak jako tak. To už se lidi zlobit nebudou!

Ten Mengele  z TOP 09 je  jasně  čitelný a přímočarý. Naprostý prvoplánový  asociál  a sociální darwinista. Označím ho Megeleho prosťáčka.

Babiš  se  stejný. Jenže  sofistikovaný. Lidi to přece chtějí…

Oba myslí úplně  stejně, co se covidu týče. Ať jich chcípne kolik chce, těch  poloblbů, hlavně  že  my  z toho vyvaříme, co potřebujem!

Ne Babiš neřekne, že 50 000 mrtvých by nebyla  katastrofa. To by mu mediální mág Mára  nikdy nedovolil!  Ale  klidně bere jako platnou minci,  že  čísla  nakažených  během pár příštích týdnů prorazí dosud  známé hranice  v Česku,  což znamená  další a  další stovky zbytečně  mrtvých denně. Už proto, že  očkování není a hned tak nebude připraveno.

Mladý Mengele  svou  neobyčejnou stupiditou  a fatálním buranstvím děsivě popuzuje  a uráží, nicméně  naštěstí není u moci a  své šílené vize  nezrealizuje, což znamená, že pokud někoho  z jeho zhovadilých řečí neklepne pepka, nemá na svědomí žádný lidský  život.

U  Andreje  Babiše  to je přesně naopak. Uhlazené řeči, ale  díky  jeho  mediálně  voličskému podbízení  se, popírání reality, odsouvání nezbytných opatření, opakovanému selhávání krizového řízení uprostřed  běsnící pandemie, bude mít na svědomí  tisícovky  zbytečně  zemřelých!!!  On a nikdo jiný!  Slzu neuroní – kolaterální ztráty!

Nepochybně  se to, jako vždycky, pokusí okecat a  hodit na obyvatelstvo – lidi se chovali neodpovědně! Jako bych ho už slyšel….

Jenže  lidé se  chovají tak, jak jim vlády  dovolí. Ty  odpovědné a znalé – v Rakousku, Německu, Francii, Holandsku , Dánsku, atd. atd. předvánoční  nákupní šílení, vánoční i povánoční  epidemicky promiskuitní rodinná  setkávání tvrdě  a nekompromisně utnuly. Vědí proč. A  voliči to v naprosté většině  akceptují. Krizově  manažerský český lůzr  si na nic  takového netroufl. Naopak – odsunul nutné rozhodnutí vlády  o naprosto zbytečné a  technicky nepřijatelné tři dny. Mrtví jdou na jeho konto!  Teď jde jen o to,aby  si to konečně uvědomil i jeho voličský elektorát.  Že  je  vlastně  nechává hrát  o život. O jejich vlastní  život!

Takže  kdo je  tu vlastně  ten Mengele?!

A nakonec ještě  jedna  drobná úvaha!  Podstatná  část  národa  odmítá jakoukoliv možnost  příchodu nelegálních migrantů. Z mnoha  dobrých, pochopitelných a logických důvodů. Patřím k nim. Já rozhodně  nikdy  s jejich příchodem přes jakýkoliv  rozdělovací mechanismus  Evropské unie  souhlasit nebudu a učiním vše, co bude možné, abych něčemu takovému  zabránil.  Jenže..

Jenže  Česká republika v okamžiku, kdy píši tento text  vykazuje  celých 10 411 zemřelých kvůli koronaviru. Takové Dánsko 1035.  Tedy 10x  méně.  Na jaře, po první vlně, oba s táty  držely  stejné skore. Co se  mrtvých týče. ČR  dokonce o malinko lépe.

Dáni  si ten skvělý výsledek udrželi. My  jsme  covidová díra  světa.  Dánové  mají na svém území  nelegální migroše. My  ne. Což je  dobře.

Ale kladu si otázku – kolik nelegální zcela  neintegrovatelných migrošů bychom asi tak museli vzít,  aby z jejich přítomnosti rezultovalo přímo nebo nepřímo přes deset tisíc  mrtvých za rok, s jistou, že zakrátko přibude  dalších deset  tisícovek?

Strach z ilegálních, nekompatibilních ekonomicky parazitujících a  naše hodnoty neuznávajících připrchlíků  má racio. To volič  vidí  a reflektuje. Jak to, že  nevidí chladně  kalkulujícího cynického,navíc  organizačně tragicky   krizově neschopného politického čachráře, kvůli jehož ne/konání umírají tisícovky  lidí?

Nechápu, nerozumím. Mengele by měl radost.

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , , , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.