Otázky kolem Vrbětic III.


Pokračování  ze včerejška

upozornění – buďte prosím trpěliví!!! Prosím, prosím….

Chtě nechtě nezbývá, než se ještě  vrátit k včerejšímu dílu, jeden  ze  čtenářů,jemuž  tímto děkuji,mne  upozornil na  skutečnost, že  v době  nedávno minulé vybuchly  dva  jiné muniční sklady  v Čechách a  na   Slovensku.

Ten první v roce 2007 ve slovenských Novákách, ten  druhý v Bílině na Mostecku před loni.  A položil zásadní  otázku  – taky díky  sabotáži GRU?  Neboje  to tak, že  k podobným haváriím dochází a  to dokonce i u nás, díky  šlendriánu, lidskému selhání, nešťastnou náhodou nebo . souhře  okolností!  Že  na něco takového nejsou  nutně  třeba  cizí  agenti!

Má pravdu. Bez debat.  Takže  mi to nedalo a  já  oba výbuchy zběžně nastudoval. Začnu  těmi Nováky. Wikipedie o nich  píše, krom jiného, toto:

Základné informácie

V delaboračnom sklade Vojenského opravárenského podniku (ktorý patrí ministerstvu obrany) [3] explodovali výbušniny určené na likvidáciu. Explózie nastali okolo 16:26 miestneho času.[4] Hala, v ktorej sa nachádzali, mala veľkosť 100×100 m. Dva výbuchy doslova zrovnali celý podnik so zemou, pričom vytvorili kráter široký približne 20 metrov a mŕtvi museli byť spod neho vyslobodzovaní. Poškodené boli aj vedľajšie objekty. V okolí vznikol silný požiar. V podniku pracovali civilisti, na ktorých dohliadal špecialista, a na poobedňajšej zmene bolo v čase explózie 25 zamestnancov (podľa koordinátora záchranných prác Štefana Svitka nebola šanca, aby niekto v budove prežil – v čase explózie však všetci nemuseli byť priamo v nej, resp. mohli podľa hovorcu ministerstva obrany Vladimíra Gemelu utiecť po prvých miernejších výbuchoch cez okolitý les. Dve najsilnejšie explózie dosahovali silu zemetrasenia s momentovým magnitúdom 2,1.[4]

Explózia bola taká silná, že porozbíjala okná budov v Prievidzi vo vzdialenosti 12 km od miesta výbuchu. Nováky a okolité obce ostali bez elektrickej energie.

Príčiny výbuchu

Podľa TASR sa v podniku likvidoval zastaraný sovietsky raketový systém SS-23, ktorý Slovensko vyradilo z výzbroje pred vstupom do NATO. Údajne sa tam nachádzalo okolo 3 000 delostreleckých granátov. Na jednotlivé časti boli zneškodňované v bunkroch, ktoré majú 0,76 m hrubé steny, pričom priamo v bunkroch pracovali výlučne prístroje.

Príčinou explózie môže byť podľa experta porušenie bezpečnostných predpisov, či ľudský faktor, napr. neodborné narábanie so zapaľovačom, jeho pád alebo iniciácia rozbušky.[7]

Vzpomínáte si, co jsem psal o firmě v níž fungoval mladý Kiska?  Že   ta kdyby  ji výbuchy zasáhly by  způsobila neštěstí úplně  jiného rozsahu?  Provozovala  totiž  zcela  shodnou činnost jako ta  fabrika v Novákách. Delaborovala   vojenské rakety!!!  Jen v poněkud větším rozměru. Konstatování ze včerejška, že  exploze ve Vrběticích představovaly  štěstí v neštěstí je více než na místě!

Důležitý údaj je  vlastní příčina, znovu  cituji:

Príčinou explózie môže byť podľa experta porušenie bezpečnostných predpisov, či ľudský faktor, napr. neodborné narábanie so zapaľovačom, jeho pád alebo iniciácia rozbušky.[7]

Ž8dný  špatně vyřezaný  GRU Rambo!  Lidské nedbalost!!!!

A nyní k výbuchu POLICEJNÍHO PYROTECHNICKÉHO SKLADU v Bílině  v roce  2020

oněm se lze dočíst třeba  tohle:

Kamera zachytila jeden z výbuchů muničního skladu v Bílině

Co že tam říká Hamáček o průběhu a příčině  bílínského výbuchu? Tohle:

Aktuálně hasiči požár dohašují a místo ochlazují. Příčiny požáru policisté budou teprve zjišťovat. Ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD) v Rádiu Impuls řekl, že požár a následný výbuch se týkal muniční kobky o rozměrech 3×3 metry, od výbuchu se vznítilo dřevo, které bylo kolem. Výbuch byl rozsahem mnohem menší než událost ve Vrběticích v roce 2014.

Ve skladu byly podle ministra výbušniny ze zneškodňovaných nábojů. V kobce, kde hořelo, bylo asi 150 kilogramů výbušniny. Trosky doletěly do vzdálenosti zhruba 300 metrů. Událost policie vyšetřuje jako zahoření munice. „Teoreticky mohlo jít o samovznícení, ale jsme na začátku. V této fázi se nedá vyloučit nic,“ řekl Hamáček. Sklady munice v ČR jsou podle něj dobře zabezpečené.

Takže  s jistotou víme,že  sklad  v Bílině  nešlo narušit  vnější diverzí. Protože  sloužil příslušníkům policejní pyrotecnické jednotky, tedy  superodborníkům, lze v podstatě  vyloučit i lidskou nešikovnost, protože   není známa  žádná oběť. Takže co naznačuje  Hamáček     jako nejpravděpodobnější?  Cituji  „Teoreticky mohlo jít o samovznícení,

Jak to, že  v policejním skladu  samovznícení a ve Vrběticích,kde  nepochybně  tamní personál se odborně  nedal s policejními pyrotechniky  srovnávat a  stejně jako v Teplicích  explozím PŘEDCH8ZEL POŽÁR, se  natuty  jedná o sabotáž?!

A konečnou pikošku představuje  fakt, že policie ten bílinský  sklad provozovala  v bytové zástavbě,navíc  BEZ VĚDOMÍ  tamní samosprávy!!!!  Ta se o něm dozvěděla až když to bouchalo!!!

Takhle fungují naši mocní a nejmocnější!

Ale my jsme doslova  na  pokraji válečného konfliktu s Ruskem.  Ti nejsprávnější z jedině  správných, žádají  vykázání  všech  členů ruského velvyslanectví až na  dva. Zřejmě  jim ideálně  vyhovuje  a  uspokojí pouze  vypovězen íhorké války.

Dokonce i Babiš už  pochopil, že je potřeba  uklidnit  obyvatelstvo- viz

Nechceme žádnou válku, vzkazuje občanům Babiš. Klidní obavy z konfliktu s Ruskem

Ano, lidé se začínají bát  války. Nedivím se jim. Politikáři sic,  kromě  pár  pruských a ruských generálů, dle dostupných dokumentů, nikdo nechtěl! Jenže  události už  se vymkly  kontrole, řítily se   samospádem a  válka, dokonce světová,  vypukla. A  v jejím důsledku pak ještě  jedna!!!

Naším fňukáním o podporu NATO a  EU nezakládáme takhle náhodou  stejnou situaci?  Není  naše PRAVDĚPODOBNÁ  HYPOTÉZA  takhle náhodou rovna  rakousko uherské HYPOTÉZE     o srbské státní vině na  činu Gavrilo Principa?

Ostatně je nutné splnit  slib  daný včera, u  článku Andora  Šándora, že z něj přetisknu perex a konec. Perex už znáte. Nyní ten závěr:

Redaktor Aktuálně.cz Bartoníček zveřejnil na Twitteru svůj postřeh v tom smyslu, že lidé mimo Prahu jsou sice naštvaní kvůli bombám na Rusy, ale hlavně chtějí, aby se situace uklidnila a nebyl z toho nějaký další a větší průšvih. Dá se předpokládat, že je toto většinový názor mlčící většiny? Mediální obraz totiž vypadá jinak a opozice se tohoto tématu chytila a stupňuje požadavky okolo odvetných opatření proti Rusům. „Nevím, jaký je většinový názor veřejnosti. Na to je potřeba znát nějaký seriózní průzkum veřejného mínění. K tomu samotnému faktu problém je, že je tu velký tlak to celé vyeskalovat. Což si myslím, že není dobře. Relevantní politické strany by se neměly předhánět ve výkřicích Honzo, vyhoď toho a ještě támhle toho. Měly by si sednout a říci si, že je v sázce budoucnost česko-ruských vztahů,“ konstatoval.

„Nemůžeme samozřejmě tolerovat, co se dělo. Nemáme být na kolenou a plazit se či prosit. Na druhou stranu si musíme uvědomit, že jednáme s velkou zemí. Ta se chová tak, jak se chová standardně. To o ní víme. Měli bychom uvažovat o tom, že bychom tyto vztahy mohly mít někdy zase lepší než to vyhrotit do situace, kdy spolu nikdo s nikým nebude mluvit. Což považuji za velké neštěstí. Doporučoval bych obezřetnost. Zatím se nejeví, že by nám mezinárodní společenství vytvořilo větší podporu než verbální. To je sice hezké, ale v zásadě nám to k ničemu není,“ uvědomuje si. „Těžko čekat nějaká razantní diplomatická či jiná gesta od Německa, když chce ruský Sputnik, to samé od Itálie či Rakouska a podobně. Abychom v tom de facto nezůstali úplně sami. Je jasné, že je potřeba udělat nějaká opatření, ale nehnat to na krev, na dřeň,“ zakončil generál Andor Šándor.

Podepisuji  každé písmeno!  Vidím to úplně  stejně! Ne tak  opozice!  TA je nesmiřitelná. Když se Babiš pokusil ubrat plyn  a původně  odmítl prohlásit  HYPOTÉZU  za  akt  státního terorismu nýbrž  konstatoval, že  šlo o útok na zboží, opoziční politikáři  a jejich písmáci a intervjůci, ho okamžitě  za to vymrskali mimo  slušnou společnost. Až povolil a převzal jejich slovník. Takže znovu vyděsil ty občany ,jež před tím uklidňoval!!!

V mezičase  už  se naše  pravděpodobná HYPOTĚZA přesunula  na půdu  Evropského parlamentu, kde  už se vaří tahle  kaše  v daleko větším kotli

Země EU musí společně odpovědět na Vrbětice, uvedli šéfové politických skupin v Evropském parlamentu

Zkrátka  polízanice  stále graduje, nyní už na  velké mezinárodní úrovni. Už to není ani mezi ČR a Ruskem,nýbrž na  úrovni EU-Rusko. Na základě  HYPOTÉZY! Opírající se  o téměř  nic nebo něco, co prý  nesmí spatřit  občané!!!!

Rudá, pardon Modrá Xena  českého parlamentu – Černochová ty důkazy přiblížila  takto:

Zmínila pouze to, jaký typ důkazů české bezpečnostní složky mají: „Mají některé fotky, které potvrzují, že tito dva lidé na krycí doklady navštívili Česko a pohybovali se tam, kde došlo k teroristickému aktu,“ uvedla důkazy, které zveřejnila již i některá česká média. „Tyto i řadu dalších fotek jsme viděli na výboru na obranu i na výboru zahraničním,“ potvrdila Černochová

Má ty svatá prostoto! Tak fotografie?  A jako tajné???? Dokládající pobyt  Čepigy  a  Miškina  někde u Vrbětic? Tohle  přece  doslova  křičí po předložení veřejnosti!!!!

Ovšem ono to s těmi  důkazy  asi nebude zas  až tak horké.  Což  otevřeně připouští jeden  z pátračů a  autorů Respektu – Jaroslav Spurný. Ten v  úterních Událostech, komentářích na ČT 24 /od  času 17:53MIN/ prohlásil:

„Myslím si, že nejdůležitější informace je přílet šéfa té jednotky 29155 generálmajora Averjana do Vídně a pak velmi pravděpodobná cesta, ta není stoprocentně potvrzená, do Ostravy, kde se možná sešel se dvě zmíněnými lidmi,“ líčil. Tato informace podle Spurného ukazuje, že když se té akce účastnil někdo tak důležitý, je hodně pravděpodobné, že pro ruskou stranu byla opravdu důležitá.

Pokud jde o ruské motivace, proč se do takové akce pouštělo, tak tam se Spurný nechtěl příliš pouštět do spekulací. „To bychom museli tady dlouho rozebírat způsob práce tajných služeb a speciálně této jednotky, která je utajená i v rámci GRU a má speciální úkoly,“ couval.Zajímavé  že. Zejména  v souvislosti s tím, co vám za  chvilku předložím!

Takže  už ne jedna  hypotéza, ale rovnou dvě dokazují  vinu Rusů na vrbětických událostech? Po hypotetickém  pohybu Čepigy a  Miškina  u Vrbětic  nyní i hypotetický cesta  nějakého generála  Averjana   do Ostravy  za oběma  sabotéry? S poznámkou  … není to stoprocentně prokázáno!!!

Ovšem korunu  absurdnosti všemu nasadil pro mne  zcela  nečekaně  Zaorálek, který ve  sněmovně  v projevu na mimořádné schůzi k Vrběticím pronesl následující  grandiozní , bez omluvy-  KRÁVOVINU, cituji:

Já bych rád řekl Vojtěchu Filipovi, že když holandský ministr tehdy přestoupil před holandský parlament v této kauze /sestřel MH 17 -pozn.vlk/, tak také neměl v ruce důkazy, průkazné důkazy toho, co se vlastně tehdy nad Ukrajinou stalo, a přesto holandský parlament k tomu zaujal naprosto jednoznačné stanovisko. A rád bych tady něco řekl o strategii, kterou tehdy Holanďané k celé té věci měli a která měla podle mě výsledek. Ten výsledek možná nebylo to, že by stanuli před soudem ti, kteří to způsobili, ale tím výsledkem tehdy, který začal právě tím sjednoceným postojem holandského parlamentu, byl úspěch Holandska v tom, že se jim dostalo jednak morálního zadostiučinění a jasného mezinárodního odsouzení toho, co se stalo. To znamená, ta strategie vedla k výsledku, i když nebyl žádný soud, ale měla výsledek

Takže já upozorňuji, to, že dneska potřebujeme jednotné stanovisko Sněmovny, jednotné stanovisko vlády a ústavních činitelů, to prostě můžeme požadovat i ve chvíli, kdy není dokončeno vyšetřování a nevíme, kdo všechno ještě se na tom podílel, a nemůžeme Sněmovně předložit důkazy, filmové záznamy apod. Já vám říkám sám za sebe osobně s tím, co jsem měl možnost vidět a seznámit se, nemám žádné pochyby o tom, že u nás v těch dnech operovala speciální ruská jednotka, ve které bylo ještě více lidí než jenom ti dva, rozestavení také ve Vídni a jinde, to znamená, byla to středoevropská operace. Je evidentní, že se tu něco velice zásadního muselo odehrát. Shodou okolností to byla stejná skupina, která v roce 2016 – omlouvám se, pokud to všichni znáte – se pokusila o vojenský násilný puč v Černé Hoře a o zabití tehdejšího premiéra Djukanoviče. Byla to stejná parta doplněná ještě jinými. Ten puč byl zaplať pánbůh neúspěšný a tam to byl skutečně státní převrat se všemi znaky útoku na ústavní systém země, protože Černá Hora má tuším jenom 600 tisíc obyvatel. Tady máme možná štěstí, řečeno cynicky.

Búúúúúúúúúúúúú Lubomíre, búúúúúúúúúúúúú! Konečně  chápu jakou řečí hovoříš!

Zkrátka  Zaorálek už  ani  žádné  pseudodůkazy, vlastně hypotézy -nepotřebuje!!!!

Ten překonal už  i Černochovou, Pekarovou Adamovou, Kupku s Fialou, atd.atd.   Zřejmě právě prodělal akutní lobotomii. Jinak to není možné. Takto ho od nynějška  hodlám brát.

Nedělám Rusům advokáta. Ani náhodou. Ruskou stopu beru  vážně z oněch dvou důvodů, které jsou popsány  v úvodu včerejšího prvního dílu. Ale to neznamená, že  naprosto rezignuji  na svůj  vlastní rozum.  A přestanu se ptát,když mi něco nesedí. Zejména  když  ti nahoře se doslova zmagořili a  umanuli na  eskalaci konfrontace  s Ruskem. Bez důkazů!  V téhle  kauze nesedí  skoro nic. Navíc  to málo zcela  nezpochybnitelných  faktů, jež  jsou k dispozici  bylo a je zatajováno a když  už to nelze , tak   k nim vůbec není a nikým přihlíženo!!!  Viz  prvotní požár  skladovací  haly a pak její exploze  v důsledku požáru u prvního incidentu dne  16.10.2014!!!!

Za to jako nesporné  jsou  nám předkládány informace  uvozené slovy- možná  a -pravděpodobně!

Nyní už, jsem vaši trpělivost- viz včerejší slib něčeho extra, napnul jistě až na samou mez trpělivosti.    Je  čas slib  splnit  a pustit cosi nevšedního.

Nejdříve však dovolte, abych tím to poděkoval čtenáři Kosy,který mne na zdroj následující zásadní informace upozornil.! Bez něj bych ho neměl! Takže k věci samotné:

Zeptám se – tentokráte  vás, nikoliv  BIS, PČR, Babiše,Hamáčka, opozice Respektu, Seznamu atd. atd, opravdu jen vás- nenapadlo nikoho jestli ti Rusové zde takhle  NAHODOU,ale opravdu jen čirou náhodou- nepobývali v  říjnu 2014 kvůli něčemu fakt zcela jinému, než  jsou nějaké Vrbětice? Něčemu, co pro ně  zcela nepochybně  představovalo naprostou  prioritu všech priorit?   Tedy  když  bezmezně  věříme  spojencům a  to my přece bezvýhradně    a vždycky, že?

Není tím něčím takhle náhodou  toto?

Skripal v Česku pomáhal odhalovat ruské agenty, jeho traviči ho tu sledovali, zjistil Janek Kroupa

dám sreenshot záhlaví tohoto článku z webu ČRoPlus

To koukáte!!! Já také!

Takže  Janek Kroupa už 10.října 2018 oznamoval, že  v ČR se pohybovali na podzim 2014  ti dva  ze  Salisbury!!! Vědět to musel už nějaký ten den předem, řekl bych.

A proč  že  tu pobývali? Nejlépe  to řekne on  sám:

Bývalý dvojitý agent Sergej Skripal byl podle zjištění Radiožurnálu v říjnu 2014 v České republice. V té samé době tu byli i dva údajní ruští rozvědčíci, kteří mají podle Britů jeho otravu jedem novičok na svědomí.

 „Když se ukázalo, že tu byli oba dva najednou, tak jsme hledali, co tu vlastně mohli dělat. A zjistili jsme, že sem Skripal krátce po nich přijel taky,“ přibližuje.

Skripal zde prý jako spolupracovník britských tajných služeb pomáhal českým rozvědčíkům odhalovat ruské agenty a zpravodajské sítě, protože znal místa, kde se potkávali, způsoby jejich komunikace a některé možná mohl i přímo identifikovat.

„Zajímavé je, že vyhošťování ruských zpravodajců z Česka docela dobře odpovídá Skripalovým návštěvám. Týdeník Respekt napsal, že tu byl poprvé v roce 2012 a následovalo vyhošťování. A totéž v roce 2014,“ dodává Kroupa.

Ruská vojenská zpravodajská služba GRU se prý Skripalem zabývala velmi podrobně a dlouho. A navzdory tomu, že Skripal spolupracoval se západními tajnými službami, tak Rusové věděli, že přicestuje do Česka.

Agenti vystupující pod jmény Alexandr Petrov (pravým jménem Alexandr Miškin) a Ruslan Boširov (Anatolij Čepiga) tu celkem strávili nejméně týden.

„Oni mají zjevnou lásku k památkám, protože na Facebooku jednoho z nich je fotka Staroměstského orloje. Takže si mohli prohlížet orloj,“ glosuje Kroupa v narážce na jejich obhajobu, že do anglického Salisbury nejeli otrávit Skripala, ale prohlédnout si tamní katedrálu.

Nezbývá než  si to shrnout:

Policie  rozvědka naznačují, že  oni jaksi dostali tip  na Čepigu a Miškina  v roce  2019.

Kroupa  je ovšem identifikoval o celý rok dříve.

Jistě tu informaci obdržel z bezpečnostních složek.  Jinak to nelze,jestliže  nedisponuje  jasnovidnými schopnostmi. Troufnu si spekulovat, že  nejspíše z….. BIS. Ano z BIS!!!

Stejný zdroj mu určitě  pustil informaci o přítomnosti Skripala  na podzim 2014 v tuzemsku! Tohle mohla vědět jen tajná služba. Rozhodně ne PČR!!!

Takže před námi stojí nepřekonatelný  rozpor -v  roce  2018 je veřejnosti tvrzeno, že oba  padouši zde  pobývali kvůli velezrádci Skripalovi, jenž udává   v tuzemsku působící  agenty  ruských tajných služeb!!!

Dnes je nám tvrzeno, že  stejní padouchové zde pobývali proto, aby  provedli sabotáže ve  Vrběticích!!!

Obojí najednou  to nejspíš  fungovat nemůže.

Zkrátka  jedna  a ta  samá událost je vytažena  vždycky, když se to z nějakého důvodu  hodí.  Dokonce těmi samými! Ani trochu se nestydí dělat, že už  to nepoužili dříve  v naprosto jiné kauze!!!

To všechno nesnesitelně  smrdí!

Pokud  zde  skutečně  ve  stejném čase jako ti dva ruští vrazi sabotéři se  vyskytoval  i Skripal,  pak si troufnu říci, že  pro GRU  reprezentoval neskonale  významnější cíl než nějaký  balík zbraní jakéhosi bulharského gaunera!!!  Tohle  by  vysvětlovalo také i onu neprokázanou cestu  generála  GRU  do  ČR i příjezd  údajných dalších členů komanda. Skripal totiž v devadesátých létech  vedl PERSONÁLNÍ oddělení GRU!!! Disponoval tedy přístupemke  složkám VŠECH , úplně  všech pracovníků GRÚ.  Bez ohledu na jejich zařazení. Tomu se nějaké lehké zbraně  a munice  svým významem ani na hony přiblížit nemohou! Ale klidně  si vyberte jinak,nic  vám nevnucuji.

Každopádně  se shodneme  na  tom, že  z nás  někdo dělá dokonalé voly. Jinak přítomnost těch dvou vysvětlujeme  v  roce  2018, jinak v roce 2021. Vždycky  tak, jak se hodí! Ovšem není jasné KOMU a jak se to hodilo nějak v roce  2018 a jinak dnes.

Čas na závěrečné otázky

– proč  se to nyní hodí jinak než minule?

-takže minule nám Janek Kroupa,potažmo duo Kundra- Spurný viz následující link,  se  Skripalem lhali?

-komu se to hodí?

-proč právě  teď?

Mimochodem – o Skripalově  denunciaci ruských špionů v  Praze  už v  roce 2012 psal -Respekt! Viz

Skripalova stopa v Česku

autoři Kundra  a  Spurný!!!

Ta Kroupova  reportáž z roku 2018  o Čepigovi a Miškinovi  sledujícím  na podzim 2014 Skripala  v ČR, podle mého soudu naprosto vyvrací současný  blud o vrbětické sabotáži!!!!.

Prostě to, co je nám od minulé soboty předkládáno k uvěření nelze spolknout!

Říkám to splnou odpovědností. A nejsem sám, už víte, že  stejně pochybuje  bývalý  šéf  Vojenské rozvědky  Andor Šándor, ale i další bývalá těžká  váha  českých tajných služeb – Rudolf Růžička, zástupce ředitele rozvědky ÚZSI  /naše zahraniční rozvědka/ v letech 1993–1998. Viz

Dění kolem Vrbětic je bizarní, říká bývalý zpravodajec

Ale čeští politikáři nás tlačí do války s Ruskem. Takový Bělobrádek tvrdí tohle:

„Je zcela evidentní, že se dva agenti ruských rozvědek pohybovali v areálu Ministerstva obrany. Nebylo náhodou, že během několika hodin potom došlo k útoku,“

Ale že by někdo předložil sebemenší důkaz?  Ani náhodou!!!  Prý by tím cosi propíchli….

Nezbývá, než se spolehnout na  zdravý rozum Joe Bidena,  Angely Merkelové  a Emanuela  Macrona. Jsem si celkem jistý, že  tihle  kvůli  Fialům,Kupkům,Pekarovým Adamovým, Langšádlovým, Jurečkům, Fischerům, Kolářům, Jakubům Jandům  a  dalším sebestředným fanatikům do války  nevystartují.

Takže  naší největší  nadějí je,  že  co nevidět přijde  nějaký pokyn ve  smyslu – zklidněte  hormon  kašpárci! Nepleťte  se do hry velkých kluků! Z adresy Tržiště 365/15, 118 00 Malá Strana, Praha.

Velmi si to přeji! To jsem to dopracoval!

Znovu  říkám – beru ruskou stopu vážně, protože  tu informaci jsem získal už před  dvěma  roky.  Nicméně konstatuji,  že  za ni nepovažuji  bláboly o Čepigovi a Miškinovi. v Otázkách kolem Vrbětic I.-III. jsem  zdůvodnil a doložil proč!

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.