Země neomezené blbosti!!!! DOPLNĚNO!!!tě jednou doplněno!!!!


Jsou země  prý neomezených možností. Kde  se každý  může  domoci svého snu a  ten se  stává  skutečností..   A pak existují  země, kde  to je všechno naopak!  Kde se vyplatí nemít sny, protože  zejména  ty  špatné, míním kategorii  děsivý sen zvaný  noční můra  se stává skutečností –  protože jde o zemi neomezené blbosti!

Takovou zemí  je, od  vypuknutí vrbětické aféry  Česká republika  a já osobně  se  stydím za to, že  jsem její občan.  Podruhé v  životě. Poprvé, když bohuželprezident Klaus  ukradl v  Chile, za  asistence televizních  kamer,  protokolární  pero, aby ukázal,  že  jsme  zemí  kleptomanů, zlodějů a tunelářů a  na  jakých základech  budoval a  vybudoval Českou republiku! Nikdy nezapomenu na  ponížení  s  jakým jsem tehdy  absolvoval  setkání se svými zahraničními šéfy a kolegy.  Klaus posléze  vše okořenil  ještě  svou  amnestií pro chycené privatizační gaunery a podvodníky.

Nicméně  dnes  zažívám absolutní a totální Déjà v!  

Seznam.cz , jak už  určitě  dávno víte, přišel s dalším  senzačním odhalením  v kauze  Vrbětice-

Svědectví: Hamáček chtěl v Moskvě vyměnit Vrbětice za milion Sputniků

kde se píše  zhruba  toto:

Cesta do Moskvy, kterou plánoval vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD), neměla být kamufláží před oznámením okolností vrbětického útoku, nýbrž snahou vyměnit mezinárodní skandál za dodávky vakcíny Sputnik a konání rusko-amerického politického summitu v Praze.

Své plány podle těchto zdrojů sdělil Hamáček, který tehdy fungoval také jako ministr zahraničí, účastníkům schůzky 15. dubna v kanceláři ministerstva vnitra. Těžištěm těchto plánů měla být nabídka dohody Rusku, v jejímž rámci měla být kauza vrbětického výbuchu v Česku odložena, Rusko výměnou za to mělo dodat milion dávek vakcíny Sputnik V a ruský prezident Vladimir Putin se měl v Praze sejít s americkým protějškem Joem Bidenem.

Schůzky se účastnili velvyslanec v Rusku Vítězslav Pivoňka, ředitel Úřadu pro zahraniční styky a informace Marek Šimandl, ředitel Vojenského zpravodajství Jan Beroun, policejní ředitel Jan Švejdar a později i nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman. Chyběl však zástupce Bezpečnostní informační služby (BIS).

Bubny-  virbl prosím!!!  Vlastně to je  málo, zoufale málo – nechť  salvou vystřelí všech asi 20 kanonů Armády České republiky!  A nechť s nimi znějí  všechny  puklé zvony,co jich v téhle nešťastné republice  je, aby   pomohly  vytroubit  do  celého světa, tak aby  i v Patagonii ,na  Čukotce, Arktidě  i Antarktidě pochopili, že  jsme  země  neomezené blbosti  a totálních  debilů.

Nikdo  trochu soudný nás  a  především naši mediální a politickou scénu jinak zhodnotit nemůže.

Buď  Hamáček opravdu spáchal to, z  čeho jej  Seznam.cz  obvinil a opozice  doslova  hystericky  rozmazavá   a  pak je  největším politický  debil, který se kdy  v politice  na  vysoké úrovni mezinárodního významu vyskytl a to nejen v  rámci  České republiky,  vyskytl. Přesněji  – v  celosvětovém srovnání. Co za  svůj  život, kdy  sledují  aktivně  domácí i zahraniční politiku! Což je, bratru, nějakých plus mínus  60 let!

Neb oje  to gigantický  komplot ,respektive  součást  gigantického vrbětického podvodu,  v kterém hrají hlavní roli  určitá  vybraná  media a opoziční politici. A vše  ze  zákulisí  režírují  asi  tajné služby?

Abych  to precizoval existují pouze  dvě možnosti

1-lže  Jan Hamáček

2-lže  Seznam.cz a  hysterická  opozice

Obojí  lze nazvat národní tragedií.

Už  dávno, v  českých popřevratových poměrech každý  trochu soudný  občan pochopil, že  politika, zejména  ta domácí  je  navýsost  špinavá  a sprostá záležitost, ale  že  až  takhle a  tak neskonale  odporná a smrdutá?  Tak  to je naprosté novum. Z tohohle  smradu a hnusu se  prostě musím vypsat…  Jiný prostředek, jak upustit  páru, mne nenapadá.

Právě začalo uzavřené  zasedání  Poslanecké sněmovny  k  Hamáčkovi. Čtu, že poslancům  odebrali  mobily a počítače, aby nepořizovali zvukové  záznamy….. Odebrali  jim také    chytré hodinky  typu Samsung 2, naprosto mrňavé  nezávislé   přehrávače   mp3, atd. atd.?  Ale  to je  vlastně jedno, v ČR  se  vždycky  všechno stejně vykecá.

Nehodlám čekat na nějaký  výstup  z  té polotajné šmíry, která se zove  uzavřené zasedání. Potřebuji, jak víte  upustit  páru. Nejlépe  tak, že  zkusím  zvážit,  zda je  Jan Hamáček natolik hloupý, aby  takhle  zcela mimořádně bolestivým způsobem spáchal politickou sebevraždu!  Svou osobní  a také  nevratně a nezvratně  České strany  sociálně  demokratické.

Takže  nejprve  jako vždycky  rekapitulace „zjištění“  Seznamu.cz

1- 15.4. zorganizoval  Jan Hamáček  tajnou schůzku  ve své kanceláři

2- účastnil se on sám plus velvyslanec v Rusku Vítězslav Pivoňka, ředitel Úřadu pro zahraniční styky a informace Marek Šimandl, ředitel Vojenského zpravodajství Jan Beroun, policejní ředitel Jan Švejdar a později i nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman. Chyběl však zástupce Bezpečnostní informační služby (BIS).

3- smyslem jednání  bylo posoudit  a připravit  už  před  tím avizovanou  Hamáčkovu cestu do Moskvy a  tam dosáhnout  handlu, kdy Česká republika  utají  „ruskou stopu“  ve Vrběticích a  to výměnou  za  1 000 000 dávek  vakciny  SputnikV  a k tomu nádavkem  uspořádá  vrcholný summit  Putin – Biden.

Znovu opakuji, pokud na  něco takového  Hamáček, byť jen na  sekundu, pomyslel je naprostý  debil!  A  to hned  z mnoha  a mnoha  důvodů! Zkusím vyjmenovat  ty hlavní:

  • Rusko na  podobný  handl NIKDY nemohlo přistoupit. Protože by  tím přiznalo svou  vinu.Vedle  toho by si  vůbec  nemohlo být  jisté, že nejde o provokaci, jak ho  veřejně před  celým světem zdiskreditovat.
  • dovézt milion dávek Sputniku v té protisputnikovské  hysterii, co se na  Slovensku a  následně  v tuzemsku, ohledně jeho zapojení do očkovacího procesu rozjela, kdy  šéfová  SÚKLu  evidentně  nehodlá jej ze  své pozice  ocertifikovat  a to za  žádnou cenu a  jasně  čeká na verdikt  EMA, byl jasně politicky kontraproduktivní, protože z kloubů vymklá opozice  a  s ní spojené  mediální vymývači hlav  by z toho, navíc před  volbami, uštrikovali  vlastizradu! A ten milion Sputniků by  skončil ve  skladu stejně jako za  řekou Moravou.  Nehledě k   maličkosti,  že  v  době  inkriminovaného jednání    už  bylo zjevné, že  očkování nabralo tempo, což je podpořeno tentokráte  už masivními dodávkami amerických  vakcin. Nasazení Sputniku reálně  už nebylo třeba   a politicky představovalo  těžký  vlastní  gól.
  • pokud obhlédneme  od  výše zmíněného,vynutit  si na Moskvě  souhlas s organizací summitu Putit -Biden, jakkoliv by to jistě před  volbami představovalo skvělou promotion, nic neřeší. Bez souhlasu  Američanů! Držel na  ně  Jan Hamáček nějakou páku, aby kývli?  Odpověď je nasnadě. Vsadil by jen na  nostalgii  po setkání  Obama – Medvěděv.  Ale  Američané by  se jistě ptali, proč  Moskva  souhlasí právě s Prahou! Vlastně  hůře! Echo24.cz  už  druhý den po vypuknutí  celé aféry  informovalo, že Američané varovali českou vládu, že pokud nezveřejní informace o akci ve Vrběticích, učiní tak sami!!!!  A  nyní nic  a summit  v Praze?! Tůdle nůdle!
  • mimořádně  zajímavé je,  že na  tu konspirativní  schůzku nebyl pozván plukovník Koudelka. Na  rozdíl od  ředitelů zbylých dvou  tajných služeb  a policejního prezidenta. Přitom právě  BIS   v  celé vrbětické kauze  hraje  zásadní  roli!!!! Ty dvě zybé snad  ani nepřicmrndávají!   Jak  si asi tak Hamáček představoval, že  Koudelka zareaguje, buď  v okamžiku, kdy  se  o cestě  dozví nebo když zjistí, co že  Hamáček  v Moskvě  vyhandloval – podle toho co nastane  dříve?! Že bude mlčet? Když  si internetoví  vrabci  cvrlikají na internetových střechách -viz  Echo24.cz nebo iDnes, že  BIS, respektive  bezpečnostní složky používaly k tlaku na politiky  /rozuměj  vládní a tedy především duo Babiš  -Hamáček/ řízené  úniky  informací  do médií, aby je  donutily konat podle jejich přání, resp. scénáře!!!!
  •  schůzka  s tímto obsahem je nesmyslná  už kvůli  tomu, co vypátral o časové posloupnosti  Petr Kolář  z iDnes, co už Kosa  2x  prezentovala. Ale přesto to znovu připomenu:

Bezpečnostní složky se evidentně „jistily“ navenek. Paralelně s řešením situace na nejvyšší státní úrovni totiž odněkud zcela prokazatelně unikaly informace do vybraných médií.

Někdy před úterkem 6. dubna se prý šéf BIS snažil na věc upozornit přímo premiéra. Příliš však nepochodil, protože neměl v ruce žádné důkazy a Andrej Babiš se proto věci zdráhal uvěřit. Onoho 6. dubna tak prý znovu přišlo upozornění, že jestli se něco nestane, půjdou ven fotky Čepigy s Miškinem spolu s oficiálním vyhlášením pátrání po nich. Což mohl být problém, protože by si mohl kdokoli pospojovat, po kom a proč vlastně NCOZ pátrá. Nehledě na to, že o věci nebyli informováni ani v civilní rozvědce, ani ve Vojenském zpravodajství.

Hned následujícího dne – ve středu 7. dubna – se tedy v sedm hodin ráno sešli členové výboru pro zpravodajskou činnost. Kromě premiéra a ministrů vnitra, obrany a zahraničí tam byli i policejní prezident, nejvyšší státní zástupce a šéfové jednotlivých služeb. Vzhledem k tomu, že jedinou možnou reakcí bylo vyhoštění členů ruské ambasády, byla nakonec výsledkem dohoda, že se ještě vyčká. Šéf BIS Koudelka však konstatoval, že nelze čekat dlouho, protože už o věci vědí někteří novináři. O pár dní později se na věc skutečně začali ptát z časopisu Respekt.

Do toho přišly další dotazy novinářů, navíc evidentně s dobrými informacemi, jakkoli byly tajné. Většině zainteresovaných začalo být jasné, že už skutečně nelze otálet.

On  si to snad  Hamáček za  tři neděle už nepamatuje, že  mu Koudelka  vyhrožoval novináři a  že  speciálně  ti z Respektu  byli  už 7.4.nabrífovaní  a  s evidentně dobrými informacemi????  Takže  by risknul  odhalení  vlastních piklů  skrze  indiskreci s níž mohl s pravděpodobností, hraničící s jistotou počítat?  Což se evidentně, jak vidět  i stalo. Samozřejmě  za předpokladu, že  je  totální debil  a Seznam.cz  snad  referoval pravdivě.

  • pozvanými členy  Hamáčkem ad  hoc  sestavené  spikleneckozrádcovskozáškodnické  buňky  se  stali  dva ze  ředitelů českých tajných  služeb, policejní prezident a  nejvyšší státní zástupce. Zkuste si sami sebe představit  na místě kohokoliv  z nich. Jak na  vás  Hamáček vytáhne takovouhle šílenost. a  čeká od vás, že ji odsouhlasíte!  A  tím si , v případě sebemenší indiskrece, doslova  zavraždíte  karieru na  všechny  časy!!!   To by Hamáčkovi nedošlo, že  od nich nelze čekat sebemenší podporu a  kladné stanovisko??? Že je navíc  členem končící  vlády  a předsedou strany  s minimální šancí dostat  se znovu do parlamentu, o vládě nehovoříc? Že  představuje  pro sezvané funkcionáře  tzv. klasickou chromou  kachnu, kdy  s ním nepůjdou  do sebemenšího rizika a  už ho, více méně, mají  za lepšího vrátného na ministerstvu? Který jim  není už nijak užitečný?  A  Hamáček ve své nebetyčné tuposti si neuvědomí, že  se jim vydal na milost a nemilost??!!
  • jediný  z aktérů tohoto vlastizrádného spiknutí se  rozhodl k věci osobně promluvit -nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman. Ten sice  přišel pozdě,ale pro  ČTK prohlásil:

Zeman sdělil, že se zúčastnil celkem tří schůzek na téma Vrbětic a že na schůzce ve čtvrtek 15. dubna nebyl od začátku. „Dorazil jsem až později, kolem půl desáté večer. V době, kdy jsem na schůzku dorazil, bylo jasné, že se žádná cesta do Ruska neuskuteční. Tuto věc jsem tedy považoval za vyřešenou,“ popsal.

„K obsahu schůzky mohu říct pouze to, že v době mojí přítomnosti se řešila koordinace dalšího postupu státu v této kauze, ať už z hlediska trestního řízení, bezpečnosti a mezinárodního dopadu,“ pokračoval nejvyšší státní zástupce.

„Rozhodně jsem během schůzky nenabyl dojmu, že by pan vicepremiér Hamáček byl ten, kdo by chtěl kauzu jakýmkoliv způsobem utlumit nebo ukončit,“ zdůraznil Zeman.

Divné, že?

  • mám věřit  tomu, že  Hamáček by  takovouhle  partyzánštinu spustil  zády  a bezvědomí Babiše? Který navíc  v případě  úspěchu – míním tím vyfantazírovaný  summit  USA – Rusko v Praze  určitě  se Zemanem  sebrali zásluhy i mediální pozornost a v případě neúspěchu a prozrazení  by   ho Hamáček dokonale potopil?

Tohle je první nástřel těch  nejdůležitějších argumentů  proč  mám tu senzaci  Seznamu.cz  za  totální hoax. A pěkně podlý a sprostý.

Existuje  vůbec něco, co  potvrzuje  její reálnost?

Jedině snad  zcela nevěrohodné manévrování  Hamáčka kolem toho proč  chystal a  následně odvolal  cestu  do Ruska. A  poněkud  ostražitý a nekooperativní Babišův postoj  v Hamáčkově  verzi, že  cesta  do Moskvy se stala  jen krycím manévrem, aby  se Rusko předčasně  nedozvědělo  o vrbětické aféře a  co že se na ně připravuje. Na nic  jiného si nevzpomínám….

Co  z téhle špinavé  a  cinknuté  podlosti pro Českou republiku vyplývá?

Že je zemí bláznů a lhářů!!!  Na  té nejnižší možné myslitelné  úrovni! Jestli Seznam.cz napsal pravdu,  což  držím za téměř vyloučené /a  zdaleka nejsem sám,viz  vystoupení  nezainteresovaných novinářů na  ČT 24 – např. Eichlera -Respublika  a Holce -Info.cz/ , pak ministr vnitra  je  vlastizrádný , hloupý a navýsost packalský  a dementní handlíř a český premier  Babiš v  podstatě  to samé!  Což ČR  zcela  diskvalifikuje  jak v  rodině  států EU, tak NATO a především před,no, spojencem  největším  – USA!!! Na hodně a hodně  dlouhou dobu!

Jestli Seznam.cz,bez ohledu  na  nějakou pravdu si  celou záležitost  vyfabuloval,  pak na  tom nejsme  ani trochu lépe. ČR  v  takovém případě zjevně  představuje  zcela  rozvalený stát, v  němž si  tu  bezpečnostní složky, tu  jakési sdělovací prostředky  hrají svoje nesmírně  nebezpečné a politické hry, za  nadšeného  potlesku a  s  aktivním zapojením opozice – viz  doslova  hysterickoprůjmovité  reakce  především Fialy  z ODS a Pekarové Adamové z Kalouseksirotků.

A ještě něco, Zemana /toho z Hradu/  dnes hysterčící politikáři a psáči  vláčeli bahnem a žádné jim nepřišlo ani dost hluboké,smrduté nebo hnusné a  šíleli,jak  vlastizrádně  oslabil pozici České republiky, jak jí  znevěrohodnil v očích  spojenců a celého světa, znemožnil vyšetření incidentu, nahrál Rusku a pod. A  co ti samí provedli rozpoutáním hamáčkovské verze  Vrbětic?!!!     Ti kteří sebeméně nepochybuji o Vrbětické bajce ani o té nejnovější Hamáčkovské. A ihned vždy vynášejí rozsudek!

Doufám, že  se  jim  někdy v budoucnu dostane  stejného zacházení!!!  Vzpomínáte  si ještě na to,  jak ODS  a TOP kvičely  když Šlechta a  spol. zasahovali na Úřadu vlády?  A  to  i přes  to, že  policie  a Stání zastupitelství disponovali tvrdými důkazy a není jejich vinou, že  česká justice  typu  Dr. Králová a pod. je  soustavně a záměrně bagatelizuje   a  odmítá?   Opravdu doufám, že  i  Fiala  s Pekarovou  Adamovou,  s  všemi poskoky  kolem sebe  si  tohle  časem zažijí na  vlastní kůži. Každému jeho vlastní  medicínu!

Zbývá  jediná, ovšem základní  otázka  – proč tohle všechno a kdo to všechno řídí??? Otázka nikoliv  za milion, jak se  říká,nýbrž nejméně za miliardu. A  to jsem mimořádně  skromný a prodávám těžce  pod  cenou!

Kdo za  celou vrbětickou  kauzou stojí opravdu netuším.  Pár  typů bych sice k dobru  dát mohl, ale  důkaz,  či alespoň jeho podstatnější částečka   mi schází.

Kde mám zcela  jasno je -motiv. Beru  tohle  další pokračování  Vrbětic  jako potvrzení své  úvahy  o tom, že  Vrbětice  jako takové nesouvisí s  geopolitikou!!! Proč  by  například  USA  odstřelili ministra vnitra  České republiky, když  ten by plnil zcela  vzorně jejich  zadání?  Proč  si  stornovanou  ruskou velezrádnou návštěvu  neponechat na Hamáčka  v rukávu pro strýčka  Příhodu, aby  se  stal  povolným  jak  vařená Panzaninudle, co nikdy  nelepí, v případě nějaké náhlé potřeby? Opět konstatuji, že  Vrbětice nejsou o geopolitice! V minulých dílech Vrbětic  je vysvětleno proč.

Takže  jednoznačně  hledejme  tuzemský  důvody. Pro mne  jím jsou nadcházející  volby. Jak je  vyhrát. Jde o sprostý a  podlý pokus,  jak zdiskreditovat  vládu!  Předčasné volby se konat nebudou, to je zřejmé. Nápad Pirátů, že  by to přeci šlo o prázdninách,  je  výrazem politické  hlouposti. V lepším případě naivity. S něčím takovým ostatní strany nikdy  souhlasit  nebudou. Takže  v  řádném termínu v  říjnu…

Zopakuji co už  jste  četli v tomto směru – Babiš  se někdy na  rozhraní  března  a října  ocitl na  samém dně  svých politických preferencí. Níže  již  nepůjde. A pokud  do léta  doočkuje populaci, rozvolní, léto proběhne v  klidu a pokoji a  se  školním rokem nepřijde další  covidová  vlna, část  ztracených  voličů se mu jistě  vrátí. Zbytek obstará mimořádné navýšení důchodů. Jestliže by  se dostal na  nějakých 30 a více procent,  spolu s tentokráte předpokládaným  mimořádným výsledkem fýry  Kanimůry a při hrozícím setrvání  agentů z  teplou vodou  s nápisem KSČM  by znamenalo, že obě koalice  prostě  nedosáhnou na  101.

Takže  zejména  ta slepená  z ÓDěS, Kalouseksirotků a  lidovců,  která dlouhodobě   a už pouze jen  s hvězdářským dalekohledem , se  snaží  neztratit z očí koncová světla  ANOšéfe  a  pirátskstarostenských.

Piráti, jako takoví,   co by  dlouhodobí  lídři opozice se  stali  terčem velmi nenávistných útoků. Jednak od  babišáků a  svědků Milošových, což je  celkem očekávané, ale  především  od  části těch jedině  správných. Politikářů i médií, kteří na nich nenechají niť  suchou.  Za pozornost  stojí  i opatrný  pirátský postoj  ohledně Vrbětic.

Když si tohle  všechno uvědomíte  a přidáte  si k tomu, kdo  ohledně Hamáčka  nejhysteričtěji řičí,  pak se vám jeden z  možných, nikoliv  dokazatelný, motivů  nabízí zcela  sám. Netuším, zdali v takovém případě  by se hledal autor  a iniciátor  téhle  špíny  na  straně  media  či politikářů nebo zda  by šlo o společný  projekt.

Fascinuje  mne, že  tihle  v honu po vládních funkcích  a v případě Fialy  doslova umanutosti ohledně křesla  premiera,   si vůbec  dokázali uvědomit, jakou škodu, minimálně  svou šílenou  reakcí  na  tu hrůzu od  Seznamu si  vlastně způsobili!

Znovu opakuji, cílem, z mého pohledu je poškodit  současné  vládní strany!  Babišovi sebrat  voliče, zejména  ty  nerozhodnuté.  ČSSD  dostat  ze  sněmovny úplně.

Minimálně  u Babiše plán selhal. Na toho nevyhrábl ani Seznam,resp. Janek Kroupa osobně  -NIC. Kromě toho, že prý podepsal Hamáčkovi letadlo…  Netuším, zdali předseda  vlády  podepisuje  ministrům letadla. Dost bych se divil, zejména  když  jde o  místopředsedu vlády  a šéfa koaliční strany.    Ale i kdyby  to tak fungovalo  – šlo by o ryze  formální akt. Který Babišovi nezavaří.

A ČSSD?  Ta dle mého odhadu, po tom jak proběhl její virtuální sjezd,  fungovala  jako  covidový  pacient na mimotělním oběhu. Takže její likvidace, která je nyní, po Vrběticích a především  po včerejšku zcela  jasná  a  tutovkou, se  jeví býti  zcela zbytečným aktem. Vůbec netuším,  jaký zisk si od  toho eventuálně opoziční politikáři asi tak představovali a  o motivech  Seznamu se mi  nechce ani spekulovat, protože  kromě  nezměrné idiocie  a hnusu mne nic jiného nenapadá.

Nicméně ČSSD do voleb zcela jistě půjde a nějaké hlasy  přeci jen dostane. Nejspíše propadnou.  Opozice  se o ně podělí s Babišem a Okamurou. Bídný  kšeft!  Ale zkusme  si představit, že  by  Jan Hamáček  přeci jen oranžovou  nějakým zázrakem protáhl znovu do parlamentu! To by  pro opozici, zejména  tu nesmiřitelnou, představovalo ránu do vazu! Pak by  Jan Hamáček nepochybně  uchopil roli Kingmakera!  Prostě  těch pár poslanců soc dem by  s největší pravděpodobností  svým příklonem na jednu  či druhou stranu rozhodlo o  tom, kdo od podzimu v ČR povládne!

Vzpomínáte  na  tvrdá slova  socdemáků na sjezdu a po sjezdu  – s  ANO  už nikdy! Tomu šlo snadno  rozumět. Být ODS a spol.  zapsal bych si tohle  za  uši. A vedl bych  ČSSD  jako potencionálního spojence pro stav nejvyšší nouze.

Jenže po  aktuálních nenávistných útocích? Umí si někdo představit  Jana  Hamáčka  jak po těch ranách pod pás  od  Pekarové Adamové, Fialy  a spol. s nimi uzavře nějaký povolební  pakt?  Říkáte, že popírám sám sebe? Že politika a  zejména  za česká  je neuvěřitelný  hnus, špína  a podlost?   Že  jsme  zemí neomezené blbosti?

Máte  pravdu. Omlouvám se!  Ale  Hamáček se nyní do sněmovny  nedostane.Hrál o každý hlas.  Nyní  jich nevratně hodně  ztratil.  Ať  je  Seznamová senzace  vylhaná nebo pravdivé. Bláto vždycky  stopy  zanechá. Tím pádem velmi pravděpodobně prohraje  i současná opozice!

Jsme země  neomezené  blbosti!

Dodatek hned po vydání:

Titulky mi zpravidla moc nejdou. Ale tentokráte  jsem trefil. Zejména  když  čtu  reakci  nejvyššího státního zástupce  Pavla Zemana

Zeman: Při jednání poslanců jsem se styděl

Nejvyšší zástupce Zeman pak kvůli průběhu úterního jednání uvedl, že neví, zda na pokračování této schůze příště dorazí. „Budu nad tím přemýšlet, protože dneska jsem se opravdu styděl za všechny, co na kauze pracovali,” vysvětlil.

Ne Vrbětice  a  geopolitika nejdou dohromady. Jen sprosté a zákeřné české politikaření. Pravicová lumpenpravice  je od  roku 2013 od koryt  a  dočkat  se nemůže a její  nájemní brkové  jakbysmet. Přidejte  si  k tomu Kubiceho zprávu  II,z produkce  ze řetězu utržených jakýchsi bezpečnostních složek,  pouštějících  řízeně informace a  máme nejdříve Vrbětice a následně Hamáčkovy  Vrbětice.

Jo Jane  Hamáčku, převratné události požírají, jak známo svoje  děti!  Na menu jsi po Rusku a Putinovi právě ty!  Opečou si tě  na velkém ohni. Abys  byl stravitelnější!  Byls  to ty,kdo s Babišem škrtnul sirkou. 

Dodatek ze  středečního rána:

Ráno moudřejší večera. Z celého toho hnusu jsem už trochu vystřízlivěl. A popravdě  mne zajímají jen dvě  otázky.

1-Hamáček obviněn Seznamem oprávněně  nebo ne?

2- v případě že nikoliv, pak jak je možné, že  si  Seznam dovolil rozehrát takovouhle obrovskou denunciační hru a kampaň proti členovi vlády. Navíc  v pozici ministra vnitra a místopředsedy  vlády?  Jaké budou  vyvozeny  důsledky?  Co kromě  naprosto šíleného poškození reputace toho plátku bude  z celé kauzy vyvozeno? Pokusí se  příslušné orgány  dohledat  autory  téhle  erupce politického hnusu? Bude někdo eventuálně zkoumat  ingerenci tzv. bezpečnostní komunity?  Nemáme  zde v Česku co do činění  a to, co se  celých Vrbětic a především  Hamáčkovy  kauzy  týče, co do činění   s malou českou verzí  iráckých zbraní hromadného ničení?  

Už se těším, až  zas někdo aternativu a  speciálně Kosu nebo Slobodný vysielač  obviní z šíření  fake news a hoaxů!  

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.