Otázky kolem Vrbětic XIII.


Dnešní Vrbětice  nebudou  tak úderné jako třeba  IV.,  VIII. nebo X. Ale rozhodně  ne bezzubé. Protože se kolem nich buď pořád  cosi děje nebo naopak – neděje. Obojí generuje  stále  nové a nové  otázky.  Které  zásadně podlamuji jedinou  posvěcenou verzi. Především proto, že  se   ti „informovaní“, co vědí, protože  jsou  na rozdíl od nás pomazáni na  taj dův mob, se  s námi obyčejnými nýmandy nehodlají  o své vědmo sebeméně podělit. Prý jim máme  věřit!

Tvrdí vláda, poslanci i senátoři….  Ačkoliv ,jak ukazuje  následný graf se  jedná o instituce , požívající mezi  občany  zdaleka  nejmenší  důvěru  mezi zkoumanými institucemi. Dodávám, že  graf je z loňského září. Tedy  ještě  dávno před  covidovou explozí o Vrběticích nemluvě!

VýstřižekVůbec nepochybuji, že  dnešní čísla  by reportovala  ještě  daleko nižší hodnoty. Pro vládu, poslance i senátory. Tedy  ty, jimž prý musíme bezmezně  věřit,  že  oni  znají o Vrběticích pravdu!  

Nechápu, proč  bych tak činil!  Tu zanedbatelnou  dávku důvěry mezi občanstvem mají  právě proto,  že  to se mnohokrát  a opakovaně přesvědčilo, že  se vládě, sněmovně  a senátu, na rozdíl například od starosty či obecního zastupitelstva  – věřit nedá! 

Ale k věci a  dnešním tématům.

Opět  se onehdá  kdosi, snad Fiala  chlubil, jací  že  jsou Češi pašáci a  jak to těm blbým Rusákům  natřeli, jak jim nyní s  vypovězením, více než 60ti diplomatů z  velvyslanectví v Praz,  hrdinné  a hrdé Česko zatrhlo špionské  rejdy!  Že tady jejich  ambasáda  se  těmi podvraťáky jen a jen hemžila. A teď  mají utrum.  OK.  Přijměme  tuto teorii na  malou chvilku.

Pak se musím zeptat – a kdyby k Vrběticím  nedošlo, tak  by nám tady  běhali  do nekonečna? Ačkoli hrdinný plukovník Koudelka dávno a  dávno věděl, že nejde o žádné diplomaty, nýbrž podlo podlé špiony.     Proč  je nikdo nevypověděl  dříve a  to ani za Klause, Topolánka nebo Nečase nikdo  nevypověděl, ačkoli  víme, že  tu špionili?!  To  bylo třeba   až Vrbětic?   Pro mne  zvláštní přístup k zajištění elementární bezpečnosti státu! To to čekalo  až na oligarchu  Babiše, zatímco  co  česká pravice je tu nechávala  beztrestně piklit?  Nezdá se vám, že  nás  chce  někdo vodit na  vařené nudli?

Ale  to  je jen taková drobnost. I když moc  rád  bych slyšel odpověď!

No nic pojďme  dále:

Čím dál více  vzbuzuje můj zájem firma IMEX. Přesněji vzbuzuje  zájem a žasnu nad  její  kromobyčejnou drzostí!V placené  verzi iDnes lze nalézt  tento článek. Volně  dostupná je  jenom  malá  část. Převezmu ji, protože  pro účely  tohoto textu plně  dostačuje:

Kde je tisíc raketometů? Firma Imex tvrdí, že se ztratily nebezpečné zbraně

 

Tisíc ručních protitankových raketometů RPG 7, osm set samopalů, pět set kulometů a na sto pistolí a tisíce dalších příslušenství jako bodáky na samopaly nebo desítky tisíc zásobníků do kulometů. To vše podle firmy Imex Group chybí po výbuších jejích dvou skladů ve Vrběticích na Zlínsku v roce 2014 a mohlo skončit mezi překupníky na černém trhu.

Firma, která měla muniční sklady v pronájmu, teď podala trestní oznámení s podezřením, že tyto zbraně rozkradli buď zloději, nebo někdo z policistů. Nevěří, že by je rozmetal výbuch a nic z nich nezbylo. Policie se domnívá, že za výbuchem skladů stáli dva agenti ruské tajné služby GRU, a dál vyšetřuje, zda jim někdo nepomohl se do areálu dostat. A krouží právě kolem majitele firmy Petra Bernatíka, kterého už v únoru na osmačtyřicet hodin zadržela. 

Takže  IMEXu  chybí po výbuších  tisícovka  PRG7?  Osm set  samopalů, pět set  kulometů, stovka pistolí? O zásobnících a bodácích  v desítkách tisíc nemluvě????  Po devastujících výbuších, kdy po skladech zbyla  jen díra v  zemi? A že prý je  rozkradli  zloději a policisté! Kdepak, aby  je rozmetal nějaký výbuch!!!  Ačkoli ve Vrbětiticích to vypadá nějak takhle:

17

Výstřižek

A  firma  žaluje  u soudu, že stát neochránil!!!! A že jako by IMEX  měl nafasovat  nepoškozené kvéry  v originál bednách, ve stavu špígl nýgl a ty  bodáky a  zásobníky  přirozeně  také. To  exploze nemohla  ani rozmetat, ani  zničit! 

A je  hrozně  uražen  tím, že  policie  si dovolila  vzít na  48 hodin do vazby  Bernatíka mladšího  a snad, dokud  ještě  neplatila  jediná přípustná verze  i možnost  cílených výbuchů na  zakrytí  právě podivných obchodů se  zbraněmi a municí. Mimo  legální sektor! 

Netuším  co byste  si vybrali vy,  kdy vás někdo postavil před  volbu – budeš  spíše  šetřit

1- sabotážní výbuch z produkce dvou  trapných nedouků  z GRU

nebo

2- výbuch na zakrytí  toho, co všechno ve  skladech schází, díky  kšeftařským machinacím,  eventuálně  v těžkém  konfliktu se  zákonem

Volbu nechám na  vás. Já osobně mám jasno.  Zejména  když slyším aktuálně Zemana. který připouští /aby ne!/, druhou variantu.

Umím si  představit, že  někdo ukradl samopal nebo dva. Třeba i pět. A pár pistolí. A  dokonce i kulomet  bych pochopil.  Při současné politické situaci a  progresivistické politice ,kam se člověk podívá, mi to přijde  nikoliv jako nerozumné preventivní opatření!

Nicméně  ukrást  1000, slovy  TISÍC  pancéřovek?  a k tomu několik desítek tisíc  BODÁKÚ  a ZÁSOBNÍKÚ?????  

Řekl bych, že  firma  IMEX a její  právní zástupce  si z  nás  dělají  blázny.  Z nás  i českého státu! Navíc  dnes  za až tsunamické podpory  jeho politické, bezpečnostní a mediální scény!  Netvrdili a opakovaně netvrdí IMEXové,  že  sklady  byly  dobře oploceny  a hlídány a  že průnik do nich  nemožný?  A nyní, že  jako  místní   a policajti, že  jim kradli ve  velkém zbraně. Zejména  desititisíce bodáků a  zásobníků???? Tyhle  dvě komodity  speciálně  mne  doslova fascinují. 

Advokát IMEX jaksi  navozuje, že ukradené zbraně  NĚKDO prodal teroristům a podobným.  To jako ty  bodáky  a magacíny????  Protože  těch  musel mít  doslova tuny!  To teda  musel být  deal!!!! Už vidím, jak někdo pašuje  konvoj plně  naložených  TIRáků bodel a  další podobný veze  plecháče!!!!! A  statečný plukovník Koudelka a jeho  agenti W4C, ani poslanec  Růžička    a  další a  další podobní ani neceknou, natož  aby  hnuli brvou.  Pat a MaT  z GRU ! A jo a   jo  a jo, vy trubky!   A IMEX  ať klidně  žaluje  stát! Místo toho, aby  si Šerloci a Kliftóni všeho druhu Bernatíky pořádně podali!!! Protože  ukrást celý transport  vojenských bodáků a  zásobníků  je prostě  drzá lež!

Zejména když znovu dám video, které jste již ve vrbětickém seriál  viděli! Je z tiskovky  zlínského krajského policejního ředitele Kadlečíka, kde  hovoří o zatčení  dvou malých grázlíků, kteří  ve vrbětických lesích  sbírali  roztroušené zraně a  snad i pronikli za  tím účelem do areálu!! Našli se  u nich  dvě  desítky  více  či méně poničených kvérů. Jsou nafilmované. A  IMEX  podává žalobu na  tisíce kusů!!! Prý je  jim nevrátily!!!! Opravdu -neuvěřitelná drzost! To video je krátké, neopomente  jej!

Na  druhé straně  ovšem  -Vrbtice  pur! Jsme konfrontováni stále a stále  se zjevnými  nesmysly, co by  právě zjevenou svatou pravdou.

Ale my musíme  věřit, že  GRU…. Věřit  těm, kterým velkovětšinově  nevěříme  ani bez  Vrbětic nic…..  Podivný protimluv!  A také  věřit  Kundrovi, Spurnému a Kroupovi, či podobným!  Proč?  Snad proto, že  by  se jim to líbilo?  Tak se podívejme, jak si  tihle  s  důvěrou stáli před  koronou dle rozsáhlého výzkumu  Masarykovy univerzity:

Výstřižek

Zde najdete  originální graf, kde  si ho můžete  snadno zvětšit!

Takový Seznam.cz,  takto mateřská redakce  Kroupy, z toho vyšel s 5% důvěrou a 32% skoro důvěry.Celkem37% , Tedy o něco málo víc  než  1/3….Opravdu  hrdý  výsledek.

O němž  si ovšem Kundrův a  Spurného Respekt může nechat jen  zdát – 3,8% důvěřuji, 22,3% skoro důvěřuji – takže  dohromady  1/4 důvěry!!!!

To  aby  jsme si zjednali  jasno! Já  fakt  čísla rád! S takovouhle, opakuji – předkoronavirovou „reputací“ se  dožadují  obecné důvěry?   

To takové  Hospodářské noviny, resp. iHned. cz dopadly lépe – ty  vyšly  se  40% důvěry. No sice hluboko pod polovinu, ale  jednooký mezi slepými, jak známo  – králem!

Takže  mne napadlo se na iHned  trochu pošťourat, jestli takhle náhodou  nenaleznu něco třeskutého k Vrběticům. Co mi snad dosud  unikalo. Opět se potvrdila  stará pravda – kdo hledá najde!

Tam vyšel opravdu „pozoruhodný“  text jakéhosi písmáka jménem  Martina Bibena pod názvem

Důkazy o výbuchu ve Vrběticích jsou v knize návštěv. O tom, kde je, ale panují dohady

Je placený, ale  dostal jsem se k němu  takže posloužím  několika  neotřelými  úvahami…Formou screenshotů:

Výstřižek

  Výstřižek

Takže  vážení, kdyby ruský Pat a Mat  chtěli do vrbětického muničáku, tak by  se prostě zapsali do knihy  návštěv a bylo!!!! Pak už by jim nic nebránilo provést  svoje  ďábelské dílo a bdělý  a ostražitý statečný plukovník Koudelka    je  dnes podle  té návštěvní knihy  odhalil!!!!

Jenže ouha,  ona si ji opakovaně  odnesla  policie a ta kniha, která  by  celou GRU položila  na lopatky  se – ZTRATILA!!!!  Že by přijeli ještě  jednou a policii ji ukradli?

Nebo to snad mohlo být i jinak?

Výstřižek   Dobrý ne????  Nebo lépe -někdo si z nás zase  dělá dobrý den!  Takže  vrazi-sabotéři se museli zapsat do knihy  návštěv. Ale  vlastně  – nemuseli!  Nájemce objektu je mohl v klidu provést. Stačilo mu kývnout!!!!

Tohle by nevymysleli ani v Kocourkově! Nebo  ve  Středoafrické republice!

A kocourkovská reality  show  v Hospodářkách zdárně pokračuje:

Výstřižek Uznejte, že  tohle  už  je  opravdové komično – ono vlastně nezáleží na nějaké knize, oni mohli projít  dírou v plotě!  Ale  sklady  byly  střežené! To zase  jo! Plot , pancéřové dveře, infrazávory, pohybová  čidla!   A přesto to překonali!  Aby  se jinak po Česku pohybovali jako naprostí dementi. V Ostravě  se ubytují na jeden pas  a na  hotelovou střelnici  jdou a vykáží  se jiným….

Ale Kniha návštěv  by je odhalila!  Jak stojí v titulku!!!

To prostě nemá chybu!!!!

Seriozní  žurnalistika!!!

Ale to nejlepší jsem  si nechal,jako vždycky -nakonec.

Nejdříve  začnu jednoznačným a sebevědomím prohlášení k Vrběticím. Nikoliv  mým, protože  já bych  toho nebyl schopen a proto se jen ptám a ptám,  nýbrž  jedním z těch nejpomazanějších  –Pavlem Bělobrádkem:

Předseda sněmovní komise pro kontrolu BIS Pavel Bělobrádek z KDU-ČSL k tomu jednoznačně říká, že podle materiálů dodaných kontrarozvědkou se ruští agenti v areálu vrbětického muničního skladu pohybovali. A to nedlouho před výbuchem.

Z dokladů vyplývá, že v době, která předcházela výbuchu, v areálu byli,“ potvrdil Bělobrádek v rozhovoru pro Seznam Zprávy.

V jednoduché  češtině  – Bělobrádek říká, že  viděl doklady představené oficiálně BIS a  samozřejmě  přísně  tajné, tak tajné, že je nelze  zveřejnit , které jednoznačně  dokazují,  že  Pat a  Mat  z GRU  do skladů jednoznačně pronikli. To minimálně  tvrdil Seznamu,.cz 2.5.2021.

A co že  řekl Bibenovi o čtrnáct dnů později? Tohle:

Výstřižek

Takže  2.5.  – z dokladů vyplývá, že tam byli! Punktum!

Za dva  týdny -CHTĚLI se  tam dostat!  Je PRAVDĚPODOBNÉ že tam byli…..  NEPŘÍMÝCH důkazů je mnoho……

Pan poslanec, co  vím, je zvěrolékař.Nemám nic proti téhle profesi. Ovšem jen do okamžiku, než  si občana a  voliče  vlka  začne plést  se  svými  běžnými pacienty!

Slova  „z dokladů vyplývá….. že v  areálu  BYLI“  mají úplně  jiný význam než „chtěli se tam dostat…je pravděpodobné, že tam byli,nepřímých  důkazů je mnoho“.

A  takovýmhle má člověk věřit  a  věřit obecně a  u  průšvihu jako jsou Vrbětice  – zejména! A  pak ještě novinářům. Kundrovi, Spurnému, Kroupovi, Bibenovi….

Soudím, že je nejvyšší  čas  zodpovídat otázky. Jen  Kosa už jich položila  mnoho a mnoho. Odpověď  žádná.

—————————————————————————————————-

Tady  v neděli večer končil tenhle  vrbětický díl. Aniž bych tušil, co přinese pondělní  ráno.  Z polospánku mne  probraly  zprávy  na  ČRoPlus, oznamující  velkou senzaci, že prý ve vrbětické kauze   se  ČRo a znovu, jak jinak – Respekt, dopídili dalších důkazů. Vyletěl jsem z peří  jak čert  elektriky, samozřejmě bez  klobouku, bos, abych si  za  chvíli  natloukl nos  o monitor  počítače a následně  si způsobil velkou  mozkovou  bouli, co byla veliká, jako celá Afrika, po přelousknutí dalšího Respektního odhalení:

Výbuch ve Vrběticích: Majitel Imexu byl 40 minut u hotelu, v němž byli ubytovaní agenti GRU

 

Pomińme, že jde opět  o řízenu indiskreci  tzv. bezpečnostních služeb směrem  k předem vybraným  nájemným psáčům. Že je cosi takového,  v tomhle  měřítku a  v době těsně před  volbami opakovaně a  stále  pořád možné, pokládám sice  za  vůbec nejděsivější  skutečnost v  celé vrbětické aféře, ale  je  to prostě  fakt,  naše  současná  realita. Takže ji lze  pro tento okamžik odfiltrovat. Co dostaneme informačně nového?

Den před výbuchem muničního skladu ve Vrběticích se šéf firmy Imex Group Petr Bernatík ml. pohyboval podle údajů z jeho mobilního telefonu v blízkosti ostravského hotelu Corrado. Právě v něm byla v té době ubytovaná i dvojice ruských agentů GRU Anatolij Čepiga a Alexandr Miškin, která je podezřelá z exploze. Při ní v říjnu 2014 vybuchl sklad, který měla firma Imex ve vrbětickém areálu pronajatý. Vyplývá to z informací pěti důvěryhodných zdrojů obeznámených s vyšetřováním.

„Strávil tam zhruba 40 minut,“ popsaly Respektu a Radiožurnálu zdroje obeznámené s vyšetřováním. Jestli byl v tu dobu přímo v hotelu, nelze s jistotou tvrdit, nicméně mohl být od něj vzdálený maximálně do sta metrů.

Mobilní operátoři mají ze zákona povinnost uchovávat data z mobilních telefonů pro potřeby policie pouze šest měsíců. V případě vrbětické kauzy je ale měli vyšetřovatelé k dispozici i zpětně. Podle informací Respektu a Radiožurnálu od zdrojů blízkých vyšetřování totiž kriminalisté nechali krátce po výbuších pro jistotu všechna data z inkriminované doby plošně zálohovat. I díky tomu tak mohli později Bernatíkovu cestu z 15. října 2014 přesně zrekonstruovat.

Mobil signalizující, že se jeho majitel den před výbuchem nacházel v okolí hotelu, kde zrovna v tu dobu byli ubytovaní zpravodajci GRU, není jedinou podezřelou okolností toho dne. Bernatík od hotelu Corrado vyrazil bez zastávky rovnou do Vrbětic, kam přijel podle svědků zhruba ve tři čtvrtě na dvanáct. Zastavil se na vrátnici a nahlásil, že jede sám. Což bylo podle tamních pracovníků krajně neobvyklé. Předtím jezdil na kontrolu zboží – což měl být i důvod jeho návštěvy 15. října – ojediněle, a když už se tak stalo, vždy ho doprovázel někdo další, nejčastěji zbrojíř firmy Luděk Petřík.

Ve skladech se Bernatík mladší zdržel asi tři hodiny. Nikdo ze zaměstnanců ani brigádníků tam nebyl, ač firma zrovna v daném týdnu připravovala k expedici velkou zásilku. Brigádníci, kteří v areálu pracovali, totiž dostali právě na 15. října 2014 nečekaně volno.

V těchto pár  odstavcích jsou  tzv. nová  odhalení,  respektive  jde  s největší  pravděpodobností  o onu řadu NEPŘÍMÝCH DÚKAZÚ, potvrzujících, ruští vrazi- sabotéři  vnikli do Vrbětic a provedli onen teroristický  čin!  Nebo minimálně část  té řady!

Ať tak nebo tak, myslící veřejnost  získává  určitou představu  s jakými  kartami  hrají  asi tak ony  pověstné  bezpečnostní složky , čím disponují  a co považují  poslanci typu Růžička, Bělobrádek, Černochová a spol.  za  tutovku, prokazující  ruský teroristický  čin.  A přirozeně  nájemní brkové typu  Kundra, Spurný, Kroupa a  všichni ostatní.

Nikomu nepřeji nic  zlého. Ani trochu.  Nicméně přiznám se, že  by mne  držel pocit  zadostiučinění, kdyby  se někdo z jmenovaných  a  jejich souvěrců někdy stal předmětem zájmu  příslovečných  orgánů, činných v  trestním řízení a  ty  disponovaly  stejnou či podobnou sadou  „důkazů“  a  dotyčné na nich zkoušeli podusit!    Soudím, že  by  velmi rychle  volali svým právním zástupcům, aby  je  z  té absurdity  vysekali. Těm by to sotva  dalo nějakou  významnější námahu. Takhle  vypadají ty  vrbětické důkazy,minimálně ty  dosud  známé!  Kvůli tomu jsme  rozpoutali  zcela  bezprecedentní  diplomatický konflikt! 

Schvaluji  vyšetřovacím orgánům,  že  si  hned  po výbuchu/výbuších dožádali  telekomunikační data a nechali si je zazálohovat /je to v souladu se zákonem, se ptám, když  je operátoři musí po půl roce mazat a Bernatík ml. ani nikdo další nebyl obviněn?, Ale ptám se formálně,  fakticky  jsem tomu rád! / . OK.  nicméně zajímalo by mne,vedle  otázky legality  držení držení  těch telekomunikačních  dat  více než 6,5 roku, když  to v pravém slova  smyslu není důkaz sebraný na místě  činu, ještě jedna  věc – jak chce policie nebo kdokoliv jiný dokázat, že přesně  tohle jí předal operátor a že  to není účelově  zmanipulováno. Protože  s originálem už  to dávno   a dávno nelze porovnat?

Nechci, aby  vznikl dojem, že  dělám Bernatíkovi ml. advokáta, ani náhodou. Odkazuji na  začátek dnešního textu. Naopak, z toho, co je známo a ověřeno, šel bych po něm přednostně. 

Nicméně  tady  se mi někdo snaží  podprahově  vnutit, že se spojil s  agenty nepřátelské mocnosti a napomohl jim  spáchat teroristický čin proti vlastní  zemi a  co více proti vlastnímu majetku  a životům svých  špičkových zaměstnanců!!!!!   

Co takhle motiv téhle  zhovadilosti vážení??????

Jistě, umím si ho představit  snadno, ale nikoliv  ve  spojení  s GRU  či Ruskem.  Přímo se  nabízí  nějaký velký  nekalý  obchod  se zbraněmi a střelivem  do zakázané oblasti.  Na  který se nesmělo přijít. Za  žádnou cenu. Ani nápad, abych tvrdil, že  to tak snad  bylo. Jen říkám, že přesně  tohle  nejspíš napadne  každého laika!  A přesto tohle  zjevně dnes NIKDO NEŠETŘÍ, protože je jediná správná verze! Neuvěřitelné!!! Ale  rozčilování postrádá smysl.

Podívejme  se  radši, co ta nová „senzační“ odhalení, respektive pokračující  řízená indiskrece,  doopravdy  pro vrbětickou  kauzu  znamenají a  kam ji eventuálně posouvají.

Takže  víme, že  Bernatík  ml.  odjel ráno s domova  a mířil na  Vrbětice. Pak se náhle  ještě  v Ostravě otočil a  namířil k hotelu, kde  Bellingcat tvrdí , že se ubytovali Pat a Mat  z GRU.

Tím je informační obsah téhle „senzace“  vyčerpán. Nic  dalšího v ní  není!  Samozřejmě podprahově ano a  mnohé! Když se tam Bernatík ml. motal a oni tam prý bydleli, tak je jako houska  na krámě, že  je  naložil do auta, odvezl do Vrbětic, tajně  propašoval do svých!!!!  skladů / nechápu proč by  v takovém případě  nenechal radši odpálit  majetek někoho jiného,  kdyby nechtěl zakrýt  toho hypotetického maňasa/ , nejspíš  dohlédl na  to, aby  řádně  nainstalovali výbušná zařízení, což stihli za  ty tři hoďky  a pak co jako? Pak je vysypal někde na okraji Ostravy a spokojeně  dojel domů na gáblík a pivínko po dobře  vykonané práci?    Nebo lze poznat, že  na  zpáteční cestě  někde zastavil? Kde by je  vypustil z  auta?  A když to bylo bez zastávky, tak je  snad pozval na ten svůj gáblík taky? Co ta zálohovaná telekomunikační data  říkají o případných setkáních jeho mobilu s jinými mobily a délce jejich společného pobytu?  Co říkají o možných  tlf. hovorech těsně před tím, než  ještě  v Ostravě otočil káru a z nějakého náhlého popudu  vyrazil k tomu  hotelovému  záškodnickému hnízdu????  

Dále víme, že  Bernatík ml. byl v únoru t.r.na 48 hodin  zajištěn a  následně puštěn.  Proč  a kvůli čemu byl tehdy  vyslýchán???? Jak to, že  až letos.  To  při původním šetření hned po výbuších, na otočka  nikomu nepřišla  divná? Stejně  tak den volna pro brigádníky?  V době, kdy  agenty  nikdo neřešil a  kdy policie nutně  šla po daleko uchopitelnějších  možnostech, mezi které nepochybně  krycí sabotáž ze  strany  majitelů patřila? 

Jak to, že naši pomazaní na  taj dův mob  si jsou  jistí  úlohou  GRU a jejich Pata  a Mata, ale  Bernatíkovi ml. při tom nejsou schopni dokázat vůbec nic?!  Ani to, že do  Corrada  vůbec  vstoupil, natož  že  s  Patem a  Matem hovořil a už vůbec ne, že  je naložil a odvezl, aby mu  zlikvidovali firmu!!!! V podstatě  by musel být  tzv. rezidentem, agentem nebo důvěrníkem GRU  v ČR, aby  to podprahové vymývání hlav  fungovalo!!! Kde je nějaký  sebemenší důkaz ze  strany  BIS  nebo jiné tajné služby, cosi takového potvrzující?

Bernatík ml. si běhá neomezeně po svobodě. Evidentně mu nikdo není podle platného práva nic přišít. Ale přesto je právě on  a jeho pohyb podle  mobilních záznamů minimálně  jedním z „přesvědčivých důkazů“, že  Vrbětice odpálili Rusové!!!!“

Takto radši budu věřit na zelené mužíčky z Marsu…Nebo, že  Elvis  ještě  žije!!!  Elvisi vylez už konečně! A dej zase nějakej  pořádnej  flák. Ať je na téhle Zeměkouli zase  trochu normálněji a lépe!  Něco jako

Ať  se konečně  vyhrabu  z té neuvěřitelné sítě  stupidity, blbosti, politické předpojatosti a  bigotního dogmatismu!

 

 

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.