Dominiku, niku , niku ty jsi sám jak poustevník….


Tak jsme zase  jednou zmeškal sólokapra  nebo skoro sólokapra.  Protože  sexuální  eskapády  Dominika  Feriho jsem odchytil ještě před víkendem, kdy  to  pro mainstream  nebylo žádné téma… Jenže  jednak mi za  krkem sedí lenora a  jednak vůbec  nestíhám. Sám nevím proč. Tři dny například ignoruji mailovou poštu  A teď už se vysloveně  bojím, co se  na mne  vyvalí,  až  ji otevřu… 

Ale k věci.  Moje  generace  pamatuje  velmi dobře  písničku, která  někdy v  roce 1963 doslova převálcovala  světové  hitparády.  Jestli si vzpomínám správně, tak ji nazpívaly  čtyři  belgické  řádové sestry. U nás  tenhle  hit  převzala  Edita  Štaubertová a Judita Čeřovská.

Ta písnička, ať  už  ve  francouzském originále  nebo české verzi  prostě  jela – byla  lehká optimistická,prostě  fajn. Ostatně obě si můžeme  pustit  díky  Tubce.

 

A ta nejznámější  česká  část zná takhle:

Dominiku, -niku, -niku, ty jsi sám jak poustevník,
já hříšnou duši mám,
můžeš zázrak udělat, když mě budeš míti rád,
peklo, ďábla překonám.

Současné  Česko jaksi zažívá  jakousi reinkarnaci tohohle  dávného hitu. Reinkarnaci naruby. Tedy pokud  je pravda, co už veřejně  píše  mainstream  o sexuálním apetitu  a oblíbených praktikách  nejmladšího poslance parlamentu  České republiky  Dominika  Feriho. 

Jestliže  dneska  už  i mainstream nelže a  jak by mohl, že?, pak by ten novodobý  refrén mohl znát  třeba  takhle:

Dominiku,-niku. niku  ty  jsi velkej k….k ehm no zpustlík,

co hříšnou duši má,

můžeš  zázrak udělat, když mě nebudeš chtít mít  rád,

zkus  peklu  ďáblu vzdorovat!!!!

Klidně  to může  nazpívat  Pekarová Adamová  s Helenkou  Kabrhel Langšádlovou, Jane Kalamity  Černochovou  a Mirkou Prezident Němcovou jako  sborem.   Když už  asi není k dispozici Zpívající pudřenka  Parkanová.

Jistě  to bude alespoň takový trhák jako článek na Parlamentních listech, který hodně  hutně  všechno odstartoval. 

Zachytil jsem to včas  v původním záměru  jsem si hodlal povodit  ty jedině  a vždycky  správné z  mainstreamu, že  opět a opět mlčí.  Jako vždycky, když  se objeví nějaká  kauza, která nastavuje  zrcadlo jejich idolům, či kázaným, jedině  správným moudrům. Ale ke  své  vlastní škodě  jsem nedal ani písmeno. A  nyní  už  je to obecně provalení  věc…..  JUDr. Dominik  Feri už se  stihl vzdát  mandátu, odstoupit  s  nové volební  kandidátky  koalice Spolu  a  hrozí  žalobami.Napravo nalevo.

Dodejme  že  proutník  Ferii je, vlastně byl, hlavní tváří programu těch, co si říkají SPOLU  zaměřeného právě na mladé voliče, když  už  kníže  mezi mlaďochy  jaksi vyčpěl.

 A  celou záležitost naprosto jedinečně  korunuje  zahájení  volební  kampaně  té zdivočelé politické smečky  před pár  dny  v  v Brně na Moravském náměstí, kde tenhle  multi kulti nadsamec  představil program koalice pro mladé voliče a  zazvonil na zvon, což mělo symbolizovat „odzvonění éry populismu, drancování veřejných financí a úpadku morálky“ .

Inu, kdo jiný  by  měl být  expertem zejména  na ten úpadek morálky!  Ta je jím vlastní!  Její kázání je  odjakživa  silnou disciplinou  TOP 09. Už  od  dob Mirdy Kalouska.

Tohle je  sice  zásadní,  ta  dvojí morál , ve stylu nahoře  huj, dole  fuj, ale  mne osobně  irituje  na  celé  Feriho aféře  úplně něco jiného.  Řada příspěvků na sociálních sítích, popisujících  Feriho neotřelé  praktiky  tvrdí, že Feri kladl sexuální nátlak i na dívky na středních školách, kam mladý politik častokrát zavítal v rámci přednášek!!!!

Já  myslel, že na  školách je politická agitace zásadně zakázána!!!  Z tohoto důvodu  například  vznikl stále  eskalující spor  mezi  Zemanem a  rektory  vysokých škol, když  Zemanovi, v rámci jeho druhé předvolební kampaně  rektor  Masarykovy  univerzity  odepřel možnost besedy se  studenty v  universitních prostorách.

Nyní  hle  – pro Dominika  Feriho nic  takového  neplatilo.  A dokonce  už na středních školách!!! Zvláštní!!! Hodně  zvláštní!

Že by  vedení  gymplů a universit  ve Ferim vidělo  živý  důkaz  onoho báječného multikulturního světa  a vzájemného obohacování  různých etnik? Nejspíš  ano!  

Zdá se, že  to obohacování fakt  proběhlo! A z gruntu. Tak na těsno, jak to jen mezi lidmi lze.     

Řekněme, že pan exposlanec Feri zde hodlal ze všeho nejvíce vykouřit  dýmku míru….

Dominiku, niku ,niku

ty jsi velkej…. atd.atd.  

Me Too po česku!

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.