Fejk ňůvs neprojdou! DOPLNĚNO!!!!


Evropská unie  a konkrétně a speciálně  Babišova  a Zemanova  česká  eurokomisařka  Věra  Jourová se  činí!  Jen co je pravda!

Ohledně  covidu  nepředvedl  Brusel  rozhodně  žádnou extra  figuru,  jakkoliv i tak lepší než  to, co  zmastil český premier spolu se  zdravotním klaunem Vojtěchem  a  jeho nástupci, nicméně  jsou  agendy, kdy na  nás  Jourová a  další  bruselské pomazané  hlavy  myslí  každou vteřinu své  jedinečné existence  na tomto světě. A  navíc  určitě  daleko důležitější než  je nějaká přihlouplá  koronavirová  pandemie. Agendou úplně  ale úplně  nejdůležitější, samozřejmě  s  výjimkou  ekošílení a  všeho, co je  s  tím spojeno, jsou  přece  fejk ňůvs a hybridní hrozby!!!  Ty by nás  mohly zabít  daleko účiněji  než  nějaký  vir  z Číny. Nebo odkudkoliv jinud.  Ale nejspíše  z Číny.

Takže  včera  přijala  bruselská  komis  nové  doporučení ohledně  těch  fejků  a hybridů!  A Jourová, jako  gesční eurokomisařka  ho  hrdě představila  světu! Detaily  přebírám přímo ze  zpravodajského servisu  ČTK:

Internetové informační platformy jako Facebook, Twitter či Google by měly efektivněji bojovat proti hromadnému šíření dezinformací. Evropská komise vyzývá firmy, aby mimo jiné omezily publikování dezinformační reklamy či lépe umožňovaly lidem rozeznávat záměrně manipulativní příspěvky. Měly by také účinněji postupovat vůči automatickému šíření dezinformací či vytváření falešných účtů.

 

Velké internetové společnosti již v roce 2018 dobrovolně přistoupily ke kodexu, který obsahuje pravidla boje s dezinformacemi. Zavázaly se například, že zaručí transparentnost politické reklamy a že zakročí proti falešným a automatizovaným účtům. Komise dnes doporučení tohoto kodexu aktualizovala, aby reflektovala rychlý vývoj šíření nepravdivých informací zejména v době covidové pandemie.

EK by chtěla dosáhnout širšího zapojení firem, z nichž zvláště ty největší podnikají v rámci kodexu aktivní kroky. Ty Brusel považuje za pozitivní, ale ne zcela dostačující.

„Mluvím s představiteli platforem, protože jsou součástí problému a musí být i součástí řešení. Říkají mi, že nechtějí být dálnicí pro škodlivý obsah,“ řekla ČTK místopředsedkyně EK Věra Jourová, která  doporučení představila.

Platformy by si například měly vyměňovat informace o reklamách, které některá z nich odmítla zveřejnit kvůli dezinformačnímu obsahu; cílem je, aby jejich zadavatelé neuspěli ani na jiných sítích. Spolupracovat na omezování reklam napomáhajících k šíření nepravdivých informací by měly i firmy zaměřené na prodej inzerce.

Platformy mají podle kodexu také v rámci svých algoritmů usnadnit uživatelům, aby rozpoznali nepravdivé informace a mohli na ně sami upozornit. Musí však zároveň dbát na svobodu projevu a umožnit účinnou obranu lidem, jejichž příspěvky by byly za dezinformační označeny neprávem.

Tolik ČTK.

Co ovšem v té v podstatě  tiskové zprávě nestojí, ale  bylo řečeno ve velkém interview ČRo Plus, které  tomuto mediu dala česká bruselská  eurostar Jourová   je informace,  že  tímto „doporučením“  ze  strany  Evropské komise  boj s tzv.  fake news a  hybridními  hrozbami, samozřejmě  že  ze  strany  Ruska  a  Číny  nekončí nýbrž  začíná!!!

Současný  stav je, jak jste právě   četli ve  formě  „doporučení“  Bruselem žádaného chování od  provozovatelů velkých internetových platforem, především  sociálních sítí. Ten termín DOPORUČENÍ se mi osobně moc líbí!  Připomeňme  si to:

Komise dnes doporučení tohoto kodexu aktualizovala, aby reflektovala rychlý vývoj šíření nepravdivých informací zejména v době covidové pandemie.

A  nad tímhle  už  každému trochu soudnému  člověku musí  zůstat  rozum stát

Platformy mají podle kodexu také v rámci svých algoritmů usnadnit uživatelům, aby rozpoznali nepravdivé informace a mohli na ně sami upozornit. Musí však zároveň dbát na svobodu projevu a umožnit účinnou obranu lidem, jejichž příspěvky by byly za dezinformační označeny neprávem.

To všechno přirozeně  jen a pouze  DOBROVOLNĚ! V okamžiku, kdy  se vyjednává  o nové celoevropské digitální  dani a především její výši!  To pak ta  dobrovolnost hned přímo kape!

Zkrátka  jde  evidentně  o cenzurní  zásah, ale  tak , aby to de jure  žádná cenzura  nebyla! Brusel za nic nemůže, to soukromé společnosti, provozovatelé platforem sami a DOBROVOLNĚ rozhodují,  dle  svých kritérií, co je fake  a  co nikoliv, vy hloupí nýmandi!

Ale  jak už naznačeno,  bude  hůř. Respektive  daleko hůř. Vraťme  se  do minulého  pátku, na  stanici Český  rozhlas  Plus k pořadu Interview Plus, kde vždy přičinlivá  Veronika  Sedláčková zpovídala,  ohledně  Ruska, sankcí EU za  Vrbětice, kvůli Bělorusku a především těm fejkům a hybridním hrozbám, právě  Jourovou!  A  věřte, že  to je  opravdu pořádný  nářez. Děkoval jsem osudu,  že  jsem právě  neřídil auto,   jak mám ve zvyku, nýbrž jen stál na parkovišti. Asi  bych  dnes psal odněkud  z nemocnice. V  tom  lepším případě!

Ostatně  přesvědčte se  sami, máte li volnou půlhodinku – snadno se k tomu dostanete  zde.  Připomínám, že se bavíme o pořadu Interview  Plus  , který byl vysílán v pátek 21.5-2021 v  11:34. Ta  dámička  a její  politické nastavení, to je tedy  něco!!!!

Ta se doopravdy Babišovi se Zemanem povedla!  Míra  jejího bigotního antirusismu a posedlosti  těmi hybridními hrozbami a fejky  přesahuje  evidentně  i součet  téhož v podání Jakuba  Jandy, Petra Koláře a Pavla  Fischera dohromady.

Pro ty, co na poslech nemají sicflajš nebo čas  si  dovolím  stručný přepis. Ale jen  té  části, která se  týká  budoucích bruselských opatření proti  fejkhybridní hrozbě.

Takže  Jourová do mikrofonu, v tomto ohledu vyjevila:

-Jsme  /EU/ pod  neustálým  útokem fejků a hybridů z  ruských a  čínských  zdrojů

-Jourová a  evropským ministrem zahraničí Borrelem plánují rozsáhlé instrumentárium protiopatření

-před covidem nebyla  situace  ještě tak špatná, jako během covidu  a nyní po covidu. Už nejde  o cílené rozvratné útoky na jednotlivé země , nýbrž o plošný  atak na celou Unii. Cílem je  rozsévat neklid  mezi  obyvateli EU.

-budou přijata rozsáhlá opatření

-ve hře  jsou  sankce  proti šiřitelům dezinformací

-s  Borrelem  Jourová  chystá  sankční seznam proti třetím státům, co šíří ty  dezinformace

-s platformami se chystá  nový  pakt a totéž  s poskytovateli  internetové reklamy

-cílem je  podvázat  finanční toky    internetovým portálům a  webům, šířícím  nevhodný obsah a tak je  dostat ze hry

-ovšem pro  unijní  inkvizotorku Jourovou  je  nesmírně  důležité zachovat  svobodu slova!

-nicméně  kontrola obsahu být  musí! Je to stejné jako u dětské pornografie, terorismu  a podobného zakázaného obsahu. Ten je ta také kontrolován.

-dezinformace  sice nejsou nelegální obsah, ale….. no prostě jsou schopny  rozvrátit  naš  krásný  a  úžasný liberální svět, kde není problém, aby  2+2 byly podle potřeby tu 4, tu 22 a  tu  třeba -568. A kámen volně  puštěný  z  ruky  klidně  může i samovolně  stoupat navzdory  gravitaci.

-současně  s bojem proti  fejkům, hybridům a  dezinformacím je  potřeba  rozšířit  soubor  nástrojů, které chrání současnou svobodu  tisku, protože  ta je  stále více, prakticky  ve  všech  unijních zemích – omezována. Ať  už  kartelizací  medií nebo  vládami a  jejich snahou převzít  nad  medii kontrolu!

To jsou věci!

Tak  hybridní a fejkové  hrozby v Unii  vzrostly  během covidu  a po covidu?  Není to takhle náhodou  nikoliv  zásluhou  nějakých zahraničních podvraťáků  naší  úžasné liberální demorkacie, ale  především vlivem  chyb, selhání a   nebojím se napsat  – někdy i záměrných omylů  a to jak Bruselu,  tak národních vlád, respektive  tzv. elit?  Česko by mohlo vyprávět!!!

A  stačí se podívat na  covidové  a postcovidové statistiky  Číny  a kterékoliv unijní země, aby  člověk  získal okamžitě  jasno, kdo covid  zvládl, neváhám  napsat – technicky skvěle a  kdo se  snaží  docela  zoufale, s pomocí  utužení cenzury,  z  vlastních malérů  vylhat?

Pěkná je i ta  závěrečná starost o svobodu médií v Unii, na kterou  hodlá Jourová  opravdu důsledně  dohlédnout!!! Ale  při tom hodlá  příškrtit  skromný  čůrek financí  do  alternativy  zaškrtit a  tak  jí vystavit  stopku!!! To zcela jistě podpoří pluralitu názorů!

Přesně  takhle  si jistě  každý  představuje  svobodu slova!

Ostatně, ty  velké jedině  a  vždycky  správné portály už  Jorouvé v  Česku  rády  vyhověly  v předstihu. 19.5.2021 mi  přišel následující  mail od  jednoho z kosířů, který se  ohledně  Vrbětic a  Hamáčkovy  aféry   zapojil do  diskusí  na stránkách Seznamu.cz pod  tématickými články  tohoto  sloupu skutečné  a nejpravdivější  české  žurnalistiky  a  argumentoval Kosou a jejími  pečlivě  vyzdrojovanými  zjištěními a  závěry:

Výstřižek

A  aby bylo jasno, stejnou  zkušenost učinil nick mipe, jak se ukázalo při jeho vstupu  do poslední Trikolory

Takže  Seznam.cz  připomínám, že  jde  o TEN portál, který  bezostyšně  a bez zveřejněného důkazu obvinil místopředsedu vlády  z  vlastizrady,  označil Kosu  přes odkaz na ni, za   stránku se  sporným obsahem a proto přelinkování zablokoval, aby  své čtenáře  chránil  před jejím  škodlivým obsahem. Například proto, že  by o  relevanci  a solidnosti právě  Seznamu.cz mohli  třeba  začít důvodně pochybovat….

Zajímavé  – já  Seznam.cz linkuji  vždycky, když je k tomu důvod!  A takhle to na Kose  zůstane.

Tohle, přesně  tohle  je  budoucí  informační svět  všelijakých Jourových a podobných a  také Seznamů.cz!!! K tomu nás  zřejmě  chtějí dohnat za  každou cenu a všemi prostředky!  Nepochybovat, nemyslet. Oni to přemýšlení  jsou rozhodnuti  obstarat za  nás!

Pořád hodlám s Kosou  30. ledna příštího  roku skončit. Už mi bere příliš  sil a  času.  Ale  může  být, že  mne  všelijaké Jourové, Seznamy.cz, atd. donutí  tohle  rozhodnutí přehodnotit!

Takovým jako oni  se ustupovat  nesmí. Stejně  jako Babišům  nebo Zemanům.

A ještě něco  nesmím dnes  zapomenout!  Dám  skvostnou ukázka  té  pravé a  jedině správné žurnalistiky,  která  s  fake  news  a  hybridní  válkou nemá  vůbec, ale vůbec  nic  společného!!! Jde  o  reportáž  pařížského zpravodaje  ČT zařazené do  jejich včerejších večerních hlavních  zpráv.

Ten příspěvek  je  zde,    Má asi dvě minuty, ale to „zajímavé“ zazní  z úst  Jana Šmída už  během první minuty. Nenechte  si to ujít.

Nicméně mnozí  zase nedisponují ani tou  minutou,  takže  – takže  Jan Šmíd  užaslému českému troubovi sděluje senzační novinku – ohledně  opravdové špinavosti!  Kdy  asi  čtyři  mladí  francouzští influenceři  byli osloveni reklamní společností  se sídlem v Londýně, aby  ve svých příspěvcích za  úplatu pomlouvali  anticovidovou  vakcínu od  Pfizeru  ve  smyslu, že je na ni  3x větší úmrtnost než na  AstruZenecu!!!  A  stopy téhle  fujtajbloviny prý vedou  – hádejte  kam?  No přece do Ruska, milý Watsone!   Jak jinak!

Je to všechno přece  logické – zadávající agentura  sídlí v Londýně, Astra  a její vakcina  jsou těžce  deklasované,  všechny  kšefty  AstryZenecy  s  Evropskou unií převzal Pfizer, ale  stopy vedou do Ruska……

Fakt, už se moc  těším na  tu  mediální  budoucí Evropskou unii Věry  Jourové, Seznamů.cz  a Janů Šmídů! To  jako mne  chtějí dohnat  snad k tomu, abych  volil nějakého toho polojaponce  s krysařskou píšťalkou?  Tak hluboko  ani přes Jourovou a  její nápady  sice neklesnu, ale  dost jiných ano.  Hlavně , že oni vedou svoje  ne/svaté  války!

DOPLNĚK ze čtvrtečního rána:

Sotva jsem otevřel  mail, už na mne vykouklo upozornění jednoho z Kosířů na  čerstvý rozhovor, který  bruselská vymítačka  dábla Jourová čerstvě  dala  Aktuálně.cz!

Ten výtah z jejího interview pro ČRo Plus byl zapracován do článku v naivní víře, že  tahle praprapravnučka  pátera Koniáše  už nic  více  paličského sdělit nemůže. Bleskově mne usvědčila  z omylu! Proto část toho,  co nepochybně  s bolševickým žárem v oku vydávila pro Aktuálně.cz  přebírám:

Brusel chce odstřihnout dezinfoweby od inzerce. Musíme je vyhladovět, říká Jourová

 

Komu přesně je kodex proti dezinformacím určený?

Oslovujeme velké digitální platformy, které mají dosah k více než deseti procentům občanů Evropské unie. Tedy Facebook, Google, Twitter nebo Instagram, ale chceme zvát i menší hráče, včetně poskytovatelů různých on-line služeb a správců webových stránek.

Chcete nějakého partnera z Česka?

Jednáme se Seznamem. A přizvali jsme i TikTok, který má enormní vliv na mladé lidi a je populární i v Česku. Pro mě je zásadní, abych ke kodexu přitáhla co nejvíce těch, kdo fungují v inzertním byznysu. Různé asociace značek a reklamních kanceláří, instituce, které se živí správou dat. Protože v momentu, kdy se rozhodnou nepouštět svoje peníze do prostoru, kde se to hemží dezinformacemi, půjde o zásadní cestu k vyhladovění hlavních pachatelů.

Jak přesně toho chcete dosáhnout, když kodex je na dobrovolné bázi?

Potřebujeme, aby se ke kodexu přidalo co nejvíc těch, kdo prodávají reklamu, a aby se začali o věc zajímat klienti, kteří si reklamu kupují. Zkrátka aby začalo být společensky nepřijatelné prodávat nějaké zboží nebo službu poblíž dezinformací, které mají za cíl tu společnost ničit, rozkládat a způsobovat jí problémy. Kodex bude působit jako apel dovnitř byznysu, jako výzva k samoregulaci. 

Proč by měly firmy chtít s Bruselem spolupracovat? Co je k tomu bude motivovat?

Když mluvím s manažery velkých firem a reklamních společností, cítím, že se řadě z nich příčí být zneužíváni k šíření dezinformací. Že už jim to přerůstá přes hlavu a kazí byznys.

Trend je pročišťovat on-line prostor a nejen od nelegálního obsahu, ale také od lží a polopravd směrem k faktům. Zatím je to dobrovolné, ale v momentu, kdy vstoupí v platnost evropské nařízení o digitálních službách, což by mohlo být v roce 2023, se kodex stane polopovinnou normou. Pokud se prokáže, že nějaká platforma neučinila opatření proti dezinformacím, bude jí hrozit sankce – až do výše šesti procent ročního obratu. Jedním z těchto opatření bude právě podpis kodexu.

Co by tedy měly Facebook, Google nebo český Seznam dělat podle představ komise?

Měly by přijmout opatření k větší transparentnosti a posílení role uživatelů. Ti uživatelé, kteří chtějí chápat, proč něco vidí, musí mít možnost tohle ovlivnit. Nástroje na to musí být jednoduše dostupné.

Měly by si najmout dostatečný počet ověřovatelů v daných jazycích, aby se odstraňoval nenávistný obsah a zůstal ten, který je krytý svobodou slova. Aby se označovaly příspěvky, které budou v rozporu s fakty – jako dezinformace. V prvním kroku tedy budeme chtít ověřování informací. Ve druhém, pokud půjde o častý zdroj dezinformací, odříznutí od peněz. A ve třetím dojde na případné právní kroky proti šiřitelům dezinformací.

Kdo rozhodne o tom, zda je něco dezinformace, nebo není? 

Rozhodně to nebude Evropská komise. Nejsme majitelé ani arbitři pravdy, vyhýbáme se cenzuře. Svoboda slova má takřka absolutní prioritu. Nechceme, aby platformy něco mazaly, ale aby se informace ověřovaly, a pokud budou v rozporu s fakty, aby to bylo uvedeno.

Proč musí Evropská komise řešit téma dezinformací?

Protože se dostáváme do situace, kdy bezskrupulózní lež vyhrává volby nebo referenda a kdy tento typ lži vydělává veliké peníze. Jako v případě brexitu a lži o ušetřených penězích pro zdravotní systém po odchodu z EU.

Dezinformační útoky se stupňují a zasahují větší množství lidí než ověřené informace. To má neblahý dopad na vývoj společnosti. Viděli jsme to teď během pandemie, kdy zdravotní systémy, Světová zdravotnická organizace (WHO), ministerstva a další se potýkaly s dezinformacemi, které měly potenciál ohrozit lidi na zdraví a na životech.

 

Tak a máme  jasno! Je třeba bojovat s dezinformacemi! Protože ohrožují  lidi na  zdraví  a  životech!  Například  tím, že mají  naprosto důvodné pochybnosti  například o Vrběticích , hamáčkovské velezrádné senzaci Janka  Kroupy, Skripalovi, tomu, co je nám předkládáno o Navalném, žlutých vestách, Katalánsku, válce v  Afghanistanu, kde se přece pod Kábulem bojuje za Prahu, o zeleném zešílení Evropy, o vymývání mozků  ve  školách přes všelijaké multikulti Dominik Feri obohacování atd. atd. atd.

Těmhle nevadí  totální destrukce tradiční rodiny, rodinných vazeb a hodnot, volají po tzv. občanské společnosti.

Když se ovšem spontánně  vytvoří občanská informační společnost, tak si  Jourové, von der Leyenové a  další a další  okamžitě pospíší  jí  zatnout  tipec!  

Ne kdepak  – oni nezavedou cenzuru!! Tím si ruce  nezašpiní,  to převalí na  soukromý sektor!

Aby si uvědomil, komu za  žádných okolností NESMI zadat  reklamu, koho je  třeba  vyhladovět. Zatím jen marketingově a  finančně. A  co takhle  to vzít  v plném slova  smyslu? A  zkusit doopravdy  vyhladovět nepohodlné, samostatně myslící   a dokonce publikující občany Jourová?!  To by teprv zabralo.

Mrazí mne, když  čtu tohle:

Potřebujeme, aby se ke kodexu přidalo co nejvíc těch, kdo prodávají reklamu, a aby se začali o věc zajímat klienti, kteří si reklamu kupují. Zkrátka aby začalo být společensky nepřijatelné prodávat nějaké zboží nebo službu poblíž dezinformací, které mají za cíl tu společnost ničit, rozkládat a způsobovat jí problémy. Kodex bude působit jako apel dovnitř byznysu, jako výzva k samoregulaci. 

Zkrátka oblbování reklamou, protože  reklama jiný účel nemá, je přípustné, pokud je  to placené, jen tam kde  kde zní jediná přípustná pravda. Jinak reklama  na  dámské vložky, prací prášky, zázračné pilule proti zhubnutí  apod. je  zakázána!!! A to vše  na  bázi DOBROVOLNE  autocenzury prodejců i zadavatelů reklamy!

Zajímalo by mne, jak dlouho by  Brusel s tímhle  inkvizičním požadavkem vydržel,  kdyby  se napříč  Evropou  sjednotili obyčejní lidé, kterým  Koniáška  Jourová a podobní  pijí krev a  prostě  začali bojkotovat    firmy, zadávající reklamu  na  ty dámské hygienické prostředky  a  cokoliv  dalšího, co půjdou Jourové na  ruku! Podporuješ  názorovou  diktaturu? Tak si ten svůj šmejd prodej někomu jinému!!!  Vzít  to takhle, jakkoliv  je to nereálné,  velký byznys  by v  tu ránu otočil a  Jourová  by si vyzkoušela  Jakeše na  Červeném Hrádku!!! Spotřebitelskému bojkotu by  rozuměli všichni raz dva!

Ale opravdový děs je  skryt  v tomto jourovském vidění nového lepšího světa:

Trend je pročišťovat on-line prostor a nejen od nelegálního obsahu, ale také od lží a polopravd směrem k faktům. Zatím je to dobrovolné, ale v momentu, kdy vstoupí v platnost evropské nařízení o digitálních službách, což by mohlo být v roce 2023, se kodex stane polopovinnou normou. Pokud se prokáže, že nějaká platforma neučinila opatření proti dezinformacím, bude jí hrozit sankce – až do výše šesti procent ročního obratu. Jedním z těchto opatření bude právě podpis kodexu.

Takováhle dobrovolnost a pluralita  názorů nemá chybu!!!!

A nejhroznější  je, že  za tím vším stojí

ČESKA eurokomisařka

-ženština, co  si sama  na vlastní kůží několikaměsíční  vyšetřovací vazbou vyzkoušela  jedinečnou opravdovou a jedině  správnou  žurnalistiku v podání mainstreamu a  speciálně  jejího sloupu jménem Janek Kroupa!  A politické praktiky provozované tehdyčeskými politickými   rigorozními zastánci  té jediné správné západní demokracie a  neústupnými vyznavači  našich společných a nenahraditelných a jedinečných  bruselských, evropských a  transatlantických  hodnot, na jejichž  objednávku kauza  Budišov  vlastně vznikla a Jourovou semlela, protože se politicky tehdy náramně  hodila  – v té době pracovala na minoisterstvu pro místní  rozvoj jako náměstkyně  Jiřího Paroubka! Kterého  ti jedině  správní  hodlali odstřelit za  každou cenu!

Tohle by  ani Kafka nevymyslel! 

Je mi  těžce na  duši!  Varoval jsem před  ženštinou jménem Jourová , když  ji Babiš  se  Zemanem tlačili silou mocí  poprvé do funkce  eurokomisařky!  Stejně  tak  jsme znovu  varoval, ba  daleko úpěnlivěji, když ji Babiš  znovu nominoval  pro druhý mandát. A  zcela nepokrytě  bil na poplach, když pro ni navíc  vyjednal „úžasné a skvělé“ nové portfolio – pozici  unijního drába a inkvizotora, kterou nikdo z ostatních států za  žádnou cenu  nechtěl! Je mi opravdu těžce na  duši, protože  jsem ji odhadl naprosto přesně!  

Netuším, co si Babiš  od  toho  sliboval…  Nejspíše, že mu nějak zevnitř Bruselu  pomůže eliminovat  tlak na  něj a  Agrofert.  Kdyby  se byl  jistého vlka  v takovém případě  zeptal, byl bych mu zkusil vysvětlit, že  je na  velkém omylu.  Jourová pro něj nehne a nehnula  prstem.

Ta má úplně jiné starosti!  Jak  zcela vymazat  svobodu slova všude, kam dosáhne!  

Jenže  bude to jako jako vždycky!  Ta Koniáška  vůbec netuší, s  čím si zahrává!  Jednak každý tlak   vzbuzuje protitlak, jediné platné pravdy  brzy  začnou nadkritickému  množství lidí lézt krkem a pak dřív nebo později dojde nejprve k výměně  tzv. narativů a následně i garnitur, které je  zastávají.  Takže  Jourové a všichni podobní ostatní  ochutnají  vlastní medicínu, až jim poleze krkem. Jen my obyčejní a nezávisle  myslící budeme pod trvalou cenzurou a  šikanou! Co nám Jourové dnes zakáží, to zítra už nikdo nezruší!  A útěchou mi nebude, že  do toho spadnou dnešní jedině  správní také!

Fuj!  

Abych nekončil tak despektně a Jourová a spol. mi lépe rozuměli a v nějakém kulturním formátu, proti kterému nemohou nic namítat, tak na úplný závěr připojuji jednu velmi starou písničku Jarka Nohavici:

Jourová, časy  se fakt mění. Navzdory  vám a komukoliv jinému!

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.