Zeman nikdy ne/se/lže!


Už jsem uvedl, že  k mému konstatování, při komentování  útěku NATO z Afghanistanu, ohledně  toho,  že do České republiky  budou dovezeni  afghánští kolaboranti, pracující pro cizí  vojska při dvacetileté  okupaci své země, mi přišel  velmi ostrý, či spíše  sprostý mail,těžce nesouhlasící s tím,  že  by Babiš  cosi takového dovolil. 

Kdepak prý, ten se přece svým  voličům zavázal, že  přes něj nikdy  žádný muslimský  migrant  do ČR! Nikdy!

Na  základě  tehdejšího Metnarova výroku, že  ten plán je  tajný, jsem konstatoval, že tajný proto, aby  se Babišův  elektorát nedozvěděl, že  jim  jejich Kobliha  největší  opět jednou  koblihoval.   Takže  se  dělají  tajnosti, ačkoliv  jediná pomoc  těmhle lidem je přesídlit  je  k nám. I  s  jejich  rodinami. Odhadem nejméně  deset kousků na jednoho kolaboranta. Těch prý je  asi kolem  padesáti. Takže  dohromady  plus  mínus  500-600  kusů multi kluti  obhacujících muslimů. Kteří se jen jen třesou na to , aby se zdárně integrovali do  současné české společnosti!

Probabišácké servery  i facebook  Velekoblihy o tom nějak mlčí. A  vláda také.

Zvláštní. Velmi zvláštní! Proč se nepochlubit? Zejména  když opozice a  s ní spojení  propagandisté   z toho dělají   velké téma?

Že by  se  Babiš  styděl?   Ale nyní ovšem celá záležitost  s  dovozem  afghánských  muslimů  dostala  úplně  jiný  rozměr!

Do  věci se  vložil prezident. Osobně. Viz včerejší hlavní  zprávy  ČT.  Na nedávné schůzce  s Metnarem prý  mu doporučil /eufemismus  pro přesnější termín  – nařídil/, abychom do republiky  dovezli všechny   místní pomahače, pracující  pro české složky  v Afghu. Asi prý 50 osob. Prý. Kdo to zkontroluje? Ovšem s  rodinami.

Pro ty, co se nehodlají obtěžovat vyposlechnutím příslušného  příspěvku sem dám screenshot  jeho centrálního sdělení:

Výstřižek

 

Tak a je to!  Už  je  šídlo z pytle  venku!   Ještě nějaké  námitky, že  si to vlk vycucal z prstu, aby pošpinil Babiše?

Nyní už  je  to sichr, když to chce  i současný bohuželnájemník z Hradu!

Ten samý, co tvrdil neustále, že pod Kábulem se bojuje  za  Prahu.Tuhle jeho  hlášku jsem disgustoval  při každé  padnoucí příležitosti.  Nakonec musím pokorně uznat  že byla  na výsost pravdivá. Pod  Kábulem se opravdu bojovalo  za Prahu.  Ve  smyslu,   že  tamní čeští domorodí konfidenti  a kolaboranti bojovali přes  krev  českých  vojáků a peníze  českých  daňových poplatníků  za to, aby  mohli s rodinami přesídlit k nám. Od  samého začátku. Posledně jsem  citoval jednoho z nich, který prohlásil, že  tuhle práci přijal se slibem, že  bude nakonec  moci přijít  do Česka.  

Nyní si to může  jako splněné  odškrtnout.  Zeman také.

Pořád  mi, na neštěstí, ještě  dost  slušně  funguje  paměť. Takže  si  pamatuji poslední prezidentské klání mezi nesmlouvavým bojovníkem proti migraci  Zemanem  a  jeho protikandidátem Jiřím Drahošem. Který prý určitě, ale určitě,  chtěl  do Česka  dotáhnout ilegální muslimské připrchlíky.

Vzpomínáte  si na  tohle?

Inzerát Miloše Zemana

Můžeme  oprávněně  konstatovat, že Miloš  Zeman nikdy ne/se/lže! 

Je to jako vždycky, když  něco slíbí. Od  dob  „Čistých rukou“.   Vždycky  své voliče  v konci  vodil za nos. Včetně  Afghanistánu a stopky  migrantům! 

Ostatně, to že k nám ty  afghánské muslimáky  fedruje  je logické završení jeho počínání  kolem  vojenské intervence v  téhle zemi.

Byl premierem, když  jím řízená  vláda  rozhodla o tom, že se připojíme k americkému vpádu do téhle země a  vyslala tam první český  vojenský kontingent. Navzdory  tomu, že podle mezinárodního práva  šlo o válečnou agresi a tedy  zločiun, protože  postrádala  mandát Rady  bezpečnosti OSN. Posléze byl prvním českým prezidentem, za  kterého bylo jasné,  že  mise  směřuje  k neodvratné a  tristní porážce, přesto uminutě  trval  na  jejím dalším pokračování! Ještě  v roce 2018  na velitelském shromáždění armádních špiček prohlašoval:

„Jako prezident a jako vrchní velitel ozbrojených sil budu podporovat i její případné navýšení, protože se domnívám, že jedině tímto způsobem, a nikoli ústupem z boje, dokážeme bojovat proti islámskému terorismu,“

„Zanechme iluzí, že když odejdeme z Afghánistánu, někdo nás nahradí. Jsme odsouzeni k tomu tam zůstat v zájmu naší civilizace, chcete-li euroamerické civilizace,“

„Ústup z Afghánistánu by naopak byl nejenom zbabělostí, nejenom popřením našeho národního zájmu, ale také zbytečnou, zmarněnou obětí našich vojáků,“

Takže  Zeman, domyšleno do konce  svou akcí vyvolal potřebu angažování  místních kolaborantů pro účely  AČR, dále  jejich permanentní a  stále  větší potřebu.S plným rizikem, že při případné prohře za ně ponese odpovědnost. Takže  nyní logicky „své“ kolaboranty  chce  dovézt, i s  rodinami, do České republiky!

Ne  Drahoš  je do naší země  doopravdy  nepřivedl. To  až Zeman. Zřejmě. Jistě  jsou Mlhovy  voliči spokojeni!

Volte  Zemana!

No ono už  to naštěstí znovu nepůjde!  Naštěstí.

A ještě  drobnost -koukám, že  i  zde  přítomní Svědco Milošovy  se  začínají činit  jako elfí fízlovská  letka. Žádný  div, je  to spolek stejných fanatiků. Jen s opačným znaménkem. Děláte mi, Zemáci, opravdovou radost. Ale  budete  muset  hodně  a hodně  přidat. Elffízlové  jsou  daleko pracovitější!  Takhle  z vás  Miloš  radost mít nebude!

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.