S kovidvakcínou na věčné časy, a nikdy jinak


napsal MVDr. Oldřich Frühbauer

Vlkův úvod:

S dnešním autorem jsem v kontaktu  už  hodně  a hodně  dlouho. Zejména   od  dob  vzniku covidové pandemie. Vedeme  spolu  trvalou názorovou  válku o šíření covidu, způsobu boje proti němu, rouškách, a  v poslední době zejména  vakcinaci.

Nicméně  minulý týden  mi od něj přišel mail s textem, který si za  chvilku přečtete. Jde o stanovisko těžkého antivaxera.  Zněl takto:

Vlku, napsal jsem článek, nevím, jestli mi jej někde otisknou, po Vás to samozřejmě nechci, jen kladu obligátní otázku, co čekáte od očkování? Takže v příloze.

Ano, pan doktor NECHTĚl , aby  jej Kosa otiskla. Proto mi jej poslal. ..  Ale já nemám problém s opačnými názory  než zastávám, jsou li psány  slušně.  a dejme  tomu věcně.  Takže jej  pouštím na sklo.

Jen s  jednoduchou poznámkou

-roušky jsou špatně

-očkování je  špatně

-promoření je  dobře

Zvláštní. Britové a  především naposled  Dáni zrušili veškerá omezení. Oba státy zejména proto, že  jsou vysoce proočkovány!!! Ostatní  za nimi zaostávají,proto i nadále  mají  různé stupně omezení.

Promoření prý je  fajn. Jak fajn  takové promoření je jsme názorně  viděli, díky  naprostému selhání  vlády a především Babiše  osobně  minulou zimu a  jaro. Během  půl roku 30 000 mrtvých!! Dělá ta  česká  promořovací  bilance!!!! Za sebe  říkám, že  podobný  experiment  už  nikdy nechci zažít.

Ale pan doktor  to vidí jinak. Takhle:

Při první vlně koronaviru v březnu 2020 jsem prodělal, aniž bych jednal lehkovážně, koronavirus v typické a těžké formě, následky (zejména pocit dušnosti) pociťuji dodnes, a kdybych nemoc neprodělal, byl bych už naočkován vakcínou Sputnik, a snažil bych se co nejdříve kovidem nakazit, abych se nemusel opakovaně revakcinovat. Mám totiž 67 let, krevní skupinu A, mírnou nadváhu, léčený vysoký krevní tlak a medicínské znalosti.

S hrůzou ovšem sleduji trend plošné a násilné vakcinace lidí, kteří koronavirus prodělali (a nemají mnohdy a ni možnost to prokázat, protože toto komplexní vyšetření naše laboratoře komerčně neposkytují), zdravých mladých lidí a zejména dětí, protože aktuální rizika vakcinace jsou v těchto skupinách nepřiměřeně vysoká ve srovnání s proděláním choroby, a zejména v případě použití mRNA vakcín navíc nejsou známé dlouhodobé důsledky.

V ČR navíc prodělalo koronavirus oficiálně přes jeden a půl milionu lidí, ovšem spolu s neevidovanými přes 50% populace, tito mají dlouhodobou, možná i celoživotní buněčnou imunitu, vázanou zejména na stabilní strukturální N-protein a vakcinace založená na pár povrchových S-proteinech je vystavuje neodůvodněnému riziku poškození zdraví, bez jakéhokoliv přínosu (odkazuji na sledování osob po prodělání SARS z roku 2003).

Teprve v posledních dnech provádí MZ v režimu utajení (nikde se nedozvíte v jakém rozsahu) sledování buněčné imunity u vzorku 8000 jedinců, do této doby se hovořilo jen o protilátkách, které stávající vakcíny poskytují v neúplné míře po dobu několika měsíců, a slouží pouze k tomu, že snižují riziko těžkého průběhu nemoci, jak přispívají k šíření mutací (S-proteiny mají potenciál zhruba 100 000 mutací, z nichž mnohé mohou být podstatně nebezpečnější, než stávající) neví zatím nikdo.

Koronavirus není jen problémem u lidí, má tendenci mutovat a nakazit i jiné druhy obdobně jako virus chřipky, po čase ztratí agresivitu, a funguje v populaci jako vakcína.

Typickým příkladem je koronavirus prasat, který způsoboval v 70 letech ve střevní formě až 100% úmrtnost v některých chovech prasat a přes mírnější plicní formu (bez vakcinace) dnes naprosto bezpříznakově přetrvává v populaci prasat, kdy opět zmutuje, neví nikdo.

K argumentaci, že při vakcinaci o nic nejde, jen jeden názorný příklad, v roce 2010 byla v ČR ukončena plošná vakcinace proti TBC, běžně není známo proč. Začalo se totiž vakcinovat tetravakcínou, a náhle začaly vyskakovat ve velké míře brutální komplikace po vakcinaci TBC, a místo toho, aby se našla vhodnější kombinace vakcín, byla zrušena vakcinace proti TBC s plným vědomím, že se zvýší výskyt této nebagatelní nákazy.

Jsem velmi kritický k současnému přístupu této vlády k řešení koronavirové nákazy, neboť:

Prakticky se nezabývá prevencí, a léčbou zejména starých a problémových skupin obyvatelstva v počátečním stádiu nemoci, a řeší se až těžké stavy v nemocnicích.

Záměrně se nevěnuji použití Ivermectinu, jen tolik, že co je možné prakticky, je možné i teoreticky. Jestliže je lidem v některých státech léčebně a preventivně podáván dlouhodobě a plošně v součtu stovek milionů dávek se zanedbatelnými vedlejšími příznaky, a v těchto zemích má koronavirová infekce jiný průběh, než v sousedních státech, kde se tak neděje, a v několika oblastech několika dalších států byl tento lék podán plošně při vzplanutí koronavirové nákazy, a tato má jiný průběh než v sousedních oblastech (jde o desítky milionů lidí), lze z toho něco vyvodit. Operovat metadaty, do nichž se promítá podávání tohoto léku v nemocnicích, tedy ve fázi, kdy se již virus nemnoží a jedním chudákem, který ve stresu použil Ivermektin v množství pro stádo skotu a skončil v nemocnici, není příliš odborný postoj.

Analogie se přímo nabízí s vakcinací proti neštovicím, zemědělci vypozorovali, že kdo onemocní neštovicemi skotu, neonemocní smrtelnými pravými neštovicemi a úmyslně se nakažovali, nevěděli proč, ale fungovalo to. Teprve následně byl tento efekt vědecky uchopen, a vznikla první vakcína, používaná dodnes.

Nošení roušek a respirátorů FFP2 jako nástroj ochrany proti kovidu nemá podporu v žádné odborné studii, uznávám, že u dospělých lidí může přispívat k udržování odstupu, ovšem používání u dětí je přímo perverze.

Nepoužívá v současnosti nejúčinnější a nejbezpečnější vakcínu Sputnik. Že už by zase platilo staré známé komunistické heslo: raději stokrát umřít s vakcínou schválenou EU, než jednou přežít s ruskou vakcínou?

Musí pro letošní rok odebrat nejméně 18 milionů vakcinačních dávek (z 24 milionu objednaných) bez možnosti s nimi svobodně nakládat, takže je musí buďto vypíchat, nebo vyhodit, dělá to první, bez ohledu na poškozování zdravých lidí, protože na vakcinaci důchodců, kteří se z různých důvodů rozhodnou nenechat se vakcinovat, třeba i proto, že ještě vědí, jak začíná každá totalita, nemá takové páky, jako na pracující občany a chudáky děti. Navíc se MZ chlubí objednáním vakcín na roky 2022 a 2023.

K tomu poznámka, už jednou tady podobná akce byla, ovšem tenkrát ještě nedokonale připravená. Sezonní chřipky mají zpravidla návaznost na předchozí vlnu, ovšem v roce 2010 zmutoval kmen, s příbuzností na prasečí viry, byl nazván prasečí chřipkou, WHO vyhlásila pandemii, a začaly závody ve strašení. ČR nakoupila 700 000 vakcín, ale jelikož se ukázalo, že tato chřipka je podstatně méně nebezpečná, než běžné sezonní chřipky, nechalo se naočkovat jen 70 000 lidí. Co se zbytkem aby se nevyhodil? Vláda rozhodla, že povinně navakcinuje všechny státní zaměstnance. Naštěstí tehdy prezident Klaus, jako vrchní velitel ozbrojených sil rozhodl, že vojsko této zrůdnosti nevystaví, a 630 000 dávek skončilo ve spalovně.

Škoda nevznikla spálením, vznikla při nákupu, ale tento nákup byl odůvodněný možnými riziky neznámé mutace viru.

Čímž chci říct, že vyhozením nepoužitých vakcinačních dávek proti koronaviru je menší zlo, než riskovat zdraví vlastních občanů, zejména dětí, pro které je vakcinace a nekonečná řada revakcinací několikrát do roka větším rizikem, než prodělání choroby.

Kombinace příkazů, zákazů a omezení není zdůvodnitelné ze zdravotních a nákazových důvodů, pouze vytváří tlak na podrobení se opakované vakcinaci, testování a spotřebou roušek a respirátorů.

Řešením koronaviru je pouze řízené promoření populace, čehož jsme byť trochu nechtěně dosáhli, nebo vakcinace celým oslabeným virem, což je běh na dlouhou trať, protože musí být jistota, že příslušný vakcinační kmen nezmutuje do agresivní formy, tyto vakcíny proti koronaviru se vyvíjí pouze v Indii, a obávám se, že než budou připraveny, nebude reálná potřeba pro jejich použití, snad pro příště.

Pokud se vláda nepostaví ke koronavirové nákaze obdobně jako Británie, protože míra promoření spolu s vakcinací je víceméně srovnatelná, budu podezřívat tuto vládu, že její prioritou není zdraví občanů, ale v nejlepším případě snaha nechat profitovat její kamarádíčky na prodeji předražených vakcín, roušek a testů.

Pro elfy a vakcinační aktivisty, veškerá zde uvedená tvrzení jsou vyslovena na základě podkladů od WHO, MZ různých států, vědeckých prací publikovaných ve vědeckých časopisech, vysokoškolských učebnic, nebo přímo od autorů z vědeckých pracovišť.

Příspěvek byl publikován v rubrice Hosté se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.