Úvodník dnešní Kosy – dnes zde kosí zdejší bardi -pánové Leo K. a Geordyn


Cítím, že  obecenstvo Kosy  začíná být  poněkud  přesyceno Ukrajinou a  tím vším, co s ní souvisí. Vidím to na  číslech. Prostě  už to trvá  dlouho  a je  to stále dokola.

Ačkoliv – míru , když to řeknu  aspoň nežalovatelně  – demagogie, co se na nás  od  papalášů  všech úrovní a  jejich  nájemných vymývačů  hlav  valí  je natolik děsivá,  že  jsem si něco takového nikdy a  to a ni za  nejtužšího bolševika neuměl představit. Pravda, padesátá léta mne  zastihla  v jeslích  a mateřské  školce, takže  tady mi srovnání chybí, ale  kam se na  zdejší  profesory  masové lobotomie obyvatelstva, ať  už politické nebo propagandistické  hrabali  Husák, Biľak nebo Fojtík….

Jak říkám,  ta  deka  na jedné straně  nesnesitelně  dusí.  Na druhé  straně,  když  vás  někdo soustavně  škrtí,  začínáte  s ubývajícím dechem  ztrácet vědomí. A  tak nějak je  to  i  s afinitou k  ukrajinské  válce.

Proto mi přišlo  vhod  když se ozvali  se  svými novými příspěvky  oba  opravdoví  bardi Kosy – pánové Leo  K. a  Geordyn. Představovat  ani jednoho, ani druhého netřeba.Takže  dnes je Kosa jejich.

Myslím, že  jí  dodají  už  tolik potřebný jiný  rozměr. Alespoň na chvilku.

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.