Dnes večer na Slobodném vysielači Polohodina vlka + Polotrikolora


Na vědomí tímto dávám, že  jsme se před  chvilkou  domluvili s Borískem a Romanem Michelke, že  při pátečním večeru  bude  Hodina  vlka. A  to přesto, že  Borísek  už se zase neodpovědně  rekreuje  v zahraničí  🙂  takže to vypadalo, že  žádná relace nebude.

Nakonec  přišel nápad oslovit  politologického polyglota  mého ctěného a vysoce  ceněného partnera  z Trikolory  -Romana Michelka, aby  šel do Hodiny  vlka  jako  partner.

Záměrně nepíši  – aby nahradil Boríska. Toho  jednak nahradit nelze  a jednak a především  – Borísek funguje  jako moderátor, tedy  nahazuje otázky a vybírá  témata. Tuhle roli  Roman  rozhodně plnit nebude. Ne že by  nemohl, ale  byla  by to škoda. Bude  prostě  dalším komentujícím, tak jako moje maličkost A  o to nahazování témat  se prostě podělíme.

Proto ten  nadpis  – Polohodina  vlka, Polotrikolora.

A  co si dnes  střihneme?

Osobně  vidím dvě  velká zahraničně politická  témata

-zásah  FBI proti Trumpovi a  možné důsledky

-dění kolem Záporožské jaderné elektrárny

a pokud bychom to  nějak extra rychle vypořádali, pak dalším pánem na holení je  situace kolem  příprav  Evropy  na energetickou zimu.

Ale je  možné, že  klidně  sáhneme  i po něčem jiném.

Začínáme  tradičně jako vždycky ve

                                20,30 hod.

věřím, že  vás  dnešní improvizovaný pořad  i tak naláká.

vlk

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka, upoutávka se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.