Botanik Větvička -proč je svět na huntě! Doplněno a uvedeno na pravou míru!!!!


vytvořil, doufejme,  RNDr. Václav Větvička

Vlkův úvod:

Tenhle  článek odsouvám  už  přes půl roku.  Den za  dnem.  Mel totiž  vyjít  25.2. 2022. Ovšem den před  tím  začala  válka na Ukrajině.  Z pochopitelných  důvodů  přestal  být  prvoplánově  zajímavý, tak že  jej odsouvám týden co týden, v blahé naději,  že  konečně  ta  Ukrajina  nějak  vyhasne a bude  čas na úplně jiné věci.  Marně.  O Ukrajině a  důsledcích  té  války tam není ani slovo. Nicméně, k tomu ,c o budete  číst  si přidejte  to,co už nám válka  „přinesla“  Jak se promítla  do našich  životů, jak  devastuje  evropské ekonomiky a  finance a jak z ní profituje  zbytek světa.  A jak  jsme se  sami  odřízli od  zdrojů, kterých je  čím dál méně, jsou stále  vzácnější a  tím pádem  i dražší a nedostupnější  , což vše je násobeno populační explozí třetího světa. Proto jsem se rozhodl  jej konečně pustit  na sklo.

Vlkův původní  úvod:

Ještě nikdy se nestalo, aby Kosa  zveřejnila  tzv. řetězový mail. A nemá  to v úmyslu ani do budoucna. Železné pravidlo! Jenže.. no zase  je  to o tom pořekadlu o pravidlech a  výjimkách. Takže  dnes, po prvé a naposled, aspoň doufám, jde na Kose na  sklo řetězový mail.

Tím to způsobem  mi totiž  dorazila power pointová prezentace, jejímž  autorem má být přední český přírodovědec a  zejména znalec  botaniky a její popularizátor RNDr. Václav  Větvička. Vedle  té prezentace  ještě  mail obsahoval tvrzení, že  v důsledku  jejího zveřejněním pana  doktora odstřihli  od  všech vystoupení ve sdělovacích prostředcích.  Nemám jak toto tvrzení potvrdit nebo vyvrátit. Navíc  ani jistotu, že to, co dnes  pouštím na Kosu, opravdu vytvořil pan Václav Větvička. Doufám ovšem, že minimálně ohledně  autorství  průvodní informace  sedí.  Ale i kdyby náhodou ne, pak bych to vydal stejně. Protože   to, co z těch devíti  obrázků a grafik  vyplývá, tvrdím dlouhodobě. Jak na Kose, tak na Slobodném vysielači. Ona  klimatická krize, které  je  všude  plno a kvůli níž  Evropská unie a  ekofanatici a ekoteroristé  podnikají  nesmyslné pokusy na  obyvatelstvu a dokonce planetární civilizaci, stejně jako    obrovské  znečišťování planety  a bezuzdné rabování  jejích zdrojů má jednu jedinou příčinu  – přelidněnost Zeměkoule a  naprosto nekontrolovaná a nekontrolovatelná populační exploze. V těch nejméně rozvinutých částech světa. Tohle  je důvod proč  se nám hroutí planeta a proč  lidstvu  zvoní klimatická a jiná hrana.

Velmi dlouho se  chystám tato svá tvrzení opřít  o čísla. Už nemusím.  Na  následujících  devíti grafikách je  vše podstatné.  Naše planeta  trpí. A bude trpět dál, dokud  nedojde k zásadní regulaci porodnosti. Především v  Africe a  Asii. Ale nechme mluvit  to power pointové leporelo, ať je jeho autorem kdo chce:

Výstřižek

Výstřižek1Výstřižek2Výstřižek3Výstřižek4Výstřižek5Výstřižek6Výstřižek7Výstřižek8

V tom řetězovém mailu byl ještě přiložený text. Tento:

Výstřižek

Necítím potřebu cokoliv  dodávat.

Dodatek ze sobotního poledne:

Právě jsem otevřel mail jednoho z návštěvníků Kosy. Je krátký. Dám ho sem včetně  záhlaví:

Není ani RNDr. Václav Větvička jako Ladislav Větvička

https://manipulatori.cz/neni-ani-rndr-vaclav-vetvicka-jako-ladislav-vetvicka/

Takže  nyní  už co dodat je  a vlastně  i musí  být.

Otisknu  část  flákoty  z Manipulátorů.cz od  jejich  tamního pohlavára Cempera, mimochodem, více násobně  usvědčeného manipulátora, která se týká toho, co jste právě dočetli v onom řetězovém mailu:

Není ani RNDr. Václav Větvička jako Ladislav Větvička

Zdá se, že se nám tu rozmohl nový nešvar, protože podobný blud se šíří i v případě příspěvku od blogera Ladislava Větvičky, který je chybně připisován asi nejznámějšímu českému botanikovi RNDr. Václavu Větvičkovi.  Přesněji řečeno, ten příspěvek z velké většiny Ladislav Větvička ani nenapsal, použil jen známé „kopírovat“ a „vložit“.

 „Ladislav Větvička je svéráznou postavou ostravského regionu. Veřejnosti je znám převážně jako autor aktuálních postřehů a blogů na serveru iDNES a jako autor dvou knih. Ve svém díle využívá ostravského dialektu a slangu, ale neomezuje se jen na dění v ostravském regionu. Právě naopak. Ostrava je pro něj domovským místem,“ tak je představen na Československé bibliografické databázi. Jeho texty jsou často publikované také na dezinformačních webech jako Pravý prostor, Protiproud nebo Bezpolitickékorektnosti.cz. To už samo o sobě svědčí o mnohém. Ve svém článku na svých stránkách, který se pak rozšířil i právě třeba na Pravý prostor, použil téměř tři roky starý text Otto Jurnečky z blogu Idnes.cz, který polemizuje se Stranou zelených, že prosazuje ekologickou udržitelnost v Evropě, ale nevidí největší ekologický problém, a to růst populace lidí. Zásluha na textu Ladislava Větvičky je, že dopsal krátký úvod a zmáčkl „ctrl+c a ctrl+v“.

 Část textu Ladislava Větvičky:
„V historii Země neexistuje žádný jiný velký obratlovec, jehož populace by se rozšířila tak rychle a s devastujícími následky pro další obyvatele planety. Jen v letech 1800 – 1930 vzrostl počet lidí z jedné miliardy na dvě, a za dalších 90 let pak dokonce na dnešních víc než sedm miliard. (…) Evropa nejhustěji zalidněný kontinent na světě (tolik k představě, že je to Evropa, která by měla pojmout všechny potřebné světa) V roce 1970 ji obývalo cca 680 milionů lidí. Nyní je to asi 718 milionů lidí.“

V příspěvku se tedy nachází i dezinformace, že Evropa je nejhustěji zalidněný kontinent. Ne, není. Nejhustěji zalidněný kontinent je (pochopitelně když se podíváme na počet obyvatel v Číně a Indii) Asie.

Nejhorším hříchem ovšem je, že text se již po mailech, ale i Facebooku šíří, jako by ho psal botanik RNDr. Václav Větvička. Nepsal. Obávám se, že z citátu „není to pravda, ale mohla by být“ se brzo stane: „nezáleží kdo psal, nezáleží, jestli je to pravda, ale mohla by být“.

Takže co že nám to sděluje  Cemper?

1- že  text, který dnes  zveřejnila Kosa nepochází od  botanika Větvičky, nýbrž  od blogera  Větvičky, řečeného Větva.

2- Větva je  krajně podezřelá figura. Protože jeho texty  přebral/přebírá  například Pravý prostor, protiproud nebo Bez politické korektnosti.  A to podle Cempera  stačí k tomu, aby  byl Větva  fuj!!!!

3- článek je  totál  fuj kvůli tomu že  si  jeho tvůrce dovolil napsat,  že    Evropa je nejhustěji zalidněný kontinent. Ačkoliv nejhustěji zalidněný kontinent je (pochopitelně když se podíváme na počet obyvatel v Číně a Indii) Asie. Představte, jak vás  autor  klame, podvádí a mate!!!! Tím tvrzením o Evropě jako nejhustěji zalidněném kontinentu. Nepochybně příště, až  uslyšíte  jméno Ladislav  Větvička, obrátí se vám už jen z toho žaludek a  až vrhnete, tak si  ještě  s opovržením odplivnete!!!

Tohle  vám Kosa a  vlk nesměli zamlčet!

A  jaké že  z toho plyne poučení?

Pro mne a Kosu  nejméně  toto:

-být  nadále  velmi velmi kritický  k řetězovým mailům  obecně

-považovat Cemperu   za nestydatého  notorického skandalistu a manipulátora. Jeho naprosto  netankuje jádro  sdělení z toho řetězového emailu – tedy, že  svět je prostě přelidněný a že planeta  a její zdroje  už  ty  stále přibývající  hordy  lidí neutáhne.  Bláboly  o klimatické  změně  jsou jen bláboly. A  to nejméně  do té  doby, dokud  se nepodaří  dostat porodnost, především v rozvojovém světě  pod tvrdou kontrolu a  tím pádem zastavit  růst počtu  obyvatel planety!! Tohle je  alfa a omega přežití lidstva. Tedy jestli  se  dokáže vyhnout například  jaderné válce kvůli Ukrajině. Což  zdaleka  není  jisté.

Prostě  jasně -Cempera  a podobné krasoduchy, odhalovače a sepisovatele  různých  seznamů  nezajímá podstata  věci, ale tzv. ideová  čistota. Je jeho životní tragedií,  že  ho minula  padesátá léta! Nebo alespoň husákovská  normalizace. To by byl  udělal tenkrát, se  svým osobním nastavením opravdu  velkou karieru. A  nedovoluji si spekulovat , jak by  vynikl v ještě starší historii!

-Dlužím omluvu  panu RNDr. Václavu Větvičkovi, že  byl na Kose,která převzala  řetězový  mail, spojen s  jeho autorstvím. Pane  doktore  Větvičko, pokorně  se za tento omyl omlouvám. Přesněji – hluboce a pokorně omlouvám. A pokud bych  sebeméně  tušil, jak svůj omyl veřejně a viditelně napravit,nezaváhám ani sekundu. Dejte případně vědět.

-Ladislavu Větvičkovi vzkazuji,  že dal dohromady skvělý  text, a že  by ho tenhle  blog  byl otiskl s potěšením i tak. Včetně  té  jedné  drobné a NEVÝZNAMNÉ  nepřesnosti!  Skvělá práce!

-Cemperovi pak vzkazuji, že  být  jím, asi bych nenašel odvahu se objevit na veřejnosti a už vůbec ne provozovat  server s názvem Manipulátoři. Zejména  pokud  si lze  dát  do Googlu  k vyhledání  zadání typu

                                       Cemper lže

a jako výsledek se okamžitě  objeví na 1.obrazovky  výsledků tohle:

Výstřižek

Zbylé tři další stránky  výsledků  už  jsem nepokládal za nutné přebírat.
Závěrem  děkuji čtenáři Kosy, který mne  na  diskrepance  v tomto dnešním článku Kosy upozornil!
Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.