Flash – Okamura nezklamal, Babiše on ani SPD nepodpoří


Okamurovi trvalo skoro 3 dny než se dobral, ohledně doporučení svým  voličům konečného rozhodnutí!

Pavla  Ne, ale Babiše také  ne!!!  Máte na výběr  z možnosti nejít  k volbám,  jít a hodit prázdný lístek a nebo  to hodit  Bábovi, je to na  vás  MOJI VLASTENCI!!!!

Mne nezklamal ani trochu. Je tro jen prodavač  politických hrnců, dek a podobného šmejdu!!! V politice  mu vždycky  kráčelo  jen o prachy  – konkrétně  o inkaso volebního příspěvku za hlasy.

Babiš  se  volí opravdu  hrozně a hrozně  těžce… Tomu rozumím. Čemu nerozumím je, proč opoziční politik fakticky významně podepřel Pětihlavou saň.  Jediné možné  vysvětlení  – Babiš mu zřejmě nabídl málo!!!

Tak jo Okamuro, teď  zase můžeš  blábolit  o vlastenectví a podobné kecy. Vždycky  se najde dost idiotů, co ti na to skočí, to je  fakt. A jestlipak tě někdy napadlo, že  Babiše v podstatě ženeš  do nějaké budoucí spolupráce  s členy  pětiblábolice, až vychladnou vášně? Protože  s tebou to pro něj  nejspíš  právě  skončilo.

A  to píši nikoliv  jako Babišův  fanda, nýbrž někdo, kdo ho má za zemského škůdce.  A dodám ještě  něco -umím  celkem komfortně  žít  s oběma  budoucími prezidentskými variantami. Těsně před volbami a v povolební analýze  vysvětlím proč.

Zaryté  fandy  polojaponce,co mu špendují svými hlasy politický blahobyt, eh  omlouvám se  – vlastence že,  zdvořile  žádám, aby si odpustili jakoukoliv mailovou komunikaci v  tomto směru, kdy mi budou vysvětlovat nevysvětlitelné, jak teď usilovně  činí. Zatím jsem jim odpovídal, nyní  to ztrácí jakýkoliv  smysl.

Politický šejdíř  Okamura prostě nezklamal!

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.