Pohled z tramvaje na tento den


napsal JŠ

Vlkův úvod:

Před pěti minutami mi  došel mail, který  okamžitě pouštím na sklo!

Přátelé, pomozte!
Jsem prostý, nepříliš vzdělaný člověk z malého městečka, vesnice, ani do kaváren moc nechodím, ale za to jsem teď děsně rozčilen a vím, že v tomto aktuálním stavu bych se psaním kritického příspěvku mohl případně dopustit stihatelného verbálního deliktu. Prosím, napište to za mne!
 Před 10 lety po volbě současné hlavy státu nám tvrdila nejen média hlavního proudu , že zvolený prezident příkře rozdělil naši společnost! Jeho opakovanou volbou před 5 lety se toto rozdělení údajně ještě více prohloubilo! Proto nyní musíme zvolit takového prezidenta, který naši rozpolcenou společnost opět sjednotí a dá ji řád a klid!
 Co se však stalo? Z tramvaje jsem včera na malostranském Újezdě zahlédl obrovský barevný plakát, visí přes několik pater domu. Komu patří, nevím. Doslovně vyzývá:“Ďalší čechoSLOVÁKY nechceme!“ (Pohledem zdálky jsem nejdříve pochopil, že „nechceme Slováky“, až později jsem rozeznal, že „nechceme ďalší čechoSLOVÁKY!“) Výrazný plakát nahoře zdobí kresba hlavy Husáka, dole Babiše.
Nejedná se zde o jasnou výzvu k nenávisti vůči národu, skupině obyvatel, rase?
Takže po 80 letech budeme (možná podle vzoru Norimberských zákonů?) opět čistit naše národní společenství od nežádoucích cizáků a různých imigrantů, možná i rasově nečistých? Avšak nejen od nich, ale též od všech původních masarykovských občanů Československa!
(Mimochodem, i já, byť poválečný ročník, se také považuju za Čechoslováka!)
Přátelé, juristé, není tímto skutkem naplněn nějaký paragraf platného Trestního řádu? Když dnes může být stíháno např. novoroční blahopřání určitému pravoslavnému národu, či zcela nesprávné! označení příslušníků jiného národa za „neumyté“ apod.? Koho budou oni – tito suverénní ultranacionalisté, zajisté úspěšně čerpající z bohatých tradic Protektorátu (kdo vlastně zaplatil tuto nenávistnou reklamu?) z našeho malého českého národa vylučovat příště? Snad Židy či Ukrajince?
Neměl by okamžitě zpozornět prokurátorský zrak p. Stříže?
Domnívám se, že ze strany zadavatelů této volební reklamy bylo dosaženo vrcholu zákeřné nenávisti a zevnitř naší společnosti se vyvalilo to nejhlubší bahno a smradlavá špína, jakou si lze vůbec představit. (Kde byli, když sami navrhovali např. feudála se švýcarským pasem, jenž u nás na „sametu“ vydělal nejvíce, resp. tolerovali ministra zahraničí polské národnosti, ministryni Kazašku, ministryni obrany poloviční Polku, nemluvě o současném ministru průmyslu ap.) 
V nastalém rozčilení nejsem schopen své pocity přesně artikulovat, přenechávám to raději na vás.
(Už vůbec nerozebírám, že z hlediska těch správných medií znamená funkcionář strany KSČ méně než řadový člen, stejně jako fakty doložený budoucí řídící orgán zpravodajských služeb (podřízený GRU a KGB) je méně než jejich, avšak soudy nepotvrzený a tedy nedoložený, možná? občasný spolupracovník! Někdo se připravoval na podvodný život ve stínu luxusu Paříže a Bruselu, druhý pracoval ve prospěch naší země v rozvojové a evropsky nekulturní Africe….)

Tohle  všechno lze  vidět  při jízdě tramvají  Prahou….. Ano, je to zajímavá  vlnka od těch jedině a vždycky  správných – už tu nechtějí Slováka…. O tomhle  si určitě pošpitáme ve  čtvrtek nebo v pátek na Slobodnom vyseilači.  A tentokráte se rozhodně nebudu  divit a  bránit nespokojenosti a protestům  části  nacionalisticky laděných posluchačů SV SK…… Ty  hrátky v minulé Trikoloře ohledně  českého podvodu s vlajkou a  dalších  českých „ústrků a podvodů“ byly trapné,s směšné a  zavádějící zároveň. Ovšem ty  volební plakáty  po současné  Praze? Tak to je  fakt hnus,  který nám  na  Slovensku jistě  přinese mnoho „dobrého“.  Zajímalo by mne, co tomu říká takový Zdeněk Svěrák nebo Eva Holubová…

Pokud  by náhodou mleli cosi  o tom, že to není proti Slovákům, ale proti jednomu konkrétnímu…. pak jim předem sděluji,  že  právo  a to včetně pasivního volebního práva, tedy  kandidovat a být zvolen platí PRO VŠECHNY české občany SLOVENSKÉ NÁRODNOSTI  ne NEPLATÍ PRO  ŽÁDNÉHO!!!

To je to oč se tady  hraje!!!  Protože opak  by znamenal, že pár  židů  bylo možno jen tak poslat do koncentráku a zplynovat je.

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.