Úvodník dnešní Kosy – koho volit a proč vůbec jít volit a jedno doporučení všem, co jsou rozhodnuti, hlasovat pro Babiše


Dnes se Kosa  rozhodla oslovit  ty, kteří váhají, zda k volbám vůbec  jít a  také  nabídnout  nějakou argumentaci  těm, co hledají, proč  volit buď jednoho nebo druhého a to na  základě  racionálních argumentů nebo, v  druhém případě,  těm, co  preferují  emoce.

Protože  o emocích je  to v míře, která by mne nikdy  ani nenapadla, že  vůbec  v  Evropě, natož v  tuzemsku může  vůbec  existovat. Ano, až tam jsme se dostali, díky  fanatizmu  těch jedině  a vždycky  správných!  Teroristům a  já dodávám fanatikům – se nesmí ustupovat.

Vše nasvědčuje  tomu, že  Babiš prohraje. Ta  hysterie je  neskutečná. Proti tomu se snad ani vyhrát nedá.

Proto apeluji na všechny, co  ho budou volit – jděte a a hlasujte. Není nad  čím váhat. Nicméně  varuji  vás  před  emoční angažovaností. ONI  to vyhrotili tak,  že  VYHRÁT MUSÍ. Oni MUSÍ.  My  můžeme. Nám se  svět při  prohře nezbortí, tak jako jim jestli prohrají.  Nevěřte, že se zvolením Pavla  bude  všechno jinak!  Nic takového, se prostě  nestane.

Leccos  opravdu následně jinak bude, ale  o tom si přečtete  v neděli.

Tahle  prezidentská  volba není o  osobě  dalšího nájemníka  Hradu. Fakt ne.  Nýbrž, jak jste opakovaně  četli – o protažených  ksichtech. Důležité bylo zabránit skutečné porážce, tedy  finále  v obsazení Pavel -Nerudová. To by byla pohroma.  Bambuše, kterou by tam ti vždycky a jedině správní, dostala pořádný  nářez.

Nyní  už  nám porážka s protaženým ksichtem nehrozí. Jim, do spočtení výsledků  ano. Pojďme zařídit,  že se budou dusit  co nejdéle.

Výsledkem  bude jen to, že  prezidentem se  stane  bývalý  nomenklaturní bolševik. A to nikoliv  řadový.

Jeden vadí, druhý  je výlupkem vší dobroty. Pokud byste potřebovali nějaký příklad  dvojích metrů, dvojí ne/morálky, pokrytectví, farizejství a lhaní těch vždycky a jedině správných, netřeba po téhle  kampani dále  sebeméně hledat.

Oni  lžou sami sobě. A  dělají, že je to tak správně. Nechte  je lhát. Oni si budou myslet, že  vítězná lež není lží.

Odpovídám – lež  je vždycky  lží a  ta vítězná o to větší. Myslí si, že protáhneme obličeje…Proto  doporučuji   – neangažujte se  emočně. Přesně  na tohle  čekají.

Jděte  volit. Ať je ta jejich výhra  opravdu co nejmenší. O tohle  nyní jde. A vězte, že  jak říkávala  moje  babička – nic se nejí tak horké, jak se to uvaří.  A  potom, každá mince  má dvě  strany a kdo s  čím zachází, tím také schází!

A  zdaleka  není  všem dnům  konec. Opět  – více o  tom v neděli!

Prosím, čtěte  dnešní  Kosu pozorně. Neskromně  tvrdím, že  ať je  vaše nastavení vůči kandidátům a volbě  jako takové jakékoliv, každý  z vás  si tam může  vybrat.

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.